THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 October 2009

Giliran Umah InaPopiah Kena Serbu

Turn umah si INAPOPIAH pulak buat makan-makan..seperti biasa kalau dah bloggers jumpa cenggini la rhopa sakan gambo...habis umah ko ina...habislah sofa empuk baru ko tu kena lanyak dek semua yang gila gambo..seperti biasa AIREEN & boo nya mesti ada..tak ada mmg sunyi umah...dia mai je umah dah macam 10 orang gegar....memang ko hempuk aku nok...KASEH & adik nya yang cun itewww opcos tapi sbb aku lambat kejap je melepak ngan ko...paling best first time jumpa AMY GERMAN & Hubby German nya...punyalah aku set nak dating ngan ko..di umah InaPopiah aku jumpa ko...hihihi...tak pe beb yang penting dapat gathering together before ko nak balik ke tanah German...dan macam biasa aku datang lewat bersama Encik Awak ku...ehheeh stuck jem...banyak open house maaaaaaa...papehal pung umah InaPopiah tak sesat maaaaa...sonang cari.....thanks Aireen da gambo...muahhh..errr umah aku tak de open house ..tunggu tahun depan mana tau ada umah sendiri..opsssssssss


** kalau dah namanya bloggers cam gini la gaya bergambo nya......memacam pesen...sofa baru ina jadi mangsa..eheh


**masa ni kaseh & adik nya yg makeup kebabom ada lagi...suka aku nengok.....aku yang baru sampai ...mana boleh pisah mamat sebelah aku tu..uhuhuh.

** wah tak tahan tul...aku ngan Encik Awak je 'paling mude'..baru 18 & 20 tawun..diapit oleh mereka2 semua yang sudah kahwin.....ahahahaha..konpom ada soalan klise "bila lagi??"..hihihi...
** beromantik bagai..yang lain tu sememangnya halal.....aku & Encik Awak tak sedor diri berfeeling join ngan geng kawen...takpe kitaorang nak amik mood bergambo supaya senang jurukamera nanti snap...oh apakah tanda tanya ek korang...tetttttt

** freestyle bebeh...memacam aksi giler..tp aku kelakor nengok Achik Ina...macam tak rela je hahahaha...si Amy maintain gitu ngan hubby german dia tu...Aireen & Boy ni memang hantu gambo..apa pesen sumer boleh...tengok Encik Awak baru nak belajar buat aksi freestyle tak jadi...eheheheh...terpaksa je...tak tahan la syg tengok muka macam tu..tolonglahh melentik uuuu

** apa kes ngan dua orang budak gedik ni buat menyampah je orang nengok...ntah la ek ..apa yang kitaorg gelak lawak pun tak tau...maaf la angin mental datang la tu dah berjangkit Encik Awak....ehhehe


15 comments:

busyuksayang said...

wah!! berdua lebih baik kan :)

Emynz said...

baju no 3 nie baju favvy dia ke ape?hahahaha.*larikz*

Iena said...

aku as tuan umah x jugak hupdate2!
harus bertungkus lumus nih!

POSH76 said...

bessnyer gathering...spotingnyer EN AWAK...hehe

Filla ~ Kasih Aleeya said...

auwwwww... x per.. amik mood dulu..ler mudanyer ko baru 18 ker? hahah... yer skang musim open house..

puan.farah. said...

happy nye semua orang..posing giler2 gitu

kella said...

amboi... ko dan en Awak dah sangat berprogress ye sekarang.. ya... dah tak lama tuh mimy..

Liyanaroxx said...

kak...mcm bau nasik minyak je nih!!auwwww~!!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

serang rumah kawan2!!! hehe

Mimy Hamid said...

busyuksayang : yeah semestinya...u dah nk bertiga jue

Emynz : aku yang favvy ..hehe

Iena : ko tuan umah lmbt le hapdate

Mimy Hamid said...

POSH76 : aku paksa dia sporting

Filla ~ Kasih Aleeya : biasalah muda belia

puan.farah. : semua giler posing

Mimy Hamid said...

kella : tak lama lg apa...hehe

Liyanaroxx : bau nasi minyak di open house sana sini

[S]itie [B]Um [B]Um : serang kasi perabis food

en.awak said...

kenal laa posing2 nak wak cam ner.semua kwn jenis yg suka posing2 maut n gila2 lagi tu..... hehehe

so aku kena laa ..belajar posing mosing gan ayg aku tu ...hehehe
dia kan asst aku bagagian posing2 nie
heheheeh tul tak ayg(mimi)

Ms AiReEn MoHd said...

amboi ko hencik awak....komen bagai ko ehhh da siap ko posing maut ala ala hero magga hah...sok dtg umah aku ni leh bikin cover mangga ekk ngan mimiy

ko back to mimiy..jejage nok..keyboard da takut tgk aku nak micit neh...amboi ko kan kalau posing sekali aku tgk camera aku kekire gambo ko ngan megat yg selambak...tiap kali aku tangkap gambo ina ade ko...gambo amy ade ko...gambo aku pun ade ko...hanginkan...

ko ngan megat la terjongkit sane...peluk sane peluk sini..mek cemburu taw...wakakakakaka....ade cam harem tak ayat aku tuh..mau sekali aku bergambo lagik la cam ampeh ekkk...

wah megat ko semakin berani berpose ala ala gedik...nak serupa ngan boy da hah....nok nok kite bikin date wat pot luck nanti nok...cara kann

Kaseh said...

waaa berposing sakan korang lepas aku balik eh..hehehe rugi plak aku balik awal.. kalau tak bleh sama gedik bergamba ngan korang...

Google