THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 February 2015

Drama Paling Best Ever- Keluarga Iskandar

Keluarga Iskandar 2 best......kann ...aku rasa ramai follow drama ni....aku follow dari Keluarga Iskandar season pertama ....masa tu rumah kampung..bulan puasa...kecoh je ..alang pun ada wife masa tu...drama ni jalan cerita dia very the family...sempoi aje...pastu setiap anak termasuk mak nya mak jah ada je peel....hahahaa real je diorang bawa watak...yang best tu jalan cerita adalah kitaran kehidupan seharian....memang tak nampak janggal nya drama ni...lakonan semua menjadi...sengal pun ada hahaha...aku sukaaaaaaaa...bang megat feberet gak...so sesama la terpacak sengeh laki bini duk tengok...


keluarga iskandar season 1...masa ni alan kawen....now season 2 dah cerai...abg teh kamal pun tak baper muncul dlm season 2...cerita azura takde...banyak kisah ....abg ngah dan kay ....

So semalam last episod untuk season 2..sobssssssssssssss sedih nya....tengok ulang tayang pun tak jemu best je....season 2 lagi best kot....lagi banyak kisah sengal...macam macam ragam anak cucu mak jah ni....rindu watak mak jah kuat gelak saiko hahahahahaha....motip gelak gitu mak jah oii...pastu bang long, bang ngah &kak ngah Kay....i like this couple... ateh tukang masak,  acu annoying, alan cengeng, cucu paling ku ingat harus la om....season 2 ni om nya peel hahaha boleh darah tinggi....selalu aku tengok watak om terbayang fayel...macam ada iras fayel je kan kan kan...ke aku perasan...hihi

Ending semalam tak de kesudahan ...grrrr geram je....siapa kak uda???? pastu dengar mak jah bebel kuat....saspen aje...bang long ckp kak uda...?? siap???aku pasti ada season 3...bila?????????? cepat we want season 3 please...........tak sabar nak tengok bang long lamar huzairah...camana reaksi alan yang kuat nangis tu....kak ngah mesti dah ada baby...camana lak om jeles ke tak...eh rinduuuuuuuuuuuuuuu...serius aku akan rindu watak keluarga iskandar ni..memang tak jemu..pasni next drama baru lak masuk keluarga karaoke....agak agak leh layan tak....??


ending season 2...sobsssssssssssssssssssss...season 3 please...cepat sikit tau ....

6 comments:

Cik Puan Eka said...

kite pon suka drama keluarga iskandar tu.

Gelak makjah tu lejen. HA HA HA Ha

hahahaha

Ida Puanstoberi said...

best.. paling best episod anak abang long nak pergi intebiu, tapi sakit perut, pergi toilet..toilet tak buleh flush..
mmg kelaka nak mati yang tu.. tp tak jumpa pulak ulangannya. Rugi plak rasa tak rekod season nih. Season lepas siap rekod. Huhu.

Syuhairah Anuar said...

la... ending season 2 da ke smlm kak? sy tgk gak. mcm xsabar nk tgu mgu dpn. xtaula pulak itu episode last

Beautyfull_Maria said...

Ala da abis ya? Smlm missed..Lupa plak nk record..Harus la tunggu ulang tayang..Akak pon peminat setia citer ni..

lia ummiirfan said...

eh.. betulll.. cite ni lebih kurang cam life kita je kan.. hikhik..

NM03 said...

aku tak sempat tgk

ooooo akhirnya banglong ngan huzairah la ye... so mak jah suker ke tak?

Google