THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 November 2010

Sesuci Peputih Baju Nikah Ku

Aku memilih warna suci putih untuk majlis pernikahan..why putih??? aku nak nampak suci bersih...bukan la warna lain tak bersih...tapi rasa macam sesuai je nikah color putih kan kan...tak kisah la warna apa....janji cantikkk....baju aku pun baru je siap...Kak Wa, mak andam aku call suh try fitting baju nikah...wahh terus excited...rasa tak sabar nak try...tapi dalam hati dup dap jugakk takut tak muat...hehehe...risau risau aku makan main belasah je...lupa diri......jom terjah sesi fitting memfitting...


Menunggu giliran untuk mencuba baju nikah..kebetulan ramai pulak orang datang fitting gak..musim kawen kann

Encik Awak sampai naik bosan menunggu tu yang tengok atas siling..hahaha..ramai bebenor

ok di mulakan dengan kancing bahagian belakang baju..risau takut time ni tak muat je

diperhatikan oleh Mak aku selaku PA..orang kuat tu...semua patern kena pantau oleh Mak..dia beria nak tengok kata nya takut aku buat patern seksi..

Baju nikah sesuci peputih...simple saje...material chiffon beads...ini baju sendiri..hantaran masa tunang

wah wah kemain ramai membetulkan baju aku tu

Baju aku ni agak besar dan gedoboh ..apakah ?? jeng jeng...ukuran agak lari...kak wa kata aku kurus...yahoooo...so kena kecikkan skit apa yang patut kat bhgn baju..supaya nampak fit

Eh eh sapa pulak ni....hehehe opssss Encik Awak pun cuba baju melayu...nampak nya sewa disini saja la...sangat sesua

Encik Awak dan baju melayu putih nya...smart gitu...baju melayu butik kak wa ni agak sesuai ngna ukuran badan nya




APA APA HAL PUN TUNGGU DI HARI PERNIKAHAN NYA NANTI....


















Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

11 comments:

liyana said...

wow cantik nye kak :)

Softtouch [Hanim] said...

wa...cntiknya mimi..n lawa bajunya...

pearls.. said...

cantik ko.. mmg sesuai.. tapi.. betul laa.. nampak baju tu cam besar laa...

kella said...

putih itu bersih..
putih itu suci..

esok dah weh!!!

-aNida OtHmaN- said...

wahhhh AKAK nampak chantikkk dan nampak KURUS...suka..sukaa...comel nyaa tak sabaq tgg hari besejarah itu

POSH76 said...

beb mmg nampak gedobos baju tu & nampak ko dah selimla....tapi kena betulkan fitting tu baru cantek & fit

Shu Shinju said...

wah...mmg akak nampak kurus la...

cantik baju nikah akak... nampak sungguh suci.. x sabar nak tgk kamu di hari nikah nanti..:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantiknya baju ko nok..sangat sesuai...wah dah nak kawen dah kan...nebes x nok...selamat pengantin baru nok...

Cikmin said...

wahhhh...mimi tak tawen dah ye...bila tu..dah lama tak singgah sini..adehhhh... :)

Kaseh said...

cantik baju ko mimy..tak sabar nak tgk semua pic2 nikah kau nati.. erm aku ada buat entry utk ko..nati ko jenguk la blog aku eh..mintak maaf sgt tak dapat nak g wedding ko arinih..aku dah seminggu sakit.. tapi aku nak jmpa ko ngan megat pas wedding nati eh nak pass hadiah korang..insyaALLAH.. ko take care beb..
selamat pengantin baru...aku doakan kebahagiaan utk korang dunia dan akhirat..amin..

NeenaAnuar said...

cantik beb!

anyway.. congrats to both of you sweetie.. aku mintak maap bebanyak coz tak dpt nak hadir kan diri during your wedding yesterday.. ko pun tahu kan coz of en. teman yg baru dlm process nak baik dari demam.. so sorry once again yeah.. nanti ade masa kite ketemu okk.. *hugs*

Google