THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 October 2009

Familia's


Kisah petang sabtu ngan satu familia termasuk Encik Awak & Dek Noor join gi Taman Tasik Titiwangsa lagikkk...dah le pagi tu baru je berjogging...petang ke sini lagikkk..aduyai layan kan aje la kerenah bebudak ni...lagipun nak kasi praktis Encik Awak cara handle budak..biar dera kasi penat sikit...yang buat penat petang tu ialah si kecik Boboy ..hadoi bisa pengsan dehhh... Encik Awak terkejar sana sini melayan..thanks SYG..kitaorg mmg surrender awal la...dah penat tak terlayan...ha macam ni barulah boleh jadi calon menantu terbaekkk wokk Mem Besor....bodek bakal mak mentower nampakkkkk!!!....seronok gak sesekali dating beramai...asyik berdua je...tak baikkkk tau...lagipun megeratkan lagi ikatan adik beradik ngan bakal abg ipar diorang ni...haa bodek bodek yer apa yg patut...yang penting kegirangan , kegembiraan untuk sefamilia....Encik Awak, kamu telah lulus menjadi keluarga En Hamid...ngeh ngeh..


** frust tak dpt naik kuda ...jadi posing saja...wah Encik Awak praktis ke tu...

** macam2 la gambo pening aku nak citer satu satu...tu ha yg paling menarik..Encik Awak dan pandai posing gedik..tak tahan wehhhhhhh..berjangkit sudahhhhhh

** 4 dara terpilihberposing...eh ada family baru wannabe..its Dek Noor is adik Encik Awak...ok la tu dah ngam ngan akak ipar kan...ngan dia sekali join sawan kamera ngan adik2 aku...

** payung is prop...hehehe...memacam gaya gedik...nak masuk family En Hamid kena pandai posing gedik...lagi markah A tau...so Encik Awak sudah berjaya melakukannya...syabas betehhhhh

** pening ar aku nk citer sesatu...aku pilih yang aku diapit kesayangan je la...Encik Awak dan Mama Tercinta...love them....suka aku gambo ni rasa disayangi...plak tu sesama berbaju hijoo sesuwaiiiiii

** penat deh..perut sudah lapar..dinner together beramai-ramai...gelap pun jadilahhhhh

** disebalik cahaya lampu waktu malam semua mensantap hidangan...sedap dan happy..love uolls


7 comments:

Emynz said...

Candid lite dinnner berjemaah,kewl wehhh aku sooookak.hahah!

POSH76 said...

aku rasa EN AWAK sudah lebih gedik dari ko...fast leaner...hehe

klik2 DIGI

tHEoNeANDoNLy said...

i happy for u mimi.... 10.10.10

puan.farah. said...

wahwah..dah macam family bahagia dah

TinTaDariHaTi said...

mimie...
mkn kat azmi ek.. Hehehe..
best kan kat situ..

RedLife2Love said...

kak mimy, gmbr yg last time mkn tu mcm clbr8 besday plak.. ada lampu2 mcm tuh kan.. meriah sey.. suke!!

Iena said...

wahhhhh... kemain hencik awk skrg nih!
aku x lupa klik nuff ko...

Google