THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 October 2009

Kegedikan Mencari Reben di Tengahari

Lambat pulak aku update entry hari ni yerk..bukan apa terkejar-kejar la beb..esok ada event opis aku ni..so aku seperti biasa mensibukkan diri dalam bab-bab makan besor ni..nama secretary ..kalau event tu memang kena campak la kat aku kan...nak kena follow up sana sini sinun...penat tu tak la..bkn kena kejar pun..tensi sebab nak layan sales person yang macam cipan..aku client ke dia client nih?? siap ko nanti aku tulis evaluation ko kasi hantam...jangan memain ngan aku yerkkkkk...

Ok ok dah melalut plak..biasalah feeling gedik macam tuan umah majlis kenduri kawen..nak kena ada door gift..so tadi aku amik kesempatan ngan kak zeeta, ika dan  diana..semua PA ok..bos xder semua kesempatan nak ke Jalan TAR..sambil tu leh cuci mata kan..kul 11.45 pagi berdesup kuar gi cari apa yang patut ..awal giler kan..yang benor nak jalan2 window shopping sekali...hahaha..heaven siot..

Kesempatan nak cari riben..orang lain sibuk ngan gift opis aku plak sibuk ngan benda lain....kitaorg masuk kedai ni..sebab aku pun nak survey apa yang patut...huhuuh...maklumlah tetttttttttttttt....lu pikirlah sendiri mengapa dan  kenapa...oh ya aku nak buat majlis kambing beranak kot...kah kah...rambang mata aku..berpinar-pinar biji mata..time gini idea mencurah-curah...hmmm sudah dapat apa yang aku mau...isk tak sabo tak sabo....waaaaaaaaaaa gatal la ko pompuan...huuhuh


** selamat datang ke syarikat bunga reben..sila la ke jalan TAR..poyo nk jadi duta ..tak sesuwai orang duk lalu lalang nengok terencat hapa

** ermm aku pikirn ini sesuai ngakkk...yg penting HIJAU maaaaaaa


** sibuk duk belek riben aku...color HIJAU lagi weh..apakah?? alamak ada jerawat weh..menci tul..tanda kuat berangan..

** giler mental HIJAU lagi..pekena ngan aku ni...warna alam sekitar weh...mak ai mahal tul RM85...ermmmm macam la aku terror skill nak gubah..hampeh

** khusyuk aku belek HIJAU lagi.!!!!!!!!!..sah terkena sawan HIJAU...

** ha yang ni BIRU bukan HIJAU...oh BIRU aku minat jugak..mana satu konpius mak..ahahah...







23 comments:

Emynz said...

hehheu.heniway aku rase taun nie taun hijo + beeru kot,ramai buat warne itu

Nadine said...

wah...tak lama lagi la eh..*teruja*
pick blue! pick blue! hihihi...fav colour i biru :)

Amy said...

nok,
apakah maksudnya tu??? Amboi2 ko kan..kalo nk makan nasi myk tuh ko jgn lupe bgtau aku babe. Mane tau aku nak terjah ke kan.
Apepon aku doakan yg terbaik tuk kamu berdua..amin2

Amy said...

babe aku suka blue jgk tau!! Blue eh..wah lebih dah aku neh...

tHEoNeANDoNLy said...

HIJAU... samer warna masa aku kawin dulu.. i like...!!! hehe

Eri-chan said...

ko nak engaged bulan doblas ker or pas raya cina?cik ann kan krismas nanti..ko jgn tindih2 date dgn kengkawan..

JuJue said...

takyah susah2 pikir..biru tu dah ok... tanya aku..hantu biru memang ahh..

apa ko nak bikin ngan riben nih ah?

puan.farah. said...

wahh..dah nak langsung ke??

=D

TinTaDariHaTi said...

SEnang2 hijau + biru.
Hhaha...

Marbeles tak idea haku?

dina said...

eleh, majlis opis kunun.... kau jgn bagi aku kecik ati nokss... hahaha... aku suka ijau...

en.awak said...

alaa kwn semua kena laa selidik dlu barang2 nak banding kan barang kat sini gan tempat lain...hehehe
apa pun kena beli sedikit demi sedikit nti tak laa kelam kabut sgt....kitaorg nti...
yg penting persedian awal nti tak laa kelam kabut sgt......

Ms AiReEn MoHd said...

wah wah bukan main ni...hah plan la ..aku nak pilih kain jer ni wat baju pg majlis ko...hikhik...aku yg lebey poyosss kan..

en.awak said...

mane lah rancang sekelip mata jer... kwn2..
bab tunang gan kawen kena rancang baik2 tau... kt nak ingat sampai bila2...hehehe...
apa pun doakan laa kami berdua yee..
insyaallah kami akan jemput semua bila tiba masa nyee.
tunguu kad dr kami nti hehehehe

Liyanaroxx said...

NAK KAD!NAK KAD!hahahaha....akak baru survey barang,yana dah bising mintak kad!=p

daela said...

biru ngan ijau nok..!!

tHEoNeANDoNLy said...

wahh.. en awak ckp penuh dengan nada2 gembira... :) i give u 10.10.10 laa.. hehehe... :)

kella said...

hahahahah... mimy.... aku gelak je baca intri ko nih! ko memang menceriakan sesiapa sahaja.. dimana jua..hehehe

Faizah_Haris said...

salammm....
wahhh cantik sungguhh ijau tuuu.....idop ijauu...hihihi :P

Mimy Hamid said...

Emynz : ko color apa lak..hehe


Nadine : u kawen blue kan...


Amy : ko nak blue gak ke?? ko kawen hijau lol

Mimy Hamid said...

tHEoNeANDoNLy : a'aa ko hijau epal lol


Eri-chan : ko tunggu call dr aku tak sama ngan ann..aku riso kawen je sma date ni..


JuJue : hantu biru lagi...riben nk ikat kepala aku yg mentall..caya tak

Mimy Hamid said...

puan.farah. : lebih kurang la..siaran langsung


TinTaDariHaTi : dua2 sekaligus laaa


dina : aku bg hati ko besar nnt..sabar

Mimy Hamid said...

en.awak : hehehe...dh ada tukang bg jawapan bg soalan la......


Ms AiReEn MoHd: harus nokss...ko melaram lebey


Liyanaroxx: kad raya ada nak..?? banyak ni

Mimy Hamid said...

daela : dedua sekali ko pilih nok


tHEoNeANDoNLy : ko kemain bg 101010


kella : entri aku yg cengini ceria ke?? riben sah terlekat celah kepala ni


Faizah_Haris: yeah hijoooooo

Google