THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 October 2009

Bertigaan Lebih Baik.....

Matik la kena keji..blog aku telah bersepah muka Encik Awak...kan dah cakap ritu ...jangan risau..kalau dah memang sampai masa nya...akan bersepah la muka kesayangan aku...wah bersayang la ko skrang...tau takpe bila mood gatal menjelma...sudah patut pun kena garu....wakakakaa....dari pre reveal akhirnya ter Reveal...okla minta mahap sumer bukan apa nk reveal..nak suprise!!..kang dah tu sapa gerangan ada pulak yang tak datang walimatulurus sebab dah pernah nengok kan...statement kurang masin kan..tak de kene mengena...lagi satu sebab masa tu mak tak bersedia nak buat pendedahan ekslusif....SERIK !!!..ada pulak tu...lagi ayat tak boleh blah...kengkonon aku blur sebab aku Encik Awak aku tu adalah kepunyaan orang aka laki, tunang, boypren orang.....kengkonon aku perampas la...ahahahahah lawak pulak...Encik Awak betul ke statement tu ?? Encik Awak tolong jawab bagi pihak yang menyerang tu......Silakan jawab bagi pihak ku cayang..ecehhh

Alhamdulillah setelah segalanya berjalan lancar...setelah mencapai kata sepakat...semoga apa yang diimpikan tercapai..maka itu Reveal telah pun berlaku...bukan sebab terkantoi kat blog Aireen ke hapa...tak de kena mengena...dont worry beb..Encik Awak tak marah dia lagi suka muka dia bersepah kat blog aku... sebab dia nak glamer lebih dari aku....hahaha opsss ya ampun Encik Awak cincang aku...larikkkkkkkkk...kesempatan dah mereveal ni ...mak nak minta maaf pada seseorang kawan baik yang telah terasa hati ngan ayat-ayat pedas ku di FB...sesungguhnya ko terasa aku lagi merasa...sbnrnya salah paham je ...takkan la sampai ko remove friend aku dari FB...takpe lah..take ur time...apapun ko tetap kawan aku ok sampai bebila....





Panjang heading aku kat atas tu berjela....yang benor nya nak story my boboy is back at home...memalam buta nak ke pagi aku bersama Encik Awak pi angkut dia ..harus kecoh la umah aku...memang tunggang langgang dek penangan si boboy notti ni..semalam baru nak feeling dating mating berduaan ...kita dating bertigaan plak..bagus bagus...kurang dosa skit...tettttttttt....ala Encik Awak ni memang kegemaran la si boboy ada...oh apakah sudah berfeeling lain plak...waaa tak henggat nya angan- angan si jenin...takpe angan-angan dulu...baru kenyataan perasan perasaan...ha nengok je la gambo dating bertiga...sporting la boboy debab tombam....muahh sayang angah...sian weh nak tido kena paks arela snap..tu muka terpejam...blur la wehh..boboy ngamuk...
lagi layan...gedik tul mak sedara sawan kamera...aku terhimpit ngan dua jejaka comel ni....boboy cutey la sleepy...geget skit pipi dah serhopa pakcik sebelah tu nya pipi lak...wakakaka...
3 orang shomelll di tengah malam kul 12 tgh malam nak bergambo..kengkonon boboy tu anak aku leeeeeee...mmg pun anak sedara...anak sendiri tunggu orang sebelah konpom jadi lakiiii....tak tahan feel berangan aku ni...hehehe....muka aku tanpa makeup dah serhopa ju onn ..pucat lesi siot.....kepam pun kepam gak tu sesam tak mandi uhuhuh...buat-buat bau wangi jekkk kan syg...hahaha...tak tahan muka boboy tension habis...hehehe shomelll

** apa kes ni tengah malam buta lagu ni...sila fokus ke tanda soal tu...di situ terletak nya tangan Encik Awak menjadi getah menyanggul rambut aku gegara kepanasan melampau...wakakaka...sanggup la sangat...yang benornya lepas geram hangin ngan aku tu...dalam hati dapat la aku tarik rambut pompuan mental ni....hahahaha...jangan marah syg...opss









25 comments:

Emynz said...

Sapelak memandai buat statement gedik tu weh. blur sbb perampok tunangan org..gile speku btol.whoops

TinTaDariHaTi said...

Abaikan statement kurang masin tu. Wahh.. dh mcm berpemeli plak. Si ayah, si mak n si anak. Weee....

chipsmore said...

perempuan mental?? haha

pariChantek said...

shemua shomel..shweet

Liyanaroxx said...

"kengkonon boboy tu anak aku leeeeeee...mmg pun anak sedara...anak sendiri tunggu orang sebelah konpom jadi lakiiii"

cepat ar jadik laki kak!!=p suka ayat nih sbb nanti leh tgk anak kak mimy comel putih melepak cam boboy!=)

en.awak said...

tu laa jgn laa nak teka2 yg bukan2 tentang aku niee.sory la kwn aku niee memang jenis tak suka hak org nie,mls nak cari bala.....pasal blur tu kt org bincang dlu,

en.awak said...

alaa korang ingat senang kerr tiba2 nak ajak kawen.....eeee korang niee
en.awak nie kena laa lalu proses satu persatu laa korang.....sabo laa nti tiba masa nye aku heboh kat melodi....baru korang terkejut beruk n tergangga monyek heheheheheh
apa pun korang doakan laa.

miss alhadi said...

ye..btul tu en.awk sy stuju!!!
ape la yg nk dengki2 kan..org buat benda baik pn nk ada jgk niat tak baik..sbnrnya dorg xdpt, sbb tu la yg sebok nk kutuk2 smpi mcm tuh.. huhuhu..ape2 pn sy doakan korg berdua hepi ending together..nnti jgn lupa wajib invite sy skali tau..

Mimy Hamid said...

Emynz : biasalah manusia berprasangka

TinTaDariHaTi : pemeli berangan je ni

chipsmore : mmg mental pun

eKiN said...

syian anak sedare ksyagan ku jgak..mnjdik mgsa gmba dak 2 org ni..huuhu

en.awak said...

laaa ayg kan suruh syg mengomen... heheheheeh....so syg gomen laa...

syg tolong ayg memgomen jerr....sory yee kwn....

Mimy Hamid said...

pariChantek : shommell tembam le

Liyanaroxx : kengkonon je dik...ahaha

en.awak : ai syg sejak reveal ni rajin plak mengomen...kemain

Mimy Hamid said...

miss alhadi : tak pela nak kutuk pun..biarkan je

eKiN : boboy paksa rela..yg pntg dia enterprame


en.awak : wah pembantu baru ku..caya la

sepet a.k.a zack_u said...

ayok...jumpe pulak kite..hikhik!

akak saje jage ati cakap saye comel kan..sebenar muke cam raksasa kan..
ouh akak sungguh la menjage hati..huahua!

Emynz said...

Heharap en awok x stress eh hheheh...Standing still..cey tettibe. Papepun jgn terbalikan tarikh keramat tu eh,aku c4 kan aje kang lol crap..am outta here

Nadine said...

cian boboy...kena buli ngan aunty n uncle-to-be dia. nampak ngantuk je dia..tp tetap comey :)

norhaliana said...

comel! 3 beranak ambik gambar.. mcm satu keluarga je

Mimy Hamid said...

sepet a.k.a zack_u : muka glamer dik oi awak tu..hehehe..tp awak seyes lawoooo cute giler


Emynz : biar dia stresss ..rasain penangan nak sgt minah mental aku ni..hehe


Nadine : mmg ngantuk..masam je..giler buli budak


norhaliana : belum beranak le..anak orang tu..hihihi

Iena said...

kemain yo korang... dating siap bwk anak lg...

psst: en. awk, ahad ni dtg umah aku. kite mkn2 smp terbuntang!

my.mastura said...

oit cik mimi..aku x tau mana nk kontek ko...so, aku post kt sini je la eh..

nk jemput dtg rumah aku hari ahad (11 okt 09)
alamat: G-09-03, Blok G, Jalan PJS 3/56, Taman Desa Perangsang

kt mana? kt PJ..kat2 ngan area tmn dato harun

dtg tau..bawak encik awak skali...:D

d.a.m.i.q.u.l.a said...

comel sgt budak tecit tu.dh rope anak sendiri tu,mcm gambo family bahagia hehe

puteri intan said...

weh..ni mesti lepas balik lepak malam tadi kan? wakakakaka

en.awak said...

niat tu memang laa nak lepak tp family dlu....tak gitu teman....


kitaorg kan sama2 bulat jeee.. hehehe...boboy,mimy n en awak.
memang rasa cam family dah

Eri-chan said...

wah wah megat...jadi pengomen terbanyak nampak...

en.awk said...

mane ada aku yg terbanyak komen...
heheheeh....
nti klu aku tak komen nti teruk kena penagan ayg ku tu heheheh
gurau jer ayg hehehehe....
jgn marah... kakakaak

Google