THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 July 2013

Kisah Handbag Bercolor Coral Pink Dari London..

Topik handbag la ye hari ni...asik juadah makanan je...ye jap lagi petang aku upload la pic juadah ..huhu sebelum tu nak citer handbag baru dah tiba selamat sampai...apa apapun tima kasih banyak banyak buat geng gojes mommies Syamimi...baik hati menerima kiriman order aku...Mimi bercuti ke London masa bulan June hari tu...so Mimi yang baik hati ni offer la open order kot kot sesapa nak order apa apa...selain Fridge Magnet n Keychain wajib...aku teringat handbag Atmosphere Primark...ye aku suka handbag brand ni...mungkin tidak sehebat branded label UK ...LongChamp, KateSpade, CathKidston, Clarks

Tapi yang pasti atmosphere dari Primark ni adalah istimewa bagi aku...sebab utama adalah harga nya yang sangat mampu milik ....harga dalam range 8-12 pound..convert duit Malaysia still murah tak sampai beratur beribu...dalam puluh hinggit je..ye sila la percaya...plus hanya ada di London kira limited edition la...so nak jumpa outlet kat Malaysia memang takde...gi ar cari kalau jumpa kann...tu pasal la bila dapat peluang ada kawan kawan gi London aku akan kirim...kalau mengoffer la...kalau tak offer memang tak de nya... 

TQ mimi berjaya merealisasikan menambah koleksi handbag brand ini dengan harga 10 pound x 5 = RM50....berbaloiii....yeayy now dah ada 3 biji...pada asal nya aku nak color merah...tapi takde..mimi siap take photo sent kat aku koleksi handbag...lagi buat ai is geram nengok nya..rasa nak beli je semua...tapi dah offer 1 bijik je jangan mandai tambah..next order la sapa gi London...nak kirim please!!!....pandai mimi pilih color Coral...ala ala pink oren..warna gojes..i like...warna gegirl....agak cantik di mata ku..asik hitam, grey aje kan..sesekali tukar color terang dan ceria la pulak....memang gojes ar...walaweh...sekarang takde hal dah baju ko hitam beg pink...lagi terserlah...i tell u..so kita ubah style boring ar hitam, kelabu..so kelainan sikit...color terang...color blocking yaw...baju raya aku color hitam tahun ni...so leh ar padan mix match.....sukee nya..dah kebetulan sampai nak dekat raya harus la jadi handbag raya kan....:) 

Selain handbag aku kirim Fridge Magnet...ini kewajipan la gi memana...yg London aku tak kirim sebab dah banyak sangat dari London..so aku suh mimi belikan Paris nak yang Eiffel Tower..yeah...mimi beli keychain sekali..walaupun bukan collector keychain tapi aku suka gak leh letak kat opis...aku banyak keychain ole ole dari kawan kawan..tak tau mana nak letak...aku gantung kat opis...eh cantik pulok...tersusun berbaris je....rasa macam nak buat new koleksi pulak...boleh gak ni beli papan keyboard IKEA tu pastu gantung...eh menarik...



Posto Parcel dah terima...hantar opis hehehe ..hantar rumah kang kontroversi...maklum aje la sang suami jadi polis kang...huhuhu

Yeayyy dah sampai handbag Atmosphere Primak...most wanted yawwwwwww


Sila la percaya harga 10 pound aje ..duit malaysia RM50..dan keychain , FM Paris..

Keychain dah selamat gantung di opis


Edisi melaram handbag baru tak menyabar ....memacam gaya bole bikin...ehh tetiba kebetulan baju pink kan....sesuwaiiiii....hahaha


PASNI SESAPA GI LONDON ROGER AI KEY NAK TAMBAH BIJI HANDBAG LAGI HEW HEW HEWWWWWWW





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

17 comments:

Cik Eka said...

cantiknya kak. serius cantik. eka suka la cmni. hihihihihihihi

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

raya sakan tahun ni ! :) memang cantik kak

~ NANA ~ said...

terus posing tu! hahaha...tp warna ni mmg lawa! i sukaaa

Mila Ahmad said...

smart jugak handbegnya...

fifi said...

besar gak beg ni.ingatkan kecik..

ameris said...

mimy, sgt giler cantik henbeg mung.... jeles hokeh!!

Diana Aziz said...

Kaler tu lawa.. susah nak cri kaler camni..

achiek anis said...

jelesnyaaaa sis...cantik.......ngeee

e k i n ♥ y u s r i said...

waaa...cantik2

kak, kite x sempat2 lg nak hntr khat tue kat umah akak
sorry sgt ea
kite cube sedaya upaya hntr minggu nie ea

chuya - the mother of A's said...

wahhh henbeg raya..... kaler cantiknya...

mimi kumpul fm kan.. saya ada yg iran. hasben pegi ari tu ada lebih. saudi arabia odw nak g nt in sha allah.. leh la belikan kalau nak.

Haslinda Sadiken said...

wahh..meeelarammmm yekkkk..mokcik mampu nengok jekk

Kella said...

waaahhh pink.. sib baik aku tak minat pink mimy.. hehehhe

selamat berbuka puasa fren.. =)

With Julia said...

Pandai akak posing tau...hehehhe kaler dia sgt mengugat keimanan...yg ptg kepuasan btol x sis :)

safiyyah osman said...

Cantikkkk!!!!! :)

Softtouch [Hanim] said...

Cantik nya mimy...smart la beg dia...yg pnting xde di malaysia n xde org nak fake kan brand bag tu....

Ros Anis Rusli said...

tantekkkkkk!!!!

nur akhmar waheeda shafri said...

salam...di sini ay ada menjual handbag, wallet, jam original direct dari US....HARGA sangat2 murah dari butik....around 500-1200...berbanding butik yang berharga 3000 4000...dijamin 100 percent original...jika berminat boleh lawat page fb saya oristuffbizonline .. tq :)))

https://www.facebook.com/OriBizonline?ref=hl

Google