THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 October 2009

Mencuba TAKO TAO..Takut Tauuuuuu

Aku dah lama nak cuba benda alah makanan jepun ni..selalu nengok kalau lalu booth Tako Tao memang beratur orang ...teruja pulak aku nak try benda alah ni...kalau dah ramai orang beratur sanggup nunggu benda tu masak konpom sedap...so semalam ngan Encik Awak gi Mid Valley nak makan benda alah ni...sanggup tunggu menunggu giliran...ada 4 jenis prawn, chicken ham, unagi..for the first time beli 3 ball je from Octopus..mau try !! mau try...

Teruja weh nengok budak tu tunggang terbalik bentuk ball tu....kesabaran mendapatkan tercapai...tak menyempat...buruk lantak makan kat parking Mid Valley ..dalam kereta aje...huhuhu..lagi best weh..comot ke hapa..orang tak nampak..aku kan makan comomot...hehee...apa lagi dah dua2 ni memang kaki makan...bedal la..gelak kelakar la plak..first time jakun makan benda alah ni..Tako Tao jadi Takut Tauuu..hehehe..wahhhhhh sedappppppppp..rasa macam bergedel la kata org Malaysia..uhuhh....memang tak cukup la kannnn...nak lagiiiiiiiiiii..Encik Awak jom makan lagi..nak 3 kotak ball bersamaan 9 ball..ada berani??? heheeh Takut Tauuuuuuuuuu



** buruk lantak makan dalam keta kat parking pun jadikkkkk...giler sengal..


** saja je ...nak tayang clark kent msia..heheh..sesuwai ke?? hehehe..yang penting see the RING...wink wink gedix
  

18 comments:

Kaseh said...

tako mmg sodapp beb... kat jusco cheras selatan dia bg ko empat tako.. makan la puas2..kem salam clark kent nati..

Ms AiReEn MoHd said...

haah tu menatang tako tu sedap nok..aku sokak..dulu jusco ade jual...memula tekak kg aku tak leh terima pastu bukan main da mcm tong sampah nganga jerk melantak bende tu

my.mastura said...

aku selalu beli kt jusco AU3..

eh, mmg kt jusco je ke yg ada eh..?
aku suka unagi..walaupon org lain geli (sbb belut..kot), tp aku blasah ajer...

huh...cheras selatan bg 4 ketul eh? mau nyer aku gi..

dina said...

tako? tak penah try... aku ni bab makanan jepun ni ada alergik skt... tah le ye, mungkin lenkali...

mimy, sekali imbas aku tengok encik awak kau tu cam Aman Grasekar lak... ekekekee

tHEoNeANDoNLy said...

clark kent laa...?? aku ko dah lupa la...hehe.. uwaa...!!

Eri-chan said...

uhu..mi tryla ramen kat ichiban ramen...aku rindula nak p mkn jepun..kat ampg point ade octopus, tp dah try mcm2 la..

Mimy Hamid said...

Kaseh : a'aa sodap smpi comot..dia baca komen ko dia jawab la salam..eheh


Ms AiReEn MoHd : ha tak kenal tak tau ..dah tau menadah..hehe


my.mastura : agaknya la jusco je kot..beb inagi tu belut ke..br ku tau..

Mimy Hamid said...

dina : ko try dulu mesti ko suka rasa bergedil heheh..wah arman graseka ke?? aku lak vangaa apahal


tHEoNeANDoNLy : ko clark kent gak ke..heheh


Eri-chan : best ke ramen weh..harus bawa pakcik ni terjah...huhuuh

Liyanaroxx said...

tako tao mmg yummy!!!

puan.farah. said...

pernah try aritu..sedap..tapi mcm geli..sebab beli itu sotong kurita..hahaha

len kali nak try udang jer..kurang exotic

en.awak said...

waa byk betul kawan2 semua padamkan wajah en.awak niee... heheeh

ayg lak cam :clark kent heheheh

ahhh sorang lagi :cam aman grasekar hehehe

tp apapun thanks byk heheeh

en.awak said...

tak per ayg lain kali kt berdua cuba lain lak.. heheh
kt nie kan suka mkn heheehe
tul tak ayg...
tp memang sedap betul yee ayg hehehe

Miss Moon said...

wah 10 kaki dari lappy nih pun still ley nampak cincin nko mimie wooooo

daela said...

MMG BENDA ALAH NI SEDAP NOK...AKU SELALU BELI KAT SYP...

busyuksayang said...

mcm best jer...kecur liur dah nie :(

Amy said...

babe aku pon cam dina xpenah lak try menatang tuh..sedap ke?? ish2 jakun tol aku haaa. Nx time aku try lah kekekekeke..

Faizah_Haris said...

adussss dah lama tak pekena takoooo neh....dulu2 murah jek..skang dah mahallll aa

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]discounts software, [url=http://firgonbares.net/]software in order for[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] nero 9 third party can oem software
buy software to make [url=http://firgonbares.net/]hole in adobe software[/url] adobe photoshop cs4 download
[url=http://firgonbares.net/]Adobe Photoshop CS3[/url] discount software house
[url=http://firgonbares.net/]latest adobe software[/url] buy licensed software
pocket office software [url=http://firgonbares.net/]discounts software[/b]

Google