THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 October 2009

Tengok PAPADOM Sangat Enak Di Makan Begitu Saja

** PAPADOM best...layan 5 star la aku bagi...owesome la citer melayu gini..

Nak tengok ke tak ke ya?? ahh konpius jap mak...mula-mula plan ngan Encik Awak ngak tgk Surrogates...kepala otak masing-masing dah set citer ala robot tu...sekali Papadom cecah panggung..terus blur ar masing-masing kan..filem terbaik FFM maaaaa...nk tgk gak betul ke best citernya...sampai pelakon menang sapu bersih kannnn....mana satu nak nengok dulu...main awsome lagi beb...hmm rasa nak tengok Papadom la..feedback orang ramai kata best..support citer melayu skit beb...Surrogates tu akan tengok gak later...nak jugak!! hihihiih..opcos

**tiket jam 11.45pm..uhuhuh paling last tayangan...ramai weh orang nengok midnite bkn aku berdua jekkk.. no hal la..
Konpon Papadom...muktamad..takde talian hayat..book tiket rabu midnite kul 11.45pm..sepakat nak tgk midnite sebab tak mo rushing parking, time, bla bla bla...dapat izin dari family aku ..wink wink its Green Light...no arguement...tak sangka lak midnite ramai pulak orang pi terjah movie ni..penuh panggung ok sampai ke kerusi depan skrin...adoi tak sakit tengkuk ke weh duk situ..sanggup okehh Papadom nya pasal..yang penting seat kita steady atas..baek punyeeeeee

Ok standing ovation ala tepuk pengakap tu...syabas beteh....citer yang tak boring sebab aku tak rasa nak tido...kalau boring konpom aku tido...sepanjang masa nak gelak terbahak..tak leh benti...serius, sedih tapi kelakar...havoc tul...Afdlin Shauki act memang giler la..shomelll tul macam Encik Awak...hehehe..I like!!! tengok citer ni ibarat melayan enak nya makan Papadom...layanzzzz krup krap...





Hapa ingat tak banyak gambo ke?? kem salam...tak de maknanya..selagi tak full la memory card tu..selagi tu gambo ok...Encik Awak dah suka gambo skrang..jangkitan merebak gitu...

** aku & Encik Awak nengok budak kartun UP ni tingat kat Boboy...comel tembam cam Boboy kann

** meh fokus dekat..aduh ni tak leh tdo teringat Boboy..pipi gebuss domokkkkkkk...harus aku cari dvd citer ni

** next movie haaaaaaaaaa.....aku dah chop awal2 ngan Encik Awak..aku kalau citer bab gedik girly memang suker...lagi plak Fazura berlakon...I likeeeeeeee...(ngan nada gatal manja)
** Next movie gak ..waiting 2012..ni citer Encik Awak yang duk tunggu...

** the time is 2 am...baik berambus kang esok aku lewat gi keje...thanks syg...gonna miss u la..(padahal hari-hari...cetttttt)











18 comments:

Emynz said...

hehehe. cobaan utk membuat aku jeles ke ape nie?? chaish. Heniway sib baik ko pilih Papadom midnite babe,kalo ko pilih sarrogates midnite mmg ko rase seperti tgk sarongates hahhah!

busyuksayang said...

best ker papadom dear??? rasa nak layan movie plak :D

kella said...

weh... betul ke best weh citer nih?
boleh la nanti pi tengok.. aku was2 gak nak tengok citer nieh.. tapi ko dah komen best... leh le layan..

en.awk said...

memang best cita papadom.... tak kering gusi laa klu tgk cite tu dgn lawak slamber jerr mukanyee

tak rugi klu korang tgk cite tu tul tak ayg... hehehehee

dina said...

best ek... aku layan DVD jek nanti... bukan pirates tau... heheheee.... aku bkn pe, nak pegi tengok wayang, memang le tak minat... aku lyn DVD je la... org dah tengok citer tu dah terbahak ketawa, aku baru terhegeh2 tunggu dvd kuar...

POSH76 said...

alahai sooo romantic couple....hehe

pandai dah En AWAK posing ala2 model gitu...

aku pun tingin nak p tngk PAPADOM....mesti besskan...hehe

Mimy Hamid said...

Emynz : gelak jahat..heheeh..apakah sarongates??


busyuksayang : best sgt layan..tak boring..

kella : so far bg aku best sbb aku tak tdo..

Mimy Hamid said...

en.awk : kita gelak je kann..nak sedih pn gelak

dina : tgk wayang baru feel beb


POSH76 : dia praktis nk jadi model..heeheh

daela said...

hahahaha...ramli kata duduk...ahahahaaha..x kering gusi gelak sakan kan nok??

Nadine said...

huwaaaaa...jeles, jeles! I dh 9 bulan tak tgk wayang tau..Faaz, sila cpt besar! hihi.

best ek cita tu...tgk DVD lah jawabnya :)

TinTaDariHaTi said...

Nak pegi tgk gak la...

Mimy Hamid said...

daela : tak tahan part nyanyi tu..ada je..hahahah..lawak

Nadine : DvD pun ok..layan tau


TinTaDariHaTi : gi tgk..best

puteri intan said...

weh..dah macam kat london dah aku nengok ko pakai shawl tu!!

and en. awak mmg la dah jadik warga tetap dekat setiap gambar di blog ni eh..hehehe, suka akU!!

i like!

tHEoNeANDoNLy said...

en awak... jadi ker... 10.10.10? Nak tempah baju dah ni...?? hehe..

en.awk said...

best laa cite tu....ada sedih tp tp lawak dalam sedih tu yg gelak tu..
byk la msg laa bg kat org laki niee....
heheheheh

en.awk said...

insyallah .... klu kau nak tempah pun apa salah nyee...tak de halangan bg aku .... hehehehe

d.a.m.i.q.u.l.a said...

omg aaron aziz!harus aku tengok cite neh.btw papadom ni best sgt ek?ramai ckp best,tapi aku lom tengok lagi.skang tgh hot,tggu suam2 kuku la

Kaseh said...

korang ni aku tgk macma dah takleh direnggangkan dah.. so jgntunggu lama2 encik awak.. nati lama2 mimi kena kebas org..
tapi kan betol ckp ko mimy.. encik awak bleh jadi shomel macam afdlin heheh..
anway aku dah tgk PAPADOM... mmg sgt besh n sedey..tapi aku tak suka part boria tuh.. potong betol..

Google