THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 January 2014

Genie Bra 2nd Batch untuk Pos dan Self Collect

Salam isnin...konon nya tak nak la buka citer genie bra yang tak habis ni....tapi kena gak citer....perhatian semua yang mengorder Genie Bra Berbayar...gituu...stok Bra dah sampai....dan bermula la proses aku mempacking dan pengeposan....pitam rasa tengok....muntah tsunami bra....tak merungut ini rezeki ...nak bagi tau ni...harap yang membeli tu bersabar ye....sila memahami aku bukan full time nak fokus packing bra ni...bagi aku masa sikit ye...packing dah setel...nak tulis alamat ye..esok cuti aku pulun menulis alamat ye...dan pada rasa yang nak cepat Self Collect pun di alu alu kan...kawasan Giant Batu Caves or Petronas Batu Caves....sila confirm kan untuk self pickup dengan whatsapp aku balik....wang postage akan dikembalikan semasa self pickup....terima kasih semua yang sudi memborong bersama sama ku...terima kasih....maaf kalau ada terkurang bahasa semasa berhubungan....dan jangan serik ye...huhuhu..next order 3rd GENIE BRA dah buka...so aku paham la tengah bulan ni kan...so pre order nya sampai next week...konsep pre order adalah kumpul order sila la paham ye bukan hari ni order esok dapat....kumpul order untuk harga borong dan murah....boleh la whatsapp 012-2056935 or email nor.zmy@gmail.com..untuk rujukan chart measurement boleh refer entry Genie Bra



Bila bra sampai berbonjot bonjot


Tsunami bra melanda....kecah habis rumah...

Pembantu kecik aku ni memang la sangat bzz...conteng pun boleyyyyyyyy grrrrrr

Selamat siap packing...cuma belum tulis alamat je....nak self pickup sila wasap saya...tq





























8 comments:

S.n.Fariza said...

amboi fayel.. tlg mama ye.. hihihi

tahniah kak mi..
keep it up..
u can do it..

DYatie said...

Murah rezeki mimy. Teringin gak nak mcm ni tp tgh nak manage time. Ala2 bru kwen gitu. Hihi.

BIRU vs PINK said...

wow.. giat berbiz skg ni.. tahniah, semoga success mimi :)

Cik Puan Rara said...

wow banyaknyaaaa.malangnya sy xsesuai lak pakai bra ni.

ctmah said...

murah rezeki akak sekeluarga..amin

Amanda Suria said...

wah...dah jadi biz woman ni...makin bz la mimi kan..

Mommy_Cha said...

rezki anak.

CikNaa said...

alhamdulillah.. good luck kakmi..

Google