THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 July 2013

Futsal dan Fayel Malam Minggu


Malam sabtu hari jumaat lepas demam Fayel dah kebah…ingatkan nak golek golek santai la rileks malam minggu sekali EA pancing Fayel bgtau mama kita nak gi Futsal….Fayel pun apa lagi ..dia kan kaki jalan…apa kira dia malam pun….Fayel datang terkedek ikut cakap papa dia suruh..”ma jom jalan”..Fayel nya versi dia cakap…”ma jom ma jom sambil tarik tangan aku ….aduhai …serius malas…dah husben aku berkias ajak guna Fayel kan…terpaksa rela laa nampak nya kena pegi…

Bingkas bangun sarung tshirt n pants bodo je….huhuhu…pants bodo tu ala ala seluar tido…nasib la tengah malam aku tak kuasa nak siap proper…tengah  malam kot…Fayel pun aku tak de makna la nak tukar baju tido cun ke apa pakai la baju lelubang ….anak bujang aku dah excited tu …kemain dia tengah malam mata segar bugar meligat….aku gak tersengguk tahan mata….

Game bola sepak padang EA dah habis…so akan sambung lepas raya…ingatkan dah habis tu lega ar…sekali futsal pulak mari…kalau dah kaki bola tu kan….kaki nak menyepak aje…gian kata nya….Fayel pun dah terikut suka bola kan…kecik lagi dah nampak kecenderungan dia dalam bidang sama papa dia…kemain dia sampai je teruja nengok ramai orang besar tengah menkick bola…memula dia stuck diam je…takut la konon…kejap je tu…tetiba eh dia dah join sama ….anak bujang oo anak bujang..kemain dia pun menendang sama…...

Sedar tak sedar dah kul 1 pagi…udah la tu papa Fayel nak balik ni…si Fayel dia dah ngantuk tapi tahan mata….asik la nak kick bola…kick tu takpe…ini berlari ke sana sini kekdahnya…pitam nak mengejar…itu satu hal dia masuk celah jarring keluar ke gelanggang….urut dada …dia nak join futsal sekali ngan papa dia….terjerit aku nengok…tolong keluar kan budak kecik tu oiii…hadeh….papa pasni tak payah ajak kitaorang la sama ke futsal….huhuhu…huwaaaaaaa  …papa gi sorang je la ehhhhhhhhhhh…..pleaseeeeeee



Mama mata rabak Fayel mata segar kena join berfutsal


Memula datang terpinga...blur jap Fayel

Dah gian jugak nak kick ball..bola dah kat kaki tu

Dah mula dah

Huyooo kaki dah kick ball

Ajak papa dia tendang sama

Duk perati orang dewasa sepak bola...nak join ar tu

Main ngan papa dulu eh

Eh dah join orang dewasa pulak

Ewah tengah malam tawaf gelanggang futsal kemain eh...tak ngantuk ke









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

dah besar mesti ikot papa die men bola nie kak
bgus2

erin said...

haha..comelnye fayel oii..habis la mama klu dapt semua boy, smpai kertu la kena ngikut anak main bola pulak smpai besar..hahaha, so sila berusaha utk girl kak ye..hehe

m@m@yAyA said...

comelnya fayel eh..
bole main bola ngn yaya la,dia pun kemain gemar main bola dr mainan lain..
nti leh tubuh group futsal fayel dan yaya la pasnie..

♥ ROS ♥ said...

Nanti fayel ikut papa la, mama rest kat umah. Hehe

CikNaa said...

dari kecik sampai besor, menten je hensem fayel nih..

e.t.t.y said...

auwww badan tafffff

MimahAjil said...

mane tumpahnye kuah kalau tk atas nasik kan......papa boy ye Fayel....hehe

Chekgu Azrine said...

Fayel ikut papanya la tuh..sure pandai main bola nti..like father like son giteww

Google