THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 February 2015

Scott’s® #Momazing Campaign Launch

**Scroll for New Entry**

Pejam celik pejam celik sekejap fayel dah 3 tahun….besar sudah anak bujang ku….3 tahun juga aku naik pangkat jadi mama….seronok nya jadi ibu ni bila kita nampak perkembangan anak … semua progress pertama nya aku teruja….tak kisah la anak berapa sekali pun…ini lah augerah terindah kan…Fayel dah menginjak usia 3 tahun…walau dah umur 3 tahun ni Fayel ni ada habit makan tak konsisten…napa ntah susah nau nak makan …so peranan mak ialah memastikan antibody khasiat terserap di dalam badan nya membesar dengan sihat dan kuat..



Video touching ...tengok teringat moment indah dengan Fayel...terus rindu..korang kena tengok video ni...sure nangis...
video


Tugas sebagai seorang ibu adalah satu keje paling best  dalam dunia...yang pasti tugas berat menanti ini adalah tanggungjawab….kita la yang mencorakkan kehidupan anak anak….tugas mak tak pernah berhenti 24 jam on off…lagi la macam aku mak bekerja seharian…pengorbanan juga dalam pada masa yang sama nak handle anak jangan ingat kita kerja ..masa mendidik dilepaskan….kita adalah mom amazing buat mereka Fayel always cakap berkali kali..”sayang mama”..”lebiu mama”…wow it makes feel #momazing.



Launch #Momazing 29 January 2015

Maskod Scotty yang comel



Baru ni 29 January aku di jemput menghadiri event Scott’s® Momazing Campaign Launch bertempat dia Kidzania, Kuala Lumpur..Scott’s® Emulsion daripada GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare Malaysia, adalah produk yang telah lama bertapak selama 50 tahun dalam industry pemakanan kesihatan…Scott’s® Emulsion banyak kebaikan & khasiatnye... antaranya boleh menghalang kepada jangkitan seperti batuk dan selsema. minyak ikan kod membantu sel2 epithelial di ruang pernafasan supaya sentiasa sihat dan mengurangkan risiko jangkitan organisma dlm badan...mengandungi vitamin2 utk pertumbuhan badan dan zat2 penting utk pertumbuhan dan perkembangan kanak-kanak yg sempurna. vitamin A adalah perlu untuk pertumbuhan..ianya memainkan peranan penting untuk pemeliharaan kesihatan dan kecergasan kanak-kanak. Vitamin D perlu untuk petumbuhan dan pemeliharaan tulang dan gigi yang kuat. ia adalah khasiat penting bagi pencegahan penyakit tulang lemah...



Yes i am #momazing....pilihan terbaik sejak dulu lagi...Scott’s®

Ngan suraya sulatin tersayang nak uwett,,,dulu selalu ingat sue sombong bajet minah ni...sekali dah kenal ....sue nk bgtau....sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ko baik sangat......bye nak uwettttt

Posing with Filla & Sue....yes we are mom....yg tengah tu dah beranak 3...aku & sue aje masih sorang anak bujang...

 kawan lama blogging...aku kenal Fillanie since awal awal blogging dulu..dah lama tau.....dia la pencetus now dah famous amos,..bisnes women ni




Ye Scott’s® ingin memberi penghargaan buat ibu seperti kita… perasaan yang susah digambar kan…setelah kita member kan segalanya untuk anak…dan hasil nya mereka membesar mengikut hasil didikan …perkembangan yang sempurnan….ini lah di namakan #Momazing…perasaan indah yang harus kita kongsikan bersama…

So bersama dengan Scott’s®  mari kita kongsi detik #Momazing kita bersama si kecil tersayang…hargai detik bersama …jom berkongsi detik itu….. bahagia Scott’s®  #Momazing ini



DIhiburkan tarian ballet oleh kids yang comel...so sweet sangat

Mr Alan Tan explain how to participate ...jommmmm senang je ...ada kat bawah ni


Apa yang perlu anda buat ialah :

  1. Submit gambar #momazing moment anda beserta caption dan hashtag #momazing dan #ScottsMY di Facebook, Twitter atau Instagram
  2. Hantar Direct Message kepada Scott’s® Malaysia FB http://www.facebook.com./scottsmalaysia dan sertakan
  • FB/Twitter/Instagram Profile Name
  • Nama penuh peserta
  • Direct Url post yang berkenaan
  • Email address
  • Contact Number
  • Hubungan dengan kanak-kanak
  • 4 digit terakhir myKid. 

Untuk keterangan lanjut about this #Momazing campaign anda boleh layari www.facebook.com/scottsmalaysia atau melalui website http://www.scottsmomazingmy.com









No comments:

Google