THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 January 2013

Birthday Khaleef (son Nurmala & Khairul) 2 Tahun @ KFC Ampang

Bulan Januari tahun 2013 ni aku dah start terima jemputan party birthday..owh baru ku sedar jemputan kahwin sudah berkurangan...now birthday party anak sana sini...musim keriangan kanak kanak pulak...yer maklum la peredaran masa...gitulah kekdah nya...untuk bulan January je aku terima 6 jemputan birthday...kawen ada 1 je....see nampak kan....sudah tiba masa untuk Fayel bersosial berkawan kawan....mama nya pun sama tumpang sekaki gak join ...hehehe...kawan mama kawan Fayel gak...

Dari 6 jemputan birthday ...jemputan pertama aku telah di jemput oleh kawan blogger dari dulu kini dan selamanya...Nurmala...dah bukan kawan blogger dah ni...now kawan FB, kawan Whatsapp....hahaha..kami kini close friend bermula dari alam maya saja....kan nok nok ku...semua jemputan mala aku pegi..cuma kahwin dia je aku tak pegi sebab tak kenal ko lagi nok....kalau tak mesti muka aku ada je kannnnnnnnnnn...hahaha...

Baiklah sambung citer ahad lepas..Mala jemput Fayel & Family datang memeriahkan besday anak mala, Khaleef yang ke 2 tahun...tahun lepas Khaleef setahun aku tak pegi...kenapa eh aku tak pegi..yer baru aku ingat...aku sarat mengandung..tak larat...pffftt alasan sgt...tetttttttttt....dan tahun ni Mala buat kat KFC Ampang...ok kami datanggggggggggggg....tema birthday color Merah..auwww menyala....sepakat sedondon sporting la kami anak beranak datang bermerah merah....tanda support...seronok giler meriah buat kat KFC eh..rasa nak buat gak la untuk Fayel..everything dah staff KFC handle...tak payah pikir preparation..semua dah setel....datang bawa diri je...games, goodies semua pihak KFC dah siap...ok take note maybe boleh consider next birthday Fayel..


Birthday Bash Khaleef @KFC..."Jungle Safari party"

Nok ku sayang...Nurmala...Fayel tangan tu tak abis abis nak buat peace tak jadi

Keluarga Fayel bermerah merah...:))

Birthday Boy ..Nur Khaleef Ridzki...sibuk gak nak buat peace

Kek yang disediakan pihak KFC....senang nya tak payah pikir dah...


Acara potong kek dah nak start

Khaleef yang tak duk diam...asik la nak berjalan je...itu pun dia pandang chicky

Happy birthday to u Khaleef....jadi anak yang soleh dan baik..muahhh...

Mama Fayel yang hover nak berchicky...anak nya pulak asik nak bertatih jalan jeeeeee...pitam

Peace peace lagi Fayel..tetap tak jadi....kami support pakai baju merah ikut tema

Keluarga kami bersatu..thanks mala sebab jemput aku ...padahal semau family terdekat je..wahhhh tetiba rasa terharu nok.....


ADA 5 JEMPUTAN DI JANUARY INI :))....YEAYYYY




Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Izzati Asyraf said...

banyak nya kek dia..

Mommy_Cha said...

mommy cha dah berpeluh ketiak nak buat preapartion mikha ni...hadesss! cuak-cuak!

nUR_rOsALiNdA said...

Ye nok...
Kita berkenal-kenalan kerana entry Langkawi..Ko ingat tak?? Hahahahaha!!~ Nanti kita gather² lagi ek.. Kek anak aku sampai 4 aritu..Syukur rezeki Khaleef

nUR_rOsALiNdA said...

A'aa..Aku buat utk family jeks sbnrnya..Cuma insan terpilih jeks aku jemput..Hahahaha!!~ Ko kira intan terpilih la nih..Nok tembam Eryn tu jeks x dpt join pulak

ShaFIha said...

wah seronoknya... merah menyala semuanya

m@m@yAyA said...

wa bestnya fayel g bfdy party jmp cheecky~

fayel pn nak buat peace xjd erk,cute jer tau (@__@)

Bestkan kak bla dpt wat bfdy kat tmpt yg kta xyah penin2 nak wat preparation bgai~Ada duit lebeh sume jd sng kn~

Xsbr lak nak g bfdy party fayel lak..msti meriahhh~

as ♥ Leenda said...

asben kata tunggu anak2 kawan2 yg lain besor skit, baru kite buat kat KFC..haha...berangan lebihhh..
tak sabar nak jumpe fayel nnt..hehe..

UMIE SUE said...

alooo..fayel encem bj merah

ciNDerella stRikEr said...

bole pakai idea ni utk bday QQ next time. senang...xyah pening2 segala

Ann Ishak said...

eh tak takut pulak ko dengan ayam jadian tu?!!!

Google