THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 October 2009

Masih Oktober - Citer Raya Potluck Opis Aku....(Lapok)

SELAMAT DATANG KE POTLUCK GIA 2009

** sila pastikan cawan ini diguna pakai semula yer...muahahaha

Ye aku tau raya dah habis...syawal dah berganti ke zulkaedah..tapi aku tetap jugak nak letak gambo...blog aku ni mana leh tak de gambo..tak berseri..aku tak reti nak citer tanpa gambo mmg hambarrrrrrr...lagipun aku tak de topik yang best nak story selain aktiviti aku...nanti asyik letak kisah Encik Awak orang nyampah lak..macam ko sorang bercinta kata orang...aduhh terima saja la kata-kata...memang betul pun kannn ..hakikat....tak pe la nyampah ke hapa...aku tetap nak hapdate...tak hapdate rasa gegel apa kes...


Ha jom meh layan gambo dr camerawomen kak linda GIA..camera gabak harus la gambo pun lawo kan...aku cilok je pandai la..tq kak linda...ahaha..ni pot luck aka raya 2009 for dept aku..pot luck la best weh memacam makanan ada..makan la smpi termuntah tak sapa marah..ha pastu merungut tak leh zip apa kes..AKU la orgnya...waaaaaaaa takuttttttt.....


** Mereka yang sedivision ngan aku...mana aku?? semua muka orang...waaa aku tak enterprame la...giler kentang!!!!..yer mmg betull..jangan betulkan spek mata untuk orang yg rabun..mana aku????? musykil kan......

** Aku disini ..di mana di meja aku yang macam kapal karam ni....pemalas kan aku nak tolong apa yang patut...haishhhhhh...anak dara hapa nak jadi niiiiii...btw..mak sebok banyak keje okehhhhhh...keje ke?? keje la sangat !!! yer lalala keje la....** jerit macam lagu MUH** uhuhuhuh
** edisi santapan makanan yang telah disumbangkan oleh kawan-kawan GIA..macam2 ada..memang tak termakan...sedap2 belaka..ni la untung wat pot luck..rasa serba sikit org ni bawa org tu bawa...aku bawa rojak buah yang di order je...ahahah tp yang pasti aku rembat PIZZA DOMINOS tu je la sepanjang masa...2 kotak tu aku leh habis kan sorang..mmg giler la perut aku ni...

** tak semena-mena ngan tarikh besday..tetiba kena celebrate...tergezut makkkkkk...sebab besday mak patut esok nya (on 17)....diorang dah celebrate in advance terharu mak kejappppp...ahahaha terkesima ...gelak je la aku...ahahahaha...pulak tu di apit big boss...malu aiiii....apapun thanks uollss walaupun kek hampeh sponsor berkulat....opssssssss

** aku bersama big boss (VP) ...nasib tak pakai baju color sama....hahahaha...hah amik ko kena bg speech & wish....macam biasa wish tetiap tahun adalah sama...SEMOGA PANJANG UMUR DAN CEPAT KAHWIN.....amin..

** yeahhh besday girl in advance....jom minum...see the cawan laaaaa....my trademark name maaaaaaaa....MIMIZIOUSLICIOUS.... pizza in da house too...yummy

** ni blog aku ...dan muka aku jugakkk....ada memacam adegan..tapau mentapau..ngan PA geng...ngan kak ida...apa2 je la...semua tu aku muka aku...

** waaaaaaa i like this capture n moment...best n ceria...susunan gambar menceriakan GIA...semua ada nama glam uollss...cari la mana celah nama aku...cuba cari..ahahah..tak nampak anda rabun itik............yeahhhhh bertemu lagi Insya Allah dia Potluck tahun hadapan...kalau ada lagi..tapi harap2 ada lahhhh berharap ni....ehhehehe




7 comments:

POSH76 said...

bestnyer tngk makanan2 tu....yummy

aku suker gak layan gambo...hehe

klik2 PHOBIA

Emynz said...

hahaha akhirnye ko up gak En3 ni . Rojak tu nyum nyum weh,sume huru hara tanye aku sape kasik.

Nadine said...

mmg cun gamba2 semua. tang makanan especially...sungguh buat terliuq~
*drooling*

puan.farah. said...

hoihhh..lame nye mood raye..dah nak raya haji dah ni
=DDDD

Eri-chan said...

wah..bestnya makan2 kat opis ko....suke r...gamba cun...

busyuksayang said...

siap tulis nama kat cup tue...comel :D

Iena said...

tulis nama kat cup tu 1 idea yg sgt bernas! heheheh...

Google