THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 October 2009

Keberkatan Hari Jadi Di Hari Nikah Yani

Belum terlewat aku nak ucap tahniah kat sis yani atas pernikahan dia &abg sayang nya Encik Izailani..kebetulan tarikh dia nikah sama pulak ngan tarikh besday aku..hiihhi mengambil berkat la jawabnya...full house pack weh terkejar sana sini open house merata sempat aku menjengah nengok Yani nikah kat Masjid Jalan Duta...wah apakah aku tak lama lagi ni?? Insya Allah..tengok orang nikah teruja beb...kan Encik Awak..sabar yerkk..btw..she's so cute &pretty la on that day...sori sis, akak datang on your nikah day..sebab majlis kahwin kat perak jauh benor...



** Sis Yani dah jadi isteri orang..aku bila amik berkat..Insya Allah

** ni adik Encik Awak merangkap bakal adik ipar aku...comel giler kan...

**pasangan yang sudah halal diijabkabul

** pasangan yang tak halal lagi..coming soon

** my encik awak in da house

** kitaorang bersama pengantin baru

** aku dah pegang bunga nampak...aku, yani, dik noor (adik ipar aku)

** acara baling bunga...dan dirancang...wakakakaa..harus la aku je sambutkan

** pn haryani yang shantekkkkkkkk

** gambo menarik dari photograhpy profesional..sweet & sour photo..hmm pakej yang menarik...Encik Awak plz watch out












13 comments:

dina said...

bila tengok org kahwin, rasa cam aku nak bersanding lagi.... oooohhhh! encik suami ku, sila la kita pegi studio tangkap gambar kawen lagi... dalam saiz yg lain...wakakaaka.... menggedik!

Kaseh said...

aku tgk cam dah dekat dah tuh nokk..da sampai seru ko tuh..bila lagi nih?

p/s : en awak...bila nak masuk minang mimi?

tHEoNeANDoNLy said...

wahhh... dah pegang2 bunga dah tuh.. xlama lagi la tuh...huhu...

Ika Razak said...

wah.. nani dah kawen la..

Ms AiReEn MoHd said...

http://www.catcheye.com.my/?r=3397...nok be members ni nok...mcm nuffnang gak ni

kella said...

ouhh.. si yani tuh.. memang cung budak tuh... di apit lak ngan mimy..ko mcm bseri2 je, dah dekat la tu..

err;; tu tudung cam kenai jaa..

Nadine said...

pengantin tu sweet sgt. yang duk sambut bunga dr pengantin tu pun sweet. hik! :)

TinTaDariHaTi said...

waa... so sweet of them (to pengantin). Yani - sgt la canteekk...

Mimie, bwk byk bersabor yee...Nti mimie bt la wedding yg grand cmtu gak..

BELLA said...

link2 eh:p
ni blog baru...

dayah a.k.a cik Bella:)

Faizah_Haris said...

ehemm ehemmmm!!!....ada bau nasi myk dah nie

Mimy Hamid said...

dina : gi gedik kat hubby ko gambo nikah


Kaseh : soalan panassssssss syg


tHEoNeANDoNLy : tunggu bunga aku pegang yer

Mimy Hamid said...

Ika Razak : yer dah kawenn


Ms AiReEn MoHd : dah daftar nok


kella : budang cung ni ramai kenal..ko kenal tudung tu kannnn bagus

Mimy Hamid said...

Nadine : sweet like candy tak??


TinTaDariHaTi : grand prix boleh??


BELLA : ok sis


Faizah_Haris : bau kat ner...nak bau sekali

Google