THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 November 2010

Tak Perlu Balik Kampung untuk Ke Hometown..

Mengeteh lagi kekdahnya...ngeeeeeeeeee...buat teh kat umah sudah..tak mo pulak..malas...geng BFF ajak lepaking on Sunday gi The Curve..ada tujuan okehh..next entry...bukan sesaja nak mengulor...mak aku bising dah ni..dekat kawen mengular je keje ko katanya...hmmm nampaknya kenalah si BFF jemput tuan puteri ratu sehari ni...aku nak kuar kete sendiri payah weh skrang...berkumpul seawal pagi di rumah aku kul 10 sebab plan nak gi mengeteh merangkap BRUNCH (breakfast + lunch)...kelassss uolls...motipp tahan ke perut nak lunch terus....takpayah susah payah balik kampung yer...sini pun ada Hometown jugakk...kat The Curve sajo..nah kopitiam jugakk mengetehnya...layannnn



lokasi brunch di pagi ahad..tak payah balik kampung yer..sini pun ada Hometown

menu menu..masa untuk memilih makanan dan seterusnya makan sampai lebammmmm..aihh kata lapo

standar menu kopitiam memana...lebih kurang je..agak agak korang tengok menu teruja tak?? aku lagi ras anak telan semua yang ada


aktiviti mensnap muka demi menujukkan satu masa ketika berada di Kampung eh tak Hometown la


milo ais tabur di gelar dinasour dalam menu..



BRUNCH?? hehehe Nasi Briyani Ayam Goreng...apa nak dikato??


barisan 2 orang yang menghadap pancaran kamera aku lalu wajib kena snap ..Ann &Syereen


barisan 2 orang dari arah sini mengadap 2 orang di atas kamera sudah berubah tangan..snap jugak...Aku &Anis


bila kamera aku pegang kekdah nya...snap syok sendiri sudah semestinya...takut tak
tengok aku brunch?? larikkkk


takde pekerja yang aku boleh paksa rela snap muka semua bagi masuk dalam kamera...hasilnya muka tembam aku yang nampak


percubaan sekali lagi pun tak berjaya...yang sebelah tu bukan geng ek..celah mana termasuk lak dalam kamera aku


order order..check list sebelum nak bayor...makan untuk 4 orang...semua memang suka makan bagus!! tak membazir


bil keluar total RM69.50..bayor semua...pastikan amik portion korang...lebih kurang RM17 la sorang...but puas hati brunch yang so kenyang macam ular sawa..


 



Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

6 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhhhhh terbaik nok milo ko tue..

psttt: nok ym aku nanti..ada hal skit..

farahfatihah said...

wahhh milo tabur ke tu!!!! sedappp!!!!

Softtouch [Hanim] said...

sy suka tgk nasi beriani tu..dahlah blum lunch lagi nie..laparrrrrr

Queen said...

milo tabur ke milo tumpah..banyak nye mimy...ahahaha

POSH76 said...

tengok ko nyer menu beriani ayam tu yang teringin nak cuba shedapnyer hehe

cik xxx said...

mimy,
babe, aku tgk ko senang hati nak kawen nih. serius weh. tak risau ke baju kawen tak muat nanti.

serius happy tgk ko. jeles aku

Google