THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 January 2014

Santai Ahad Selfie

Salam citer ahad dek kerana batang paip patah hapa pun tak boleh…dengan tsunami bra melanda…kami anak beranak jalan jalan cari makan dan beli batang paip baru…uhuhuh ok tu je nak bagitau…alalu berselfie la 2 baranak di kala sang bapa sibuk membeli barang kedai hardware DIY…hohoho tu je…entry takde motip sangt kan…hehehe....blog ni auto publish...aku dah bercuti ..till be back on 10 February 2014....ada sesapa nak kepok lekor terengganu roger la eh...tau kan mana nak cari ...ahakssssss...bye..jangan lupa order mengorder ye next week



Anak bujang ku dah ready ke kereta


Abg Fayel heheh,...ateyel la..dah pandai pakai selipar...

gembira sanga la tu dapat keluar..terlompat lompat...


Selfie Yok...ala tak yah serius sangat la Fayel


Mama please no selfie....

Hamboihhh bajet hensem kahhh

Duck face tak jadi heheheh


muka anak beranak photostat hehe


Ini tidak adil tidak adil aku kena bawa kete...kat belakang bergomol ...fine jeles


10 comments:

ZazaMyMoon said...

gambar bajet hensem tu cute sgt.. susah nk nmpk fayel senyum.. serious sokmo mamat tu ;P

ayahmamilisa said...

nok balik ganu ke..huwaaaa nok ikut jugop....

Wawa Yusoff said...

mama jadi supir! :)

erin said...

kak masa ko selfie ni, ko dh mandi blum?? hahaha kata batang paip patah..huuu

Cik Puan Eka said...

Haih fayel. Kemain comel. Nanti kalau auntie eka diberi rzki pregnant, nak comel cm cayel hahahaha

Cik Puan Eka said...

*Fayel. Typo lak hehe

as ♥ Leenda said...

selipar sebijik sejibon asyraf punye..hehehe..

Chekgu Azrine said...

Alolo.comel mak ngn ank

CikNaa said...

pandai dah pakai selipar..

Mimi Azirah said...

salam singgah sini...pandai anka bujang berselfie ye

Google