THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 July 2013

Beg Comel Penguin

Fayel ada beg comel baru…beg comel Fayel gambar penguin…masa gi gathering hari tu…sempat la membeli dengan Ctmah beg comel ni…rasa nya beg ni dah trendy …berupa bentuk binatang ada dijual …cuma harga je berbeza beza…apa yg membeza kan beg comel beli ngan Ctmah ni…harga nya jauh lebih murah dari pasaran..RM15 !! apaaa…serius murah…kalau campur postage pun still murah…sila la ke blog dia Ctmah Corner …. ada banyak corak binatang comel..ada owl, bee, zebra, mouse etc

Baru ni aku jumpa beg comel ni masa warehouse mydear dijual harga RM35…mahal kan…penjual situ duk promote…aku cakap aku dah beli jauh lagi murah dari ini…ada ke dia kata tak ori..muahahah nak gelak hakak…ori tak ori pebenda…labeling bentuk semua sama…haish dunia marketing… hover tau meng auta

Beg comel ini telah pun selamat di galas oleh Fayel..kemain suka dia dah boleh mengalas beg…sampai tak nak cabut hehehe…terkedek dia pakai tu tetiba rasa touching…anak mama dah big rupanya…lap air mata huhuhu drama swasta jap..biasa ar bila jadi mak mak ni..bukan boleh tengok apa benda lain dan baru kat anak mula la hati tisu…hukhuk ok la sebelum entry beg ni jadi emo baik la stop bye…dah tu je nak citer pasal beg comel je…




Pilihan mama Fayel Penguin :))


Aku jadi touching tengok pic ni la....Fayel dah big...ye la takkan makin kecik pulak haishh mama ni

Hamboi hamboi tu dia galas beg baru comel..


Sambil menyambil mengorat makwe si annaila ...huhuhu...romeo sangat kamu anak ...eceh konon besar sangat ar galas beg tu...









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

ctmah said...

abg fayel:mama, bila nak tambah adik ni..fayel takde kawan la mama

erks!lalalala...tq kak =)

D Yatie said...

Arissa dulu mak nya dh beli rilakuma. Hahaha. Pstu sklI 2 je pakai. Huuuuu

Chekgu Azrine said...

Comel beg tu..lg comel sbb fayel bdk encem yg bwk..hehe

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

salam kenal dari bunda...alahai cutenyer dia pakai beg tu...nak kemana tu..

fifi said...

X nmpak sangat gambar dgn naila tu.murahnya beg ni.geram!

Aty_Fared said...

ramai beli..aku pon rase nak beli sangat dah ni..memang murah 15 hengget..aku ritu jumpe kat gm dalam 25-30 hengget....

e.t.t.y said...

boleh laaa geng ng umar..umar punya bee. pun beli masa awal awal dulu, kemain mahal....tp nafsu nafsi tak dapat dibendung ketika ituuuw

m@m@yAyA said...

comelnya beg nie..
aritu xdpt beli igt ctmah ada bwk lebeh..xsbr gak nie nak tgu stok ada lg..

eh anty pun suka design nie fayel..anty nak beli yg nie la nti untk anty eh silap utk yaya..

Google