THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 October 2009

Makan TAKO TAO Lagikkkk Dan SeMakan Dengannya...Nyummmmmmmm



Aku sudah addicted sama itu Tako Tao!!..baru tau kesedapan benda alah ni..kali ni aku nekad nak beli setiap jenis..mau melantak hingga ke titisan terakhir..jangan tinggal satu sisa pun...uhuhuh...giler mentekedarah aku ni...hari jumaat nak jumpa Encik Awak aku dah sound awal siap sms "hari ni nak makan Tako Tao setiap jenis .."...oh Encik Awak tidak akan menghampakan aku yang yang sememang nya dia tahu hanya tolak batu & kayu saja....its makan time!!!!!!!!....yeah kita menuju ke Jusco Mid Valley...sampai meleleh air liur aku duk terbayang keenakan Tako Tao. setiap jenis OCTOPUS, PRAWN, & CHICKEN HAM kecuali UNAGI @ BELUT...bukan Tako Tao je yer...ada juga makan semakan dengannya....nyum nyum...Crispy Popiah in da house ngan Air Longan Petaling Street mai...pehhh merembes beb



** yea yea..makan tako tao lagik...3 kotak lagi..pedulikkkkkk...ate sedap..makan aje..tengok aje la muka aku tu semangat waja nak habis kan 3 kotak...eh habis tau...!!!!! jgn memainnn


** muka mak excited nokssss...tako tao 3 kotak habis dibantai oleh 2 orang kaki makan...korang nengok tak naik selera ke?? ha dah tu gi la cr benda alah ni kat memana jusco

** inilah makan sewaktu dengannya...tak cukup ngan tako tao..kami pekena crispy popiah...pastu minum lak air mata kucing petaling street...waduhhhhhhhhh mmg kekenyangan....sila la kutuk aku yang tak reti makan sendiri nak bersuap je..hehehe




9 comments:

Nadine said...

mesti sgt sedap ek tako tu sampai you ngidam balik and beli 3 skali gus :) tak pernah tau pun until u buat post pasal benda ni. tq for sharing. maybe boleh ku cuba satu hari nanti :)

POSH76 said...

beb ko ni buat aku meroyan jer nak makan mende ni...JJ One utama ada tak...cam sodap jer...hehe

klik2 oil control ko...hehe

dina said...

merembes air leior aku nok... ngengada la kau ni... aku ni sebelum ni tak teringin nak makan tako tu, mula la aku rasa cam teringin... heishhh!

Emynz said...

waaah dh mcm food tester ko neh,
dalam 3 kotak, tu mane yg paling best sampai ko rase nak makan ngan kuali skali?

daela said...

WAH...aku lama gak x mkn nih..sure sodap kan...aku tgk ko beli anyak tuh..

kella said...

amboi ko ni menjadi jadik dengan tako tao tuh.. takut tauuuu...

Mimy Hamid said...

Nadine : u try cuba dulu sedap harus addicted tau


POSH76 : aku rasa memana JJ ada ..gi terjah


dina : baik ko pegi cari sebelum meleleh ..mak tak rela nak lap

Mimy Hamid said...

Emynz : semua best..haha giler tamak kannnnn


daela : banyak sebab nafsu makan melampau


kella : mmg takut tau orang negok aku jadi gini..hehe

marishaa said...

suka gila dengan unagi,
jusco yg besar2 ja biasa ada,
tp mostly ada dkat foodcourt.
dan kat one utam pun ada jugak
tp tak sure dlm jusco or luar

Google