THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 July 2013

17 Bulan = Setahun Lima

Syukur Alhamdulillah segala puji Allah yang memberikan pinjaman anugerah yang terindah ini...semoga diberikan kesempatan sihat tubuh badan membesarkan mu anak....

I LOVE U SAYANG SO MUCH MY BUAH HATI :))

17 Bulan = Setahun Lima

- berjalan instead berlari terkedek kedek
- memanjat hobi terbaru
- melompat setempat je mampu hihi sebab berat debab..
- mengatur ayat untuk bercakap ….”ma nak itewww”
- dah boleh ikut apa kita cakap…"dont do it".."nonnit"..haha
- mencari perhatian dan senang mengulang tingkah laku untuk  respons
- kuat menyakat boleh tahan
- mengamuk pun boleh tahan..mudah marah bila keletihan
- kawan gaduh vs bff mama
- suka berjalan tengok dunia luar
- masih kena duduk dalam stroller lagi
- suka iklan dari kartun dia tak berapa layan sangat
- suka salam orang
- no 1 tukang sepah rumah
- mahir menendang bola
- boleh menari setempat ekekek…kemain goyang bontot
- dah boleh menyebut 123, abc, alif ba ta
- tengah gian nak belajar makan sendiri…




















Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

Siti Haslinda Sadiken said...

selamat la fayel dpt hadiah dr misi nanti..hehehhe

Miss N and Mr N said...

k.mimy... nape fayel comel sgt?? eeee... geramnyerrrr...tak jemu tgk gambar2 dia.. hikhik

cik puan aini said...

handsome boy ni da besa..kejap je kan kak?

miazara ina said...

kejap masa berlalu..teringat fayel.teringat anak mia..

MimahAjil said...

hensem betul Megat Fayel ni...geram tau..:)

Aeen said...

skejap je rasa fayel dh besar...be a good boy fayel..:)

Amalina Hussain said...

hemsem boy ;)

yUmiE AzuRa said...

hi fayel..happy 17mos old:)

Nurul Aziz said...

Ban On Tong tu kat selayang baru, kat area balai polis selayang/pasar pagi. Sederet je dengan Giant.. tapi bukan giant batu caves tau.. pastu sebelah Bintang Fashion.. tepi jalan je. :)


Happy 17mos :) dah boleh jadi abang.. :))

UMIE SUE said...

fuhhhhhhhhhh abang ketak-ketak...hensemmmnye si fayel ni tau

BIRU vs PINK said...

hensem anak awak mimi :)

PinKy MoMMa said...

ini yang mamanyer tak boleh berjauhan dgn fayel ni..menggeramkan tapi tetap mendapat takhta buah hati kan ;)

D Yatie said...

bijak fayel nih... ^___^
semoga menjadi anak yang soleh sayang~ :)

Ann Ishak said...

alololo abam dah besar :)

Google