THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 November 2010

Mengkayakan Bapak di PappaRich

Lepas aktiviti membelai terbelai hari tu....tetiba perut kroook...lapo lee...dah kena uli uli terus lapo kannn...patutnya aktiviti spa hari tu di join oleh Syereen ..tapi last minit mak dara ni tak leh join la pulakk...pastu kring kring mentepon ajak minum santai kat PappaRich...huyooo Bapak Kaya...kitaorang?? Mengkayakan Bapak...hebat laaaaaaa.....pegi berempat dara ke?? tak de maknanya...Encik Awak ada kat umah aku...kena patah balik la amik budak bujang sorang ni...dia pun nak join melepak...nak mengkayakan bapak...ngeh ngeh....sila jangan gelak kan aku...sebenarnya ini pertama kali aku mengeteh kat PappaRich....hello ko ni duk celah ceruk kampung mana ek.......hahaha..Papparich ada banyak branch tapi semua bukan area umah aku...si Syereen cakap PappaRich dah ada buka kat area shop lot baru Sri Gombak Prima..mau ko tak teruja terlompat...dekat giler......pot mengeteh terbaru ni...sian aku kan...baru terhegeh nak gi Pappa RIch..

huyooo bapak kaya....PappaRich...ko hade?? takdeeeeeeeeee aku kayapp..uhuh




Budak bujang tersengih riang mengeteh bersama dara dara pinggitan...hamboiiiii...tak kose mak tawwww




air ku air mu jua...sama je color cokelat...tapi rasa lain...aku nya sedap sikit..gabungan Milo, Teh, Kopi...gempak tak...Encik Awak Kopi Ais sajoo...air cendol sedap tu Ann punye yeeeeee




aikk tetiba baju bercokelat...sempat balik ko tukar baju...lengas pakai kuning...hover sangat...sedondon maaa ngan air




Syereen dan kamera nya...ohh mensnap aku & Encik Awak...i tak rela euwwwwww...rasa macam kena kejar paparazzi lak...




okeh okeh sila snap pasangan cokelat....air pun cokelat jugakkkkkk....muka aku pas facial...suci murni tanpa mekap....iskkkkkkk pucat lesi macam hantu ju onnn




Lelaki bujang sorang ni memang suka bab bab gosip ni...kalah aku...bab join mengeteh ko bagi dia la...aku tak ajak pun dia nak ikut...hepp mak bukan queen control okeh...




kami semua BFF..opsss yang bujang tu sekali ke?? i like..sekali lagi pekerja PappaRich terpaksa rela kena pegang kamera snap gamba...sian kann...pedulikk













Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

6 comments:

-NiD's- said...

wow.....ayaq akak tuh mabeles....bapak ai sedap.......hihihii


psttt..akak member akak yg bj biru tuh cUn laaa......kim salam dia erk

Softtouch [Hanim] said...

lama dah x mngeteh kat bapakkaya tu...syoklah mengeteh ramai2...

Mia-Ina said...

lama dah x buat keja mengeteh ni kak

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wow bestnya dapat mengeteh ramai2..kita bila lagi nak mengeteh bersama2 nie..

POSH76 said...

Pappa rich mmg shedap bessnyer kalu lepak ramai2 gitukan hehe

Eri-chan said...

mari2 semua melepak beramai2 di hujung minggu...

Google