THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 July 2013

Sudah Mula Berpuasa...


Alhamdulillah aku mula start berpuasa …dah suci bersih tanpa waswas..dapat bersolat jemaah bersama ...lama tak solat jemaah since ada Fayel ni...tapi kitaorg nekad cuba aje...eh baik pulak tak kaco..boleh dia duduk aje sampai la habis....tak sbar nak tunggu Fayel dah paham sikit nanti boleh solat sesama....memoga jadi anak soleh sayang mama...

Memoga jadi Anak Soleh ye nak...baik pulak nak bersongkok hihi



Pagi tadi niat dah mula....nawaitu sauma ghadin …bermula la episode sahur..hukhuk sedehhh sahur sorang sorang…EA dia minum air kosong kt tepi tilam jek…aku mmg gigih ar bangun …walau tak masak tapi nak gak kena makan…nasib ada bihun n mee goreng semalam....hari ni mood lemau macam orang budak budak...hukhuk...mood mengantuk monday blues semua la...hadoi tengah memikir apa nak masak ni....mee goreng semalam pun ada lagi...call EA dia kata tak payah masak..tapi rasa tak best pulak...hmm tunggu je la ek apa menu petang ni...dah lemau dah ni weh..nak balik je ingat...huwaaa 

Sahur pagi tadi...

 Pemangkin sahur aiskrim cendol






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

comel nyer diaaaa :)

ameris said...

banyak giler udang kat bihun tu... giler tu pun ai bleh terliur mimy.

Aty_Fared said...

siap makan eskerim pagi2 lagi..heheh

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

sedap nya aiskrim cendolll

Softtouch [Hanim] said...

Samalah nga sy kalu sy mesti kena sahur....xperna puasa xsahur....

Eskem tu...sedap...mkn sorang2 terus feeling mkn tepi pantai...heehe

With Julia said...

Aiskrim cendol tuh terbaikkkkkkk

miazara ina said...

moga fayel jd anak soleh & beriman

Cik Eka said...

comel laa fayel..

eskem doyan tu. dapnyerrr

Google