THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 October 2009

Santap Menyantap Sentap di Istana Kuda Emas POGH


Masih tak habis lagi citer raya aku...walaupun dah masuk Zulkaedah ni.......ok aku akhiri citer Oktober aku ngan Majlis Penutup Syawal 2009 oleh division aku...sama gak macam last year tahun ni still buat kat POGH @ Palace Of The Golden Horses...ala tempat Istana Kuda Emas tu....sapa lagi yang sibuk arrange cari tempat...AKU!!!!!!...letih weh nak tepon sana deal sinun...nak cari harga baekkkkk punya...kang food tak sedap aku gak kena bambu....hasrat ke PJ Hilton terkubur tu yang gi tempat asal tahun lepas reason mahal bebenor takleh nego lak tu...sebab Paris Hilton kuat shopping kot...hangin sales kat PGH dia macam hapa layan ...FAILED...mencikkk...nasib la ko bg deal harga baik..klu tak mmg tak mo aku gi sini utk 2 tahun berturut-turut...tu pun tak reti nak appreciate tau...ahh biar la dia...tak kose aku ...yang penting BIG BOSS belanja wehhhhhh...rezeki jangan tolak..musuh jangan cari...santap la kita selagi boleh menyantap tetapi jangan sentap...


** 2 tahun asyik santap sini...takpe lah janji ada..dari tak de langsung kannnnnn...suka mak noks..makan2 orang kaya ni...rasa hebatlaaaaaaaa

** taraaaaa siap ada door gift gitu...tetiap tahun wajibb...aku kalau gogonize dah serupa kenduri kawen okehhhhhh...dalam tu ada memacam gula-gula

** disebalik tabir..ceh wahhh...siapa lagi nak tolong menolong gogonize ni selain dari secretary- secretary di bawah ini...macih macih sumer sbb sama membantu mak yang kelibut sikit..tak la rasa berat sebelah bahu mak nanggung kannnnnnn

** Cantik!!!!!!!!!!!!!! ini dia memperkenalkan wanita GIA..most of them NOT AVAILABLE..kecuali gadis-gadis yer

** Nampak skema je gambar ni ..tapi menarik tertarik da boom...macam gambo menghadiri kursus ..ahahha..tp sebenornya majlis makan jekkkkk

** ini aku dan makanan ku...hohoho takkan diet kot...ah tidak ini dah ke tahap desert...harap maklum

** tengok aku makan takpandang kiri kanan...aku melantak rojak buah sorang2...no sharing please...aku kan kuat makan

** with adeeb ..sebenarnya aku nak pose how me sexy macam lagu inul tu..jadi tak??

** ha tu dia amik ko sekali aku nganga...memang tahap leh makan orang ni..eh tidak mak tak makan orang ..mak geget je...

** mereka yang semeja dengan aku...duk depan sekali lagi..

** okeh okeh aku pose maut ni...wanita ayu gitu di istana kuda emas...sesuwai ke masuk gadis melayu tv9??

** time ni nak berangkat mau pulang ke opis..setalah kenyang makan moh kita pulang ke sarang beramai ramai yok...pulang dehhhhh

** weh apa gosip2 ni kat lobby ...apa kes ?? abaikan montot lebauuuuuu naww tu....tak de gambo lain diorang nak snap selain dr belakang aku ni kannn

** oh ini rupanya keje nya...mari melihat kasut pilihan anda....pic wajib jugak setiap tahun selain posing tangga..Goodbye POGH..will next year again..oh tidakkkkkkkk lain la pulakk...PLEASEEEEEEEE


P.S : pic yg cantik dari kak linda & haliana..tengkiu



5 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

POGH ni mmg cun kan tempat die? aku kan jakun sket..heheh.. raya ko plg meriah aku rasa!!!! caiyokkk...

puan.farah. said...

cantek kasut ngan beg..ni baju yang guni mase raye ari tu eh..ok ajo nampok

faremma said...

wahhhh meriah nyer :)

POSH76 said...

wah tang posing kat tangga tu yg tak tahan....hehe

Mimy Hamid said...

Filla ~ Kasih Aleeya : ko jakun aku lg jakun babun...sebab tu sakan


puan.farah.: oh apakah aku dah gemuk lagi...tidakkkkkk


faremma : meriah dlm gambo je..hehe


POSH76 : tak tahan tangga tu menahan ..hehe

Google