THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 October 2009

3K = Keletihan, Kemamakan, Ketiduran

Mak capek bangat dong semalam !!!!..boleh pulak aku semalam lepak dating kat mamak leh tertido ...mak tak sedar noks...mamai macam pekena ubat batuk..padahal jam baru menunjukkan kul 9 malam...weh awal lagi tu...malam masih muda remaja...ni gara-gara lepas pekena roti canai mamak banjir la ni kot..hihihi...uihh tak tahan tul mata...gila babas nya aksi...tak pernah dibuat orang tido gaya gini kat kedai mamak lak tu...takpe orang tak buat..aku yang sengal buat pulak...adoyaiiiiiiiiiiiii....memang aksi tak leh nak cover cun la kannnnn...sorii mak kaki tdoooooo....ni kalau ada bantal haruslah macam disorong-sorong...eh macam peribahasa pulak tapi pelik..belasahhhhhh..sori Encik Awak dating ngan orang giler tido...hahha...sempat snap ek...nasib tak tdo ternganga sampai kuar air liur basi....lawak pulak aku nengok muka ketiduran dalam keletihan di kemamakan....ahahhahaah...sila la gelak...mak paham mak telah buat keje giler...nak wat camner di lubuk kepala mak kan "ada aku kesah"....hihi


** tu dia ha aksi tido ...sila la tiru aksi menarik ni...ala klu ngan tu belasah je di mana-mana...kedai mamak pun boleh...mak capek dongggggggggg



** sempat lagi aku pandang kamera...tetapppppppp nak juga masuk kamera kan........walupun muka sememeh !!! well mak kan sawan camera tp sebelah mak tu lagi le..dah rawan!!..eheheh..





P.S : Encik Awak, hari ni saya janji dating tak tido..hehehe






11 comments:

Emynz said...

sempat lagi tu tgk camera hahah. sib baik ko x tegolek kan tido tu,kalo x sah kedai mamak tu ko pangkah.

Amy said...

waaah jeles aku ngn ko. Ari2 dating wakakakaka ayat jeles cam tahik kan.
Xdelaaa aku hepi tgk korang hepi haaa. Tpkan igt zaman2 aku single dlu.bile x aku xleh kuar aku terus majuk cam sialan nok. Tp bile org tuh nk jmpe ari2 aku lak muak. Peel kan. Hahahaha waaah aku sgt teruja ngn korang tau!!! Hepi to u babe!!

Ms AiReEn MoHd said...

giler hehari berdating ko ni....bagus tul..aku dulu tak la sampai eberiday aku berdaring...sethn dua kali jer charge windu...cuti semester jerk jumpa nok...

abis da sorang penang sorang selangor ..mane nak dtaing kan..tepon jer la hehari...bil tepon kekompol da leh wat duit hantaran aku wase...hikhik henjoy dating ...

pss:dtaing tempat terang ekk..kang kene kawin free kang tak sempat siap baju aku nak pg kenduri kawin kowang..abis da ngejut jer kawin..hishhh simpangggg jalan

Mimy Hamid said...

Emynz : cahaya flash menarik mataku


Amy : aku tetap nak hari2...feel lain la..kannnn encik awk


Ms AiReEn MoHd : dulu ko student nok..mak bercinta dilewat 20an..tak de makna nk boring...gedik lg ada..nok mak dating tmpt terang ..mak belum simpang jalan ..jgn riso mak nk tgk ko tempah baju marbelesssssss

POSH76 said...

kelakar la ko ni dating pun mau titun ker....zzzz tp comel....hehe

puan.farah. said...

hahaha..ari2 deting ko??

en.awak said...

eee kau niee mulut....jauh2 simpang kata2 kau tu......heheheeh
tak nak laa aku nak kawen free....
aku nak kawen berbayar tau..... hehehehe

laaaa dah dekat mesti laa rasa nak jupe ari..tak de perancangan pun nak jupe.heheheeh
klu nak jupe kt berdua jupe jerr heheheh

Mimy Hamid said...

POSH76 : tertitun tak sedor..hihi


puan.farah. : tak la hari2..rindu dating le


en.awak : hehehe...berbayar yer..silakan

en.awak said...

yee ayg kt berbayar laa heheheheh
ye ayg rasa lain heheheh....

Miss Moon said...

hahahhahahah ...kalau ajak gie tgk wayang misti nko tertido dolu mimi kan hahahhaha . kalau dah penat tak ley nak wat apa ...

kella said...

ya ampun.. ko sampai ketiduran ke?
sampe ketiduran, kecapekkan pong.. sanggup berdating gak kan?
huhuhuh...
cinta sejati sey...

Google