THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 October 2009

Last Raya Baru Upload..- Open House 2 Minggu (Kepam)

Boring je korang baca blog aku asyik citer pasal mamat Encik Awak je...maaf la nak wat camner...mana ada dia ada aku..jadi simpul popia menjadi kuih kepit..apa kes?? maafin gua enggak...klu enggak...gua pedulik hapaaaaaa..larikkkkkkkkkkk...citer 2 minggu lepas baru aku nak hapdate...mengong tul....akibat sakan berkepit la sampai jadi gini...uhuhuh...ni ha citer lapok aku gi open house 2 minggu lepas yer...biasalah memenuhi jemputan...aku orang ajak makan cepat je pegi..aku kan kuat makan...perut 5 tank..isi selagi leh isi...hehehe..tak baik tau orang jemput tak datang...membazir tau ..** nada macam ustazah sekolah rendah bg nasihat bdk darjah 1**



Aku sempat pegi umah blogger FILLANIE muka tak malu kan aku main redah je..bawa Encik Awak lak tu..ah dia i pollow je...huuhhu...teruja ok nak hot mama glam blog ni..rasa macam dah kenal lama ko..padahal baru je jumpa..weh tak caya lg slim dr gambo..aku diri sebelah rasa macam tong dram ..tak reti nak cover sorok badan...mak salute ok..body mantop..aku dtg umah mak dia kata Ampang...aku kempunan nk jumpa acih..sibuk tak kuar2...yang PAK RADIE aka laki nya menjadi jurukamera merangkap paparazzi maka tercipta la gambo lomatika d' amorrrrr .. thanks beb..walaupun aku makan sate 6 cucuk je..tetap datang & makan....uhuhuh..tahun depan jemput umah baru ko pulak...waaaaaaaa aku nak tengok acih live



Petangnya pulak aku rushing nak gi jumpa geng bloggers aku jugak..nak makan berbayor kat Flaming Steamboat...tapi ngan diorang tetap tak leh tak datang..sebab melepak bersama diorang ni..mmg hilang stress wa cakap lu...bergegar otak ..sampai Encik Awak dah tersuka join plak group ni..sebab dia leh masuk ngan dak laki2 si pompuan2 ni semua...macam biasa yang join adalah INA & Hubby ACHIK, AIREEN & Hubby BOY, DINA & AIN COMEY, AMY GERMAN & hubby Toestern..patut KASEH datang tapi last minit ada hal tak dapat dielakkan..yang lelain nak datang tak datang aku tak tau sbb aireen gogonize....yang pasti aku datang paling last..tapi tetap makan lagi!!!...kata berbayor RM 22 makan sampai muntah belahak...all u can eat..biasalah dah melepak ngan bebudak ni..kebetulan semua mulut memang ditakdirkan bingit termasuk la aku ni haaa...riuh rendah la tempat tu ngan sore memasing..happy beb..nak gelak all the time ..padahal bukan wat lawak pun..kahkahkah..


















4 comments:

Kaseh said...

ni baru betol2 raya.. bila nak celeb besday ko ni beb.. ujung minggu ni Cintahati aku mai..bleh la lepak sama.. kali ni baru besh aku ada laki aku gak..takde ala aku sorang je tgk korang berkapel..muehehhe

Filla ~ Kasih Aleeya said...

yer dah kepam hapak dah ko perap gambo ni..hahaha... neway thanks babe sudi dtg beraya kat umah omak den..hahah.... baru first time jumpa dah gedik2 kita ni kan... kene 3 kali... kita leh gurau tarik rambut plak..huahahah..acah jek... sesuai ko ngn en. awak.. aku sokong!!!

Ms AiReEn MoHd said...

wah bukan main gambo gabungan semua ekkk...aku sokak

Mimy Hamid said...

Kaseh : wah CH ko ada sudah bagus..


Filla ~ Kasih Aleeya : mak sibuk nyah..ko tergezut kan mak dtg..heheh


Ms AiReEn MoHd : aku kan suka gabungan ecehh

Google