THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 July 2013

Acara Bukak Hadiah Birthday Fayel

Selesai sudah majlis birthday Fayel...lega selega nya sebab dah hilang penat lunyai badan segala mala....tapi habis majlis ingat terus balik ke??? kena kemas dewan dulu clear susun balik meja ke tempat asal nanti student nak pakai....itu janji kami dengan pihak pengurusan akan pastikan kebersihan terjaga...memoga selepas lepas ni kami akan guna pakai dewan ni tak la kena reject kan....kerjasama semua sibling diperlukan...thanks pada kak faie n abg awie jiran lama aku dulu merangkap anak dia merangkap babysitter mak aku dulu...sampai ke penghujung diorang tolong kemas sama...

Kerusi meja dah kemas...sampah dah buang....jom balik rumah...haah ye satu hal nak bawa hadiah balik...wlau rumah tak de la jauh mana pun dari dewan tapi...hadiah Fayel hari tu banyak sangat...sungguh tak tersangka...rezeki kamu wahai anak....sumbat dalam kete...angkut keluar dari bonet satu persatu...tetiba teringat saat majlis kahwin aku dulu....now turn anak pulak merasa dapat hadiah...terharu...terima kasih wahai pemberi...semoga murah rezeki semua...amin

Balik rumah tu dah tak menyempat dah....teruja tengok hadiah ...apa lagi kasi lambak....yeayyy...mak mak teruja uollls...Fayel buat dek aje...so rileks dulu amik nafas....then semua dah ready sound menunggu nak acara bukak hadiah..hadiah yang paling teruja aku nak buka mestilah kotak paling besar....siap main teka teka...hadiah special dari EKin dan Zufar...maklum la Fayel kan kesayangan diorang....tq beb korang bagi slide kat Fayel..hadiah yang lain pun best jugak...ada dapat baju seluar, basikal, khemah...mainan jangan cakap la....lagi banyak penuh....tak payah beli mainan setahun...huhuhu jimat....dan yang pemberi sumbangan wang..Alhamdulillah masuk tabung...RM500...yang tak bagi hadiah pun takpe...terima kasih mendoakan kesejahteraan anak kami...semoga doa doa harapan kalian untuk besday boy dikabulkan amin...


Hadiah hadiah yang diterima sehingga lewat petang....pitam susun dalam bonet

 Hadiah teristimewa dari ibu angkat Fayel sudah rasmi dulu..yeahh basikal

Dah teruja budak ni nak naik padahal time ni tak pandai jalan lagi

Yeah ready pin pon pin pon

Balik rumah lambakan hadiah


Terima kasih semua yang memberi...semoga murah rezeki semua

Hui mama Fayel tak menyempat dah..Fayel pun dia buat dek dah..hover

lagi lagi apa hadiah belum bukak ...cepat ...mama yang excited

Hadiah ball pun banyak....suka Fayel asik nak kick ball je

Yang ditunggu hadiah paling besar

Yeayy Tq pak lang mak lang Fayel....its slide...yahooooo...suka mengila

Terus tak tunggu kasi pasang jommm

Tu dia sampai 3 orang pasang nya

Dah siap...taraaaaa...Fayel dah tak sabar dah tu...

Tak menyempat dah nak panjat...

hadiah hadiah mainan...yeayyy simpan tak payah beli dah...

dan baju bajan jugak...pandai si pemberi bajet size...3 tahun dan besar besar....

Selamat sudah disimpan disini hadiah hadiah Fayel












 Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Diana Aziz said...

Banyak gile hadiah... si anak x excited pun... mak nye plak yang over excited.. biasenye mmg cenggitu kan..heheheh..

ameris said...

kalau anak ai abis dah dia bukak tu semua. pandai plak fayel tgk je mama gantung kt situ menan dia..

Rasp said...

hehehehhehehe maknya yang excited ek....
setahun tak yah beli hadiah ye sis....

amal said...

seronoknya tengok hehe.. murah rezeki fayel nihhh..

Qhaifa Nur said...

rezeki buat Fayel...
banyak hadiah dia...

Aeen said...

banyak betul hadiah fayel....xyh beli mainan lagi ek..hehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

meriah nya adiah Fayel..stok takyah beli dah hehe

Emynz said...


same ngan intan nyer stock mainan berlambak, tatau mane nak letak , pulak tu tiap taun dapat 2x lak tuuuuuuu...tak saba nak pindah

Ann Ishak said...

hadiah dari untie ann tak dapat lagi kan...ada je dekat rumah tapi kalau jumpa manjang lupa nak bawak sekali huhuhu

With Julia said...

Wauuuu seronok tgk hadiah fayel...mesti smpai sekarang mama x yah beli toys sebab dh penuh satu rumah heheh

Google