THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 July 2013

Besday Bash Anak Anak Mommies Gojes :))

Baru nak citer pasal besday anak anak geng gojes...sorry yer kelambatan...so aku sekali harung kan entry ni....happy belated birthday anak anak sayang....semoga menjadi anak yang berbakti kepada agama, keluarga, bangsa dan negara amin....ada beberapa jemputan birthday yang aku sempat pegi...pada yang jemput tak pegi tu maaf la ye kemungkinan ada hal yang tak dielakkan....

Okla nak citer pun besday dah lepas...tapi aku rasa tetap istimewa ...sambut besday pun istimewa ...oh memang ye...aku kecik kecik tak merasa sambutan hari jadi...kalau potong kek sbiji pun dah happy lompat bintang....anak anak sekarang betapa beruntung termasuk anak aku la Fayel...kemain gigih parent buat persiapan majlis untuk anak anak...nak bagi gembira dan meraikan sebagai suatu kenangan...errr setahun dah faham ke erti birthday?? memang la belum tapi parent of couse happy...betul tak?? kan ka kan...tanya perasaan aku birthday bash ni...gembira tak terkata beb...puas hati sangat...


Birthday - Aish Yusof / Mummy Erin

Tema  - Sesame Street

Venue : Pool Kondo Shah Alam

Canddy buffet meja potong kek...aku sampai orang paling last...so tengok sesipi je
Besday boy dah tido...ngan mummy nya la posing
Mak budak yang hover bergambar
Orang datang paling last sempat makan ini je...laksa yummy...paling best dapat tapau ngeeeeeeeee
Buat tepi pool kan sedap ar budak ni mempool kan diri jugak 
Sudah sudah nak maghrib dah anak oi....tak payah di pandang pool itu
Tq Mummy Erin...comel tak baju kak ton Elmo gitu
Goodies beg dari Aish...yeayy dapat cawan comel




Birthday - Adelia Zahra (yaya) / Mummy Zura

Tema  - Upin Ipin

Venue : Rumah atok nenek yaya, Gombak

weee here we go to umah yaya....dekat aje seberang jalan tu hah tapi lambat gak dtg ngeeeeee

Princess Yaya in tutu...besday girl

Pertama kali jumpa Julia umi Q terus peposing....

Tarik mama zura tuan rumah pic togehter....kepenatan habis hahaha

Zara mengusik Abam Fayel menyusu hehehe




 Pic bersama atas meja candy buffet...Ekin n Zura...Julia dah balik awal



Birthday - Airiell Nufael / Mummy Ros Anis

Tema  - Rainbow kot

Venue : Rumah atok nenek Airiell , Gombak


Majlis ke 2 Airiell belah KL...khas untuk kawan kawan mommy kat KL katanya..untung Airiell tau

Mummy & Daddy Airiell....Airiell ni sebijik daddy dia kann

Geng geng gojes supermum yang datang...ada yang datang dari jauh  Shasha Azmar n Anez Zamri...yang lelain tu dekat je kan KL Selangor hihih Wawa Donutz, Azie, Eira Zainal...

Orang yang last balik heheheh...tunggu hujan reda memasing menuggu...**credit pic anez zamri



Birthday - Izzara Saffiya (zara) / Mummy Ekin

Tema  - Hello Kitty

Venue : Dewan DBKL, Kepong


Wowww hasil keje mummy EKin...kagum sebab cantikkkkkk dan kreatif

Candy Buffet pun Ekin yang bikin sendiri...labelling semua dia buat...boleh tempah jugak ye...silaaaaaa

Fayel tegur birthday Girl...hai zara


tegur pulak rakan sebaya merangkap kembar...hai asyraf...menyorok pulak hehehe

Pertama kali ku jumpa n kenal Aeen...semeja makan sesama..Mummy Raess hensem

Adik kawasan pun datang Erin ...alolo Aish hari tu good boy senyum je



Tetiba aty datang eh dengan baju merah nya...auwwwww meh nyelit meh

Pertama kali juga jumpa Ctmah ...tak dpat bual panjang...nak balik dah...baby dia comel

Posing posing reramai dah nak balik punnnnn....haish Fayel ni membotol aje keje nya ...tak kira tempat

Eh  nak posing ngan aty gak hahaha walaupun Fayel dah serba tak kena tu..Qaleef je cool steady ok

Tuan rumah Mummy Ekin...tq dear menjemput

Khas untuk Besday girl Izzara




PASNI NAK STORY PASAL BESDAY FAYEL YAK TAK STORY MORY LAGI...KEPAM BASI PUN HEHEHE





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

erin said...

eh, anak sy dah nak masuk 2 tahun baru akak up entry..heheheh lariiiiiiiiiiii

Wawa said...

pergi bday aish je! yg lain ade hal...tp bile tengok laksa kat umah erin tu, gulp! tetbe terasa nak makan laksa...haha...gedik!

With Julia said...

Best plak baca entry anak2 gojes yer besday sekali harung kan kak...xyah karang2 byk cerita sekali satu geng masuk satu entry....best kan...pasni akak mimy kena up entry besday Qi lak hjg thn depan 31 ogos....jgn lupa tau sis...tema yerrrrrrrrrrrrrr jeng2....hahaha....over tau Umi Qi hahaha

Chekgu Azrine said...

Wahh..bestnya dpt buat beday utk ank2 sendirikan..mmg syiok..n sure rasa puas sbb dpt happy ank..

miazara ina said...

meriahnya dgn anak masing2x...x tahan tu fayel suke ek mandi kolam..:-)

Nadine said...

wah, berderet birthday party! suka tgk how creative a mom can be when it comes to their children birthday party! :)

Cik Puan Rara said...

wahhh rajin kak mimy g semua majlis.best nya!

ctmah said...

Alisha pun nak berkawan jugak ngn kak mimi..kekeke

ameris said...

syoknya bila humpa geng momies semua... mesti topik anak tak tinggal kann

~ NANA ~ said...

syoknye lahaiii...jeles jeles! i sempat pegi birthday fayel je kalau kat KL tu...huhu

Google