THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 January 2014

GENIE BRA MURAH RM35 dan GENIE CAMI SHAPER RM35 ( TAK TERMASUK POSTAGE)

Assalamualaikum….dah masuk tahun baru 2014 tak nampak nampak muka kan ….awal tahun konon azam baru pertingkat produktiviti…see nampak positif sangat ayat aku kan….awal tahun banyak benda baru serba baru nak setup..dan aku adalah bzz di opis….so awal awal ni nak warmup citer berjela adalah tak sempat…so sempena tahun baru jugak…pembuka cerita ni …aku berjinak jinak dengan bisnes ….salah satu impian tahun 2004…mengikut edaran masa…macam trend pulak...ala bisnes tak salah..persaingan kan bagus..customer kita tak sama...seakrang ni serba serbi mahal…gst pun dah mula…tol minyak akan naik…so aku start bisnes kecik kecik…untung tak banyak mana pun…yang penting menabung…sehari RM1…jadi la slow slow lama lama membukit ar…

Produk pertama aku pilih BRA…kena bra…sebab aku pakai…aku la testimoni.jadi aku berani menjual benda yang aku pakai….bunyik macam malu je jual bra…muahahah..tak yah malu bra pun baju gak…benda wajib pakai orang pompuan…walau bukan untuk tontonan orang…tapi yang penting selesa dipakai…so aku telah terminat dengan GENIE BRA…ala as seen on tv…pada asal nya aku beli untuk pakai diri sendiri tapi nak menjual …aku suka barang murah..jadi aku nak berkongsi jualan harga yang aku dapat murah jugak…itu konsep aku berniaga….untung besar bukan keutamaan…untung ciput pun dah memadai asalkan customer bersama sama dapat barang murah berbanding dengan pasaran yang orang jual…benda sama je pun….so pengguna bijak la memilih ye….silaaaa

Genie Bra harga borong murah…tapi pre order ye…RM 35 1 set untuk 3 helai…tempoh masa pre order 2 minggu..kalau cepat dari tarikh akan di uar uarkan…sorry la takde ready stok…supplier adalah lambat…nak murah kena sabar eh…rilek dulu…aku tunggu sebulan der nak try Genie Bra ni…pasni next nak beli banyak2..buat stok sebab sedap gile pakai kot…paham je la aku kan plus size nak jumpa bra selesa mahal ...tunggu sale baru leh merasa….huwaa..ok now dah tak nangis…aku dah jumpa bra pilihan….tq Genie Bra..dah la murah..1 kotak set ada 3 helai..pilihan warna pun menarik…aummm…bertukar lepas ni semua stok Genie Bra je…yeszaaa…dah jumpa..so apalagi meh la try korang..ramai beli repeat order tau…jom mari kita berGENIE BRA…pasti puas hati…tak rugi….ini cakap bukan sekadar promo tapi hasil testimonial diri sendiri yang dah terjebak dek keselesaaan..




 Jom bertukar pada Genie Bra....selesa di pakai...cuba dulu....tak rugi mencuba..pasti repeat


Measurement size...cara memilih size...harus la satu size kecik dari yang size biasa...sebab genie bra tak wire...dia adalah berbentuk size fit badan...so ikut la ukur lilit...contoh aku adalah memakai size L...walaupun dalam measure aku patut nya XL-XXL...lagi kecik lagi sedapp....

Genie Bra terlajak laris...material Nylon..ala ala sport bra...



Pre order 1st batch..baru upload instagram...sambutan mengalakkan...


ada dua warna pilihan...Klasik

Warna Moden..Color


Coming soon prodek Genie baru..Cami Shaper...RM35...ni pun aku nak beli..boleh tutup perut lelemak..berfungi macam camisole shape....


Sila order juga...pre order dapat la kita shaper bersama murah....so apa lagi jom cami shaper




 GENIE BRA RM35 1 SET 3 HELAI
CAMI SHAPER 1 HELAI RM35
(all exclude postage)

UNTUK ORDER :

(PRE ORDER DULU UNTUK KUMPUL ORDER DALAM MASA SEKURANGNYA 2 MINGGU)

EMAIL : nor.zmy@gmail,com or

Whatsapp : 012 2056935



THANKS #SAYA JUAL

34 comments:

Mommy_Cha said...

kakmi......
#ikongambothumbup!

Mommy_Cha said...

kakmi......
#ikongambothumbup!

UMIE SUE said...

saya dah dapatkannn.yeay!!
lepas ni nak yg tutp perut tu pulak..tapi kena bulan lain la..hehhee..

CikNaa said...

bab tutup lemak suka nih! hehe

Wawa said...

iols pun pakai jugak! memey kebabommmm bommm!!

Uni Aqilah said...

macam best jer.. macam best jer..macam nak jer... tapi kalau nursing mom sesuai ke pakai ni?

Jan@Afzan said...

uni aqilah : nursing sesuai sgt pakai...sila beli. hehe, kawan saya pun nursing dan pakai genie bra ni.

Mimy, murah rm35.. saya beli double harga.., next month ada tak? this month mcm dah pokai..

Shasha Azmar said...

yezzaa..terbaik kakmi..moga murah rezeki kak mi & keluarga..Ameen..

Mar Mansor said...

saya mauuuu

ctmah said...

semoga rezeki akak bertambah murah lagi..amin =)

Allene said...

oittt.. nak gak.. jup kita whsapp

Haslinda Sadiken said...

mmg best pakai..walaupun bdn saiz besar mcm den nie haa..selesa

Nadine said...

congrats mimy on your new venture! i doakan u sucess! :)

amal salleh said...

murah! tp da tamat plk huu

Salmiah Zaidain said...

Bila buka utk order

Mrs. Ady Firdaus said...

kak mimi leh pre order lagi x uhuh nyesai xtengok awal2

mareni ismail said...

sis nk no tel..sye nk oder genie bra 2 set bo lg x

Akmal Hakim said...

Mcm mana nak order? No fon xada ke?

Syahirah Izwani said...

nak no phone ... senang nak bli

Siti Rokiah Abdul Mutalik said...

cmna nak beli ???
any contact no ??

QaSeh AdRi said...

Sis nk phone no...nk order

QaSeh AdRi said...

Sis nk phone no...nk order

jude guntur said...

Nak order. Blh minta phone no?

Anis Liyana said...

nak order.. boleh mintak no phone

Sha Sya said...

Nk order jugak!! ;)

atiqah nur said...

boleh nk wat pre order lg x tuk geinie bra?saiz m n nk kaler klasik

qmgnetworknakduit said...

As salam bleh bg no phone atau whatsapp x saya nak order genie bra moden tu rm35

siti farishah An said...

Boleh order lg ke?

Leenz Yusoff said...
This comment has been removed by the author.
Leenz Yusoff said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Syahila said...

Assalamualaikum,, kk,, Cami shaper ade stock ke?

emaa anastasia said...

salam kak..
dalam 3 helai tu bleh campur2 size x?

soyz said...

Genie bra ni masih available lg ?

tiy tirah said...

Saya ada ready stock genie bra , harga kebabom murah.. boleh wassap 0124046245 ya.. :) ig: @geniebra_malaysia

Google