THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 October 2009

Yok Jogging Yok Sampai Pancit

Date : 23/10/2009

Venue : Taman Tasik Titiwangsa, KL

Participant : My Sayang aka Encik Awak, ME , Dek Noor aka Adik Encik Awak aka Adik Ipar ku..wink wink !!!


Description : Plan nak jogging sesama on weekend..Encik Awak janji sebelum subuh nak sampai Gombak...haloooo SYG whats time u coming??? heheeh tak pe tak pe yang penting yok jogging yok ..kasi pecah semua lemak yang bersarang dalam badan...kasi stamina sikit baru lah cargas..tak gitu?? ha lepas jogging jangan lupa kita santap pi pekena roti canai, nasi lemak...wahhhh hampagas dot com




** sibuk menayang kasut..tak kose yang kasut hitam tu...semangat kesukanan membara tak sebara kasut baru nya itu...hahahha..harap kasut baru je lebeh...cetttttt..kasut sebelah lagi sudah jauh memecut ..


** pepagi buta posing..sampai je terus cari camera nk snap...giler la..warmup pun blum lagi yer...takpe ini sebenarnya semangat berjogging ...sebelum mula apa2 kasi posing dulu



** motip?? aku nak tunjuk jam menunjukkan jam 8.15am...di samping tu lu pikir la sendiri...maklum la..salah cakap akan mengundang kontroversi...mak takut uolls...mak hanya manusia biasa dalam bercinta...sekian terima kasih..hahahaha


** haaaaaa akhhirnya aku dapat tangkap Encik Awak ni..mana mau larikkkk....!!!punyalah dia lari jauh tinggal kan aku yang pancit separuh jalan...sian mak okehhh lari terkedek sengsorang...dia ni lari mmg pantas...maklum la bekas sportmen..skrang apa yer...siputmen blh?? banyak le aku yang betul siputwomen ni


** haluuuuuuu jgn memain mak kebasahan dek peluh okehhhhhhhhh.....see the back la...ahaha..mak kuar peluh uolls..habis lemak tepu tenaga dikeluarkan ..tapi itu pun lari sikit benti..mmg patut kena tinggal ngan Encik Awak


** poyo je gambo ni...Encik Awak dah 2 round baru dia datang kat aku..aku pun snap la...


** wah girang nya Encik Awak dapat pecut lari tinggal kan aku yer...heheh...tapi pastu pandai pulak cari mana aku bersembunyi...ehheeh ooo pndai yerkkkkkkkk....


** tak boleh blah okehhh muka mak semput giler...pancit ditengah jalan...merah padam...hahaha..lama tak jogging wehh..setahun lamanya..penternakan berjaya je selalu


** kami bertiga yang capek dong jogging...awat muka dek noor tu...lapar okehhh...takut akak ko ni nengok...ha pasni jom pekena roti canai...hampagas dot com...hahahhaha







10 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

ni namenyer semangat nok...bagus..aku jogging lelaju setempat atas katil .....eh tilam...peh tu exercise jer ngan boy..wkakakakakaa tu pun peluh mencurah nok..ko lum leh nok..nanti kang ko try exercise aku ko teruja kang..eehhh ewahh terlebeh sudahhh

puan.farah. said...

huhuhu..jogging secara berjemaah..bagus2!!

dianna said...

waaaa ala bestnye berjoging bersama kekasih hati kan. hehe

lepas joging pi pekene roti canai? haha memang terbaik.

busyuksayang said...

jogging berjemaah nampak :D

Emynz said...

apesal adik dia cam stress?lol
waaaah aku dah lama x gi sini.

en.awak said...

penat gilaa dah lama tak jogging.... tp tak perr ada org tersayang penat cam tak penat jerr
heheheehe

POSH76 said...

klik2 maggie dulu

yg penting ko semangat nak jogging...

dah lama tak jog...bestkan...hehe

kalu dah start jog atas katil dgn cinta hati lak tu...mmg tak layan outdoor dah...hehe

itupun leh burn the calorie....kuang2

kella said...

bagus la ... boleh kurus kalo gini ler caranya!
amalkan selalu eh...
bagus la kira ko dah ada partner menjog'! hehehe... sebabkan En Awak, ko mesti takleh nak excuse kan! heheheh

daela said...

wah...ko berjaya lakukan nya nok..jom lah kita bersenam...

Aida78 said...

kita pun nak join jugak lah 99 ari x makan seronok jugak ni

Google