THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 January 2013

31 January Dalam Sejarah....Selamat Hari Lahir Anakku Sayang

Assaalamualaikum...lama tak berblogging...hari ni berblogging jugak demi tarikh istimewa 31 January..istimewa tarikh hari ini...satu sejarah tercipta buat kami suami isteri dikurniakan cahayamata pertama putera hati kami yang lahir pada setahun yang lepas 31 January 2012...hari ini genaplah umurnya yang setahun...Alhamdulillah syukur nikmat pada pencipta Allah swt mengurniakan kami anugerah terindah dalam hidup....Allah memberi kami suami isteri satu tanggungjawab yang besar buat kami untuk membentuk seorang bayi yang dipinjamkan kepada kami....kehadirannya benar benar merubah seluruh kehidupan kami suami isteri...tak pernah terjangkau dek kemampuan akal fikiran fizikal mental bahawasanya aku mampu bergelar mama kepada seorang anak....bersyukur ke hadrat illahi walaupun aku di uji berpenyakit mengandung penuh dugaan tapi DIA telah memberi ku satu hikmah positif disebalik semua itu....aku bersyukur dengan nikmat yang ku terima...Megat Nufail Anaqi bin Megat Azmawi lahir cukup sifat dan sempurna....semoga membesar dengan baik dan diberi kesihatan baik yang berterusan...panjang umur mu anakku ameen.....terima kasih Ya Allah anugerah terindah mu ini....semoga kami tak lupa dan riak atas kenikmatan yang diberikan...Anakku ..semoga kamu menjadi anak yang soleh berjaya dunia akhirat...kelak mentaati kami selaku ibu bapamu....ameennnnnnnnnn


"Selamat Hari Lahir sayang mama papa...muahhhhhhhhhh"










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

21 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Happy Birthday Fayel !! Awat potong kek pun nangis.. kes nak pegang sendiri lah ni

Qhaifa Nur said...

dah setahun fayel...
selamat hari lahir...
moga jadi anak yang soleh....

Siti Haslinda Sadiken said...

Selamat hari lahir fayel..moga menjadi seorang anak yg soleh..sian fayel kena buli yer..hehhee

MimahAjil said...

nape birthday boy nanges potong kek?semoga Fayel jadi anak yang soleh buat mamapapa nanti ye...Amin~~selamat ulangtahun pertama...:)

Aeen said...

happy birthday fayel...semoga jadi anak yg soleh...yg dengar cakap ibubapa ok..:D

as ♥ Leenda said...

amboiii kaki tu kan main tinggi lagi fayell oittt..errrr size berapa kaki fayel ni kak? hehhe..

hepi besday fayel..semoga diberikan kesihatan yg baik, dipanjangkan umur..aminnn..

feyel taknak adik ke? hehehhe..

CikNaa said...

kejap je dh setahun umurnye..
apsal dia cam protes tu?
bagi adik kang..huhu.

Wawa said...

happy bday fayel!!mommy naila tak dpt nak datang kamo punye bday...

ShaFIha said...

selamat hari jadi fayel..
semoga menjadi anak yang terbaik untuk papa n mama
big hug dari aunty, uncle n thaqif

Allene said...

happy besday fayel.... =)

YanaHime said...

happy besday fayel...jd anak yg soleh yer

Ann Ishak said...

semoga jadi anak yang membanggakan ibubapa, semoga menjadi anak penyejuk hati ibubapa, semoga menjadi anak yang selalu mendoakan kesejahteraan ibubapa...ingat fayel pesan auntie ni

Aty_Fared said...

Selamat hr lahir fayel...dn selamat ulangtahun pertamasbg mama tuk ko jugak yer mi...:-)

Aty_Fared said...

Selamat hr lahir fayel...dn selamat ulangtahun pertamasbg mama tuk ko jugak yer mi...:-)

mc laa said...

selamat hari lahir fayell .. :)

Miss Moon said...

Happy Birthday Fayel . Dah ready ke nak potong kek besok

Lalink Mimiey ku ...akak rasa akak tak dpt dtg sebab asal ada appointment pg sekalik pospone pas lunch kat damansara ....so tak sempat nak pg bday party Fayel

kish kish kan Fayel on behalf ya

DiDiLiA said...

Happy Besday fayel comellll....

mrs_nazir (Maz) said...

HB fayel encem! bday same ngn kakak farah..beza tahun jer..hehe..Smg mbesar menjadi anak yg soleh..

mrs kayrul said...

happy belated birthday fayel..dah setahun...moga menjadi anak yg soleh dan dengar cakap mama papa tau....

mimy, esok tak dapat join la birthday fayel..kena g kursus last minute...huhuhu

Mommy_Cha said...

Happy besday fayel, mommy cha insyallah dtg tapi lewat, baba kena keja la syg..

D Yatie said...

Happy Birthday Fayel!!!! Semoga menjadi anak yang soleh. Amin. InsyaAllah. ^__^

Google