THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 July 2013

Baby Girl..Ehh Tak ...

Hari ni aku cuti ada checkup sekaligus aku dapat MC la...hewwww jangan menjeles eh...nak gi soping jap ar ...ini entry auto publish...saja nak share pic Fayel krisis identiti...mama nya la ni membuli...takde keje ke....aku kan banyak koleksi cekak berkait...kemain banyak aku beli dari Moon dulu...

Kalau anak girl leh peturun kan...masa pregnant hari hari la duk pakai ikut baju ikut color bunga....ramai la tegur ni mesti baby girl..tidak ye baby boy...percaya la..sekali keluar..haah memang boy...cekak tak dapat peturun...simpan la kot kot nanti ada adik girl next..kalau next no.2 boy lagi takpe simpan lagi usaha sampai girl..ehhhhhhh no.2 belum dah nak no.3...pfftttttt

Sajal pakaikan kat Fayel korang nengok pic dia macam suka kan...sebenarnya tak ye...dia adalah tak suka...siap taktik bagai aku nak tengok muka Fayel versi girl....mungkin adik Fayel girl pun muka gini kot...hehehe..amin...yang membangkang habisan adalah papa Fayel...geleng kepala....hahaha...takpe ar kecik lagi pun...kalau besar memang tak ar...siap eh janga cuba cuba ye nak....jadi la lelaki sejati macam papa ye...


Fayel dan cekak kuning macam anak dara je rupa...dia tengah khayal iklan aku pakai pun tak heran


 waaaaaaaaa cekak biruu siap ada jelingan gelak besar...ni aku terpaksa buat buat kelakar pastu di gelak tu yang dapat snap moment...





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID


17 comments:

Cik Eka said...

hahahah comel sungguh si fayel pakai cekak

m@m@yAyA said...

eh comelnya fayel pakai cekak nie..Lau adik girl nti msti muka camnila kak~

hihi manisnya senyuman itu..

:: Mrs.Eady :: said...

Hehehe comel!!

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa.. Fayel kena buli ni

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa.. Fayel kena buli ni

D Yatie said...

Hahahaha. Tp fayel tetap si macho auntie lah. Tak kira mama pakai kn cekak ke scarf ke tudung ke. Hahahaha.

intandayani said...

Haha lawak la tjuk entry..tp tgk Fayel pkai cmtu pun cam kene je dah tu die suke lak tu..Tapi harap bio ler Fayel jd lelaki sejati yer..Pe lg tambah le Mimy

MimahAjil said...

hahaha...Fayel ni comel la.takpe mama..nanti InsyaAllah dapat adik Fayel girl la tu...:)

Softtouch [Hanim] said...

hehehe comel je fayel.....

Ala p soping...jeles......nak ikuttttt

Diana Aziz said...

Comel okeh.... sebijik cam pompuan... btw, srh megat control ape yg mimy shopping. nti overdose. hehe

Aty_Fared said...

Aaaauuwwww.....tp nampak gak ar iras pompuan dak fayel ni biler pakai cekak camni..heheh...

Qhaifa Nur said...

tuuu dia, mama punya kerja kan fayel...
alahai comelnya..

Allene said...

mimi junior.... sama la =)

ctmah said...

tp kan kak, tetap comel..hehehe

Bitt (double IS) said...

hehehhehe comel je..besar dah fayel..

ciNDerella stRikEr said...

cumel la fayel.... fewwiitt. hahaha

PinKy MoMMa said...

alolololo...anak munge saper niiii? kemahen nak kalahkan anak zura hahaha
tunggu dapat adik gegirl tak taulah mama awak hias camner :)

Google