THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 October 2009

Sanggup Keje Part Time FREE ??hehe

** Siotnya entri...pedajal rela Encik Awak....

"amboi rajin nya no..
buat part time kije..
hari ahad hari lepak no..
anak sapa la ni..
berpeluh-peluh ketiak semua hang duk settle satu umah...
baper no tuan umah bayaq??
hapa ...FREE!!
upahnya kuar dating ngan anak tuan umah??
wah pandai hang no umpan..
kemain gitu.....
hang amik hati bakal mak mentua ni??
eh eh yang anak tuan umah sibuk pahal..
kurang sopan sungguh ..
pikiaq habis2 no nak amik buat bini lagu tu..
hang basah ketiak..
dia duk sibuk ..longlaq
awat dia sawan kamera kaaa??
tak sesuwaiiiii....ehhehe.."





** Encik Awak ni gigih memasang skru tangga aku yang tercabut..giler semua orang umah aku tu ganas...ada yang naik tangga merangkak..aku le tu..!! weh nampak kat belakang alat exercise yang dah jadi tmpt sidai baju..sadis kan..patut la aku makin gumuk..eheh


** rhopa tangga aku yang tercabut skru tiap satu..boboy telah tolak habis terpelanting ke bawah..kan bagus tak de tangga ni..buat aku penat je tinggal barang..kem salam nak naik atas klu tinggal barang..turun naik turun naik tak gak slim aku...huhu..



** sesipi boboy duk sebok nak kacau Encik Awak...dia tak leh tgk benda teknikal ni..mula la bekerja keras sama...eh boboy tutup muka dia elak kamera paparazi aku..ehem ehem..rajin nya bang..jgn salah pasang yer..dah le free tu..Encik Awak sembur aku balik "hapa ingat senang pasang satu persatu...banyak songeh"..huhuhu


** minah sengal menyibuk...aku saja nk enterprame di tangga umah aku...muka cam siot kan..orang sebelah tension nak pasang aku ceria badut..ehehe...salah pasang mau orang sebelah skru kepala aku


** syg pandang kamera plzz...poyo kan aku..ko tak nampak kepala dah berpeluh ko ajak dia posing...hangin tul layan aku..aku cheer leader pasang skru.."go go skru".."go go skru"...mau kena pang sebijik..


** muka Encik Awak paksa rela..aku nya pasal..pedulikkk.janji aku nak menyelit sebok...hah pasni banyak lagi keje perlu diurusinn....bersedia kamu....
** tengok !!tak rugi aku teman tau..aku siap sedia towel..aku kan awek mithali...sila la salute aku yg poyos gedik ni....tak tau towel tu aku dah lenjan lap peluh aku..eeee kejisss


** selesai sudah...nampak muka penat dong..sian!! peluh pun tak hilang dek non...takpe ar FREE punya pasal kan...Upahnya kuar dating ngan aku...wakakaaka...sanggup ke korang part time kalau gini caranya??eeheh











9 comments:

EyraRizal-Makeup Artist said...

salam... ade beberapa vacancy utk makeup class sabtu ni, di sri kembangan, if berminat, bg tau cpt2 ye.. :)

http://www.eyrarizal.com
016-2128740

Emynz said...

Aaaah dera jek. bile lagi nak dera kalo bukan skang kan kan kan?? pasni suh dia btol kan lampu, pagar gate umah,sinki sume ah. eh apehal aku jadi stone fire nih? ko nye pasal kan. *lol*

TinTaDariHaTi said...

Sian en.awak kne dera. Sabor ye en.awak. Ni la kije mimie.. Kat opis, org arah2kan dier. So, dier nk bls dendam kesumat, kat rmh dier arah2 kamo plak.

hehehe...

tHEoNeANDoNLy said...

wah! en awak dah jadi McGiver la kat umah missGiver!! hehe... kadang2 negok dier ensem gaks.. cam syuk pun ader gaks.. tapi dier encem lagi lah..hehe..

dina said...

kejam...kejam... (geleng kepala) hahhaa... nasib baik encik awak tu bersabar, kalau aku jadi dia dgn kau2 aku skru jek kat tangga... hehehe

Mimy Hamid said...

Emynz: wah fire stone la ko..tp mmg pun byk kije menyusul..hahahah..

TinTaDariHaTi : bila lg nk tunjuk kuasa veto..hehe


tHEoNeANDoNLy : Encik Awak hensem di hati ku


dina : memang sbnrnya dia nk skru kepala aku...

Ms AiReEn MoHd said...

APE PASAL KO TAK GELEK GERUDI SEKALI NOK..WAKKAKAKA SIAN LA PLAK AKU TGK MEGAT PEPELUH DA HAH..YG KO ASIK NYIBUK JER

Kaseh said...

ko dera encik awak ...kesian dia beb.. tapi harus di train begitu..sok dah kawen senang.. ker encik awak ni rajin time belom kawen jek..sok dah kawen dia suh ko yg repair tangga..camner?? larikkksss

en.awak said...

alaa m=bkn susah pun kwn....
apa pun umah bakal mak mertua aku gak heheheheh....klu tak bakal menantu yg buat saper lagi kan hehehe

Google