THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 October 2009

Mengapa Dia Di Hati??

P.S : Citer Encik Awak bersepah lagi..well what most can i say??
"Aku ada kerana Encik Awak Ada"...

Mengapa dia?? ramai orang tanya aku mengapa ..kenapa..aku pilih dia...??? fuhh kena jawab macam artis la pulak aku ni...kenapa ek??jawapan klise banyak aku nak bagi.."baik hati, caring, memahami"...aisehhmannn...jawapan gitu dah lapok beb....hehehe...sebab musababnya biarlah aku & dia saja tau.....eceh poyos kengkonon ct nurhaliza- biarlah rahsia...mengapa yer??? sebab dia abang shomelllll....huuhuh...lalalalaa...shweet tombam debab buah hati bam bam....aku suka dia mak..yang sedang-sedang saja..yang penting dia setia..(yok dangdut sekali ) **ahbis pasni kena bahan ...ampun sayang..



Aku tak de specifik nak bgtau dia la laki idaman aku ke apa...cuma satu je tak kiralah kenal singkat or lama bertahun ...sudah suratan Allah tentukan pertemuan aku & dia....orang nak mengata kitaorang macam belangkas, berkepit 24 hours ke hapa...peduli apa aku...yang penting restu family...ada aku kesah orang-orang di luar sana tak restu or jelik ??? who cares...!!! Ya memang kami berusaha bersama menuju ke destinasi seterusnya..iaitu Perkahwinan...Insya Allah



** malam airmata bersama Encik Awak...hehehe...wakakak sangat lawak utk dikenang tapi sweet memories...maka terkeluarlah lagu Semua Untukmu....macam-macam tau je mood jiwa kacau dak dua orang ni...apapun sama berdoa semoga yang diimpikan berjalan dengan lancar..amin
Semua Untukmu - Anuar Zain

Dengarlah bisikan angin bayu
Dengarklah bisikan ooo hatiku
Bagaikan sebuah melodi cinta murni
Semua adalah untukmu
Walaupun dalam lautku selami
Walaupun tinggi gunungku daki
Ku rela tempuhi rintangan yang ada
Semua demi cinta suci

( korus )
Tanpa dirimu hidup tak bererti
Tahukah kau cintaku murni
Jangan kau pergi
Dirimu tiada ganti
**Harapan yang ada
Tersemat di jiwa
Semoga kau sentiasa di sisi

**Akan ku berjanji oh aku berjanji
Segala harapan tersemat di jiwa
Semoga kau sentiasa di sisi

Usah kau ragui keikhlasanku
Usah kau ragui oh hasratku
Kuserah seluruh jiwa dan cintaku
Semua adalah untukmu










31 comments:

Liyanaroxx said...

Semoga relation ini berkekalan ke jinjang pelamin dan akhir hayat ye kak mimy...takmo sedeyh2 ye?smile!!!=)

Emynz said...

Weh,mane ko dpt kemeja tm tu beb??

dina said...

aku doakan dari jauh jek kebahgiaan korang... aku memang nampak la kau dgn encik awak berbahagia. perdulikan kata org noks... bila diorang penah, diorang berenti la, paling penting restu makbapak.

POSH76 said...

meremang bulu roma ku..aku doakan ko cepat tawen tau..korang mmg sedondon...hehe

Amy said...

babe siyes aku doakn kebahgiaan korang hingga hinggap ke jinjang pelamin..
biarkan ape lalat2 hijau ke hitam ke nak ckp kt korang asalkan korang bahagia.manusia lain tuh dengki tgk kebahagiaan korang nok.Ko pekakkan tinge jek kalo ade anasir2 jahanam nk menjahamkan relationship ko ngn cik awak tuh..
Babe aku ngah carik tmpt nak buang sore neh.Ko rse redbox tuh ok ke??kang ade mase aku try ushar kat tenet ahh...

d.a.m.i.q.u.l.a said...

nih serius kene kawen nih.posting lately bunga-bunga cinta betul hehe

RedLife2Love said...

me also doakan yg terbaik for both of u kak mimy..jgn amik ati sgt ape org lain kata..yg pntg akak n en.awak bahagia bersama selamanya.. Amin..=)

Mimy Hamid said...

Liyanaroxx : ye ini yg kita mau..uhuh

Emynz : ko tak nampak terang2 GIA punye...hehe

dina : macih dina ngomen aku ni ha...

busyuksayang said...

amin :)

Nanie-Izailani said...

amboi...dah pandai nak berjiwang2 dah kak mimie dgn Hencik awak ni ha..

Nanie-Izailani said...

betul tu k.mimi,rupa, duit dgn kedudukan sume tak penting. yg pnting ikhlas & bertanggungjwab...

tHEoNeANDoNLy said...

jiwanggg...!! hehe.. nak aku nyayikan lagu nih ker...???huhu..

Mimy Hamid said...

POSH76 : apa kes ko meremang..hehe..

Amy : takpe amy..mulut orang..kita pun habis luah dalam keta hr tu..smpi jem la jalan..arrange karok plzz..


d.a.m.i.q.u.l.a : ya mmg nak kawen dek non

Mimy Hamid said...

RedLife2Love : tak amik hati..jantung je..hehe..macih yer


busyuksayang : sesama aminkan yer


Nanie-Izailani : klu tak jiwang jgn kawen...ehehhe..gatal tak akak ko ni..

Mimy Hamid said...

Nanie-Izailani : kaya berat badan pun best gak...heheheh

tHEoNeANDoNLy : sila la..mak jiwang leleh ni...ko tak pernah ke???

Emynz said...

KErabunan syndrom menyerang hahah hoky dokey. haku nak .ade lebey? tetibe kan tanye kat sini..hahaha!!!

*~ aRaBeLLa ~* said...

bak kate Pak Iwan ,"Yang sedang-sedang saja" ..tak giteww? ekekek

Mimy Hamid said...

Emynz : pakai spek tebal nok bg terang...hehe


*~ aRaBeLLa ~* : yok dangdut sama...hehe

puan.farah. said...

semoga cepat ke jinjang pelamin and jangan lupe jemput!

TinTaDariHaTi said...

Abaikan pe yg org nk kata, mimie. Yg penting mimie sndiri hepi. Semoga berbahagia sampai bile2, k.

daela said...

wow..noks...jiwang seii...moga ko terus bahagia...

en.awak said...

alaa ayg klu ayg duk layan org cam tu teruk la jd nyee ayg nti.org cam nie suka porak peranda hidup.diorg nie bukan suka hidup org lain bahagia

org lain tak kan dpt beri kt bahagia klu bkn kt sendiri yg cari.samada kit bahagia tau tak kt sendiri yg tanggung.diorg hanya pandai mengata jerr
kt bahagia pun diorg kutuk kt tak bahagia pun kena kutuk.

en.awak said...

apa salah nyee klu tgk org lain bahagia.klu diri korang tu bahagia tunjuk kan laa korang tu bahagia.apa salah nyee.

cermin diri sendiri dlu sebelum mengata org lain.sbb zaman sekarang dah berubah...ingat laa n perhatikan laa sekeliling kamu tu.tuhan akan balas diatas dunia sbg pengajaran diatas perbuatan yg kamu buat.

pikir-pikir laa sendiri
suatu masa nti semua akan ada anak2.. klu tuhan tak tunjuk sekrang atas perbuatan kt
tuhan akan balas kat anak2 untuk kt renungkan diatas perbuatan kt dahulu.

jg menilai org lain pada luaran jerr.kenal dlu ati budi bru kt nilai kan
tak semestinyeeee pakai tudung tu baik.
tak semestinye org pergi haji tu baik
renungkan laa

Mimy Hamid said...

puan.farah. : akan dijemput bila tiba masanya

TinTaDariHaTi: kata orang buat kepala feninn

daela : moga moga jiwang selalu..hehe

Mimy Hamid said...

en.awak : syg..dunt know what to say..i love syg..

Emynz said...

gile hot topic ni,lebeh hangat dr biasa. lagi 5 org komen cukup 30.meh aku jadi salah sorg penyumbanggggggg hahaha.tetibe kan.

Mimy Hamid said...

Emynz : ni ha aku bg cukup 27..3 moree...heheh

Liyanaroxx said...

tuhler..tak yah ler dok nak dengki khianat tgk org lain happy...pehal ko nak psiko sgt kan?jealous ke tgk org lain bahagia?biarlah cik mimy nih happy dgn en awak dia...kalo korang pun nak show gak kemesraan korang...tulis je dlm blog...takyah susah2 nak menyalak mcm anjing kat sini...ke korang mmg takde life yg best?hahahahahaha...KESIAN!!!

p/s : sis,yana cukupkan yg ke 28 okeh?=p

Mimy Hamid said...

Liyanaroxx : sis..u first & last bg komen..heheh..anyway..blog ini peribadi hak masing2..suka hati leeee..

:: vErde+hAzizi :: said...

auwww...so sweettttttttt!

Kaseh said...

Babe..aku doakan kebahagiaan korang dunia akhirat..moga cepat2 la kawen weiii.. jom kawen sama2 taun depan.. ko takyah la tunggu date 10/10/10 tuh..lambat benor...jom join aku.. kita kawen date 1.1.10.... jom laaaaa...hehee tapi aku pun tak kompom date lagi..saje je berkenan kat date tuh.. cam cun jek..

Google