THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 January 2014

Testimonial Diri Sendiri Genie Cami Shaper

Salam khamis..eh sekejap dah khamis...ok Bra dah setel pos...fuh fuh lega yang amat....so sebarang hal pos boleh wasap me ok....boleh next 3rd batch menyusul masuk order yer...boleh terima masuk order dengan tenang...cuma tak tenang...nak packing pos Genie Cami Shaper pulak....Genie Cami Shaper ni besttttttttt....aku berani menyatakan best sebab aku dah pakai...masa belum pakai orang tanya aku tak leh nak jawab..mati kutu...kang kena maki pulak...kali pakai nak promote pulak...hewwwww...

Ok nak umumkan penjual nya dah pakai ...beli jugak eh...apa ko ingat free...aku pakai aku beli tau...sebab tu ajak korang join pre order borong sekali...aku beli korang pun beli..sama sama membeli tak gitu..macam Genie Bra tu...kalau nak tau aku dah beli 5 set !!!! kasi tukar semua bra lama ke Genie Bra..hamboii...semangat hahaha......turut serta join borong la....so yang terbaru cami shaper ni ...harus la mencuba pakai...material kain agak sedap...campi shaper ni dah tak payah pakai bra..sama je macam Genie Bra cuma ni terus sarung macam pakai camisole tapi ni jenis memeri...strechable..terletak di badan..


Oh my Cami Shaper...ini kotak Cami Shaper ye...ada sehelai je pun RM35...

Jenis kain Cami Shaper spandex nylon...

Ini bentuknya...bahagian depan


Bahagian belakang


Eh terbalik..takpe ar sengetkan la kepala korang...ni size L...aku pakai size L ikut sama macam size bra Genie

Size Cami Shaper...

Harusla berselfie sebab pakai Cami Shaper ...huhu...selesa tak payah pakai bra..terus je sekali sarung..3 in 1

Dan nak bagitau Genie Bra dah ada color Pastel....huhu harga tetap sama RM35 per set...color dia macam kat bawah ni


So kalau nak memborong Genie Bra dah ada pilihan warna dah boleh buat pilihan :))

Nah size  Genie Bra again aku letak....1 or 2 smaller size is better....ok 



CAMI SHAPER = RM35
GENIE BRA = RM35 (1 SET 3 PCS)
 ( PRICE NOT INCLUDE POSTAGE)


Whatsapp 0122056935
Email nor.zmy@gmail.com

7 comments:

NM03 said...

aku wasap kau beb!

achiek anis said...

teringin nak beli tapi sbb masih bf airis cm susah plak nak guna...huhu

ayahmamilisa said...

yang ni jenis ada dawai tak mimy?

~ NANA ~ said...

macam best je, macam nk je...hihi...nampak slim!

Mr & Mrs Sallehudin said...

cami shaper tu mcm menarik..

Rinie Yusop said...

u jual ke cami shaper.. cam murah je beli kat u... :)

Zainur Adi said...

Salam..puan bagaimana nak dapatkan number hp puan?saya berminat nak beli harga borong...pm saya 0139831982

Google