THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 December 2011

Hadiah Peribadi Untuk My Baby Coming Soon..

Hari ni super excited sikit....tu pasal serba kuning..hahaha apa kena mengena ntah...sebab nak dapat buku kuning yang ditunggu...apakah?? actually ramai dah pasan ngan kewujudan buku ni di pasaran...ramai parent dah excited teruja nak dapat kan buku ni...aku pun terjebak terpaut...gegara baca blog Beautifulnara...tertarik dengan corak, isi kandungan, sunguh menterujakan perasaan ...tak leh jadi kena beli...kebetulan Yani ada member distributor syarikat buku ni kot....kami order sekali...Yani pun kebetulan nak present kat anaknya Mya Bobo nak besday bash setahun next year...aku pun sama la gedik juga...hadiah kat anak la jugakk...walaupun anak tak lahir lagi kannnnnnnn...Insya Allah baby is coming soon January next year...

Buku yang comel dan sweet nama nya ALL ABOUT MY 1 YEAR...buku ni macam catit progress tumbesaran anak anak since dia lahir sampai la ke umur 1 tahun...seronok kan....yes memang berbaloi bagi hadiah...siap leh letak gambar gambar dalam tu...sana sini dah duk promote buku ni...memula tu aku macam nak ke tak nak beli...fikir jugak la...sebab harga dia a bit mahal RM49.95...genapkan lah RM50...big amounting untuk sebuah buku...tak nak fikir panjang..niat di hati ..."sahaja aku hadiahkan buku kenangan ini untuk anak ku di dalam perut semoga kelak lahir membesar dengan sihat..amin"...dengan berniat terus confirm jadi beli...bayor terus...tak mo ragu ragu...kang tak beli lak pastu nyesal....sapa nak murah lagi leh dapatkan di Milkadeal...tengah promo RM37.95..woowww 25% less...tapi aku tak beli pun sini...sebab super excited nak cepat kan...aku order semalam hari ni pos laju sampai....yeayyyyy...cepat nyaaaaaa.....dapat tak leh tulis apa la...baby belum kuar...progress pun tak nampak lagi...takpe sila belajar bersabar...


Teruja sampai bawa ke Secret Recipe hahahaha....apa kes dengan bersampul bagai tak buka terus nak tayang la...yer itu nama penuh ku jangan silapp

Tak sabar nak tengok isi dalam buku kan...hari ni macam tau je nak dapat buku...color ceria kuning aku...huhuhuh

Inilah buku nya...ALL ABOUT MY 1 YEAR....sudah ku miliki walaupun baby tak keluar lagi..hihi beli awal takut habis...konon nyaaaaaa...cakap la excited tak nak ngaku kannn

Sambil tunggu makanan tu selak selak la apa isi dalam...muka surat pertama aje dah Hello World....aduhaii...cant wait lak rasanya...sabar ek sebulan je lagi

Antara terkandung dalam isi dalam nya....so mari kita isi tempat kosong bila baby keluar yer...

keluaran NZT Saujana Enterprise harga RM49.95....uihh tepuk dahi mata ke atas jap...takpe lah demi hadiah anak aku pejam mata je....korang nak murah beli kat Milkadeal yer...aku tak penyabor jangan follow aku..

Untukmu sayang ...hadiah peribadi ikhlas dari Mama....Papa tak de sebab tak contribute duit untuk buku ni.. hehehe...boleh gitu...eh tak baik...dari Mama dan Papa jugak....Insya Allah kita jumpa bulan depan yer sayang...cepat keluar pun takpe...tak sabar!!


MENARIK TAK??????? KE AKU JE YANG RASA MENARIK TERTARIK ...HUHUHU...BUKU NI SUPER COMEL TAU ISI DALAM DIA....BELI, BUKA BARU TAU...





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

16 comments:

Liyana said...

sy pun dh berangan nk beli, tp bila tgk milkadeal tu kena ada maybank2u segala mcm leceh.. akk order terus ke cane? nk jgk, x menyabo jgk, ahaks

Mommy_Cha said...

nak beli lahhhh!!!!!!! dah tertegk kat milkdeal aritu..tapi bila akak pegang nmpak besar jek rasa mcm nak jer!

PUAN SUE said...

kat MPH pun ade buku cam ni..tapi tak ingat berapa harganya

POSH76 said...

comeila beb...heboh gak pasal buku ni...takde baby beli pun bagus ni

mamyharraz said...

cover buku ni super comel..tgk sekali dah jatuh hati..

tak sabar jugak nak tgk baby mimy :")

ratusiput said...

untungnye kan...time aku dulu ne ade sme ni.tu yg skang ni kdg2 lupa progress anak dulu2.hehe.mmg comei buku tu.aku pun tgk jd teruja sama.

NanieZara said...

yeay..tahiah kat kita sbb dah memiliki buku ni..eksaited nak isi ni hehehe..sape2 yg interested leh PM ok..

Bitt (double IS) said...

tengok pon tahu best buku album tu mimy...hehehe congratulations n alhamdulillah...

Eri-chan said...

buku ni mmg menarik. mcm diary la utk baby ko nanti.. eh ko lawala pakai kuning air ni. sweet pulak aku tgk. hehehe

Emynz said...

Aku pun ade 1 weh, seronok nak isi, nanti leh letak 1st ecography, pastu nanti dah lahir, ade tempat letak tag gelang name dia mase kat spital tu..tak jadi keje belek buku nie heheh!

Riri Yoorin said...

wowo comel nya..

aTy _faRed~ said...

besh kan buku tu..menarik..baru jer plan nak beli..same ar..sebab tengok kat beautiful nara gak..huhu ;p

mekchu said...

a ahh.. milkadeal dlm 30++.. tak pe, order kat sana lambat sikit dpt.. kalo zaman mi-cah baby dulu ada kan besttttttt

Softtouch [Hanim] said...

ala...dah xsempat nk beli...dicha pun dah nk dkt 2 tahun..best tau mimy buku tu..untung baby mimy...

Ann Ishak said...

memang comellah buku tu...baguslah catat setiap perkembangan baby nanti, besok dah besar bagi anak baca balik, biar dia tau berapa bersusah payahnya makpak membesarkan dia.

AlamHati said...

salam...sy pun dh beli buku tu from milkadeal...walaupun lum de rezeki lg...dh teruja membeli...doakan saya moga2 dapat zuriat

Google