THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 January 2013

Menjenguk Ahli Keluarga Baru Megat Rayyan Izz Rizqi Aish

Masa krismas hari tu aku balik kampung in law Terengganu...saja la bercuti hujung tahun nananana ganu kite...timing masa balik cuaca adalah hujan sepanjang hari dan waktu lalu banjir naik air...wahhh sojuk wehh...asik tarik selimut je wakakakaa...dan asik lapar nak makan je....errkkk..kesempatan balik kg...nak jenguk anak buah baru edisi keluarga megat....generasi keluarga cucu pertama megat tittle di pegang oleh Fayel la...now dah ada sepupu baru...keturunan megat lagi....hehehe...bila puteri yer...mak mentua aku dah sound tu...next puteri pulak...hehehe...aminn...

Keluarga mentua aku baru menerima kelahiran cucu baru yang kedua..selamat dilahirkan pada bulan November 2012 lepas...Ahamdulillah tahniah buat adik ipar dan biras aku selamat menerima anak sulung pertama setelah menunggu hampir 3 tahun...ada rezeki tak kemana kan :))... berkat selamat Fayel pun nah now dah ada sepupu baru...rakan sebaya dan geng bola la gamak nya.....nama pun panjanggggggg...kemain kan...selamat datang ke dunia Megat Rayyan Izz Rizqi Aish bin Megat Zukifili..aku dan EA pun dah naik pangkat la...sebab EA abg sulung dalam keluarga...maka gelaran Ayah Long dan Mak Long...huhuhu tapi aku advance sikit kasi tukar Mummy Long...lalalala...gedikssssss


Mummy Long, adik Rayyan dan abam Fayel yang buat muka hahahahaha....anak sapa la ni

Taktik abam Fayel nak mengusik baby Rayyan...memula sipi je...pastu mama terperasan dia nak kacau..jerit terus buat muka nakal...isk isk...

dan paling tak tahan bila Fayel buat muka camwhore bila say cheese depan kamera...hahahahaha...adeh boleh pulak dia nganga buka mulut besarrrrrrrrrr...ingatkan nangis ...hahahahaha









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

18 comments:

'Aien Awien' Husaini said...

Kak mimy... Saya silent reader before nie.. But rase nak komen plak bile same plak entry kite time cuti new year ari tu... Balik tganu...hujan...hujan... Lawat baby...

#salam bloger kak... (",)v

Allene said...

kak, fayel macam nak adik je... :D

ina khairina said...

haha cute gila fayel buat muka noti gitu....mesti dia x sabaq nak adik tu,hehe

Atie said...

Muka noti fayel kasi....heeheh...

Salam kenalan dari Atie... :)

FadMN said...

Hi fayel..awk hensem la..salam kenal mimi :)

nUR_rOsALiNdA said...

Nama cam nama Khaleef Ridzki.. Ejaan jeks lain.Maksud tetap sama..Hehehehe~

cikpingu said...

kherlas name.. pnjg bebenor...hihi..

fayel harus la hensem..

ariana8733 said...

hahahaha..comel je fayel wat muke cenggitu...dh makin beso makin byk perangai nye ye...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

menurun mama ler tuh suka camwhore pbagai gaya :) tahniah dpt ahli baru

as ♥ Leenda said...

aiseh kak mimy..same lah pulokk..anak buah panggil mummy long jugak..hehhe..

Nadine said...

LOL! kelakarla Fayel ni. Nganga ke nangis ke Fayel tetap ensem! :)

::puan ungu:: said...

super duper cute r fayel ni...geram...

Mommy_Cha said...

boleh dah tu bagi tuan puteri dekat fayel, jadi geng adik baruuuu
:)

Ann Ishak said...

budak nakal...tarik telinga tu baru tau :)

Aty_Fared said...

perrgghh name..kemain la panjang..macam ade 5 orang..heheh...sedap ek depan name ley letak megat..macam fayel gak..:) keturunan..kalau macam aku yang tak ade keturunan ni boleh tak suker2 nak letak megak..??;p besh....

ciNDerella stRikEr said...

amboi...best nye lnama baby tu. jeles Nad. Ni yg rasa nk baby boy plak ni. huhuhu

well...rasa macam penah jmpe la fayel kt AEon W.maju.

m@m@yAyA said...

abam fayel da pndi posingla amik gmbr~

nti leh ajr yaya lak..

amboi abam cumilnya kamu wat muka cheeky cenggitue~

mrs kayrul said...

kita pun taknak mengalah jugak...tak nak anak buah panggil mak long harus la mama long...hehehe

Google