THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 December 2011

Cekak Kuning Berkait ....Berani ???

Ini kan cekak beli ngan Moon hari tu http://nurmimy.blogspot.com/2011/11/cekak-berkait-lagi.html ..tapi sayangnyaaa color kuning tak leh pakai...dah patah dalam bungkusan....kuning nyaa mak ai terang benderang.....hehehe..berani kah aku pakai ni...kena cari la baju yang sesuai match ngan kuning....geledah almari la gamaknyaaa....tapi motip di sini berani kah aku nak pakai ni...terang benor colornya....berani atau tidak.....mari kita cuba......

Oh kena thanks kat Moon sebab buat gantian cekak ni...aku tak harapkan pun...sebab ingat nak cabut bunga tampal kat cekak lain....yang bagus cekak Moon buat ni...gam nya sangat kuat...kukuh...so tak de risau la beli bunga tercabut ke hapa...memang berbaloi la...bila dah dapat cekak gantian baru...kemain la mood nak pakai tu melonjak....geledah almari jumpa baju ala ala sesuai kot...sesuai ke...cer tengok..


Geledah almari jumpa baju nak dekat kuning....tapi ala ala coklat...ok ke?? ok kot janji ada kuning kuning sikit....

Sebiji bunga kuning di atas kepala...kengkonon feeling berani...aku buat buat berani  je ni....nasib la...orang gelak aku pun gelak...padahal kena ngata....huhuhu ada aku kesahh...lantak la ko hada cekak kuning?? takde kannn



CEKAK BERKAIT NI DAH JADI TRADEMARK AKU PULAK....SUKEEEEE....PASNI BANYAK COLOR NAK TARGET NI....MOON SILA LA TAG I KEY....LAMBAT CEPAT HABISS WOOO







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

17 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

ok jerk nok..aku tengok sesuai ngan baju...cantik ooooo aku pakai kat dalam umah jerk la...tue pun kena pastikan amani xjeles ngan aku..kot x..nanti habis jahanam cekak aku dia kejakan...ganas hoke anak dara aku tue...

-oP_ida- said...

comeilaa kakmimi......even kunin pn still ngancam okess......

suka kaler kunin.....

POSH76 said...

walaupun preggy tetap anggun..tapi mng ko pakai apa pun santek...hehe

PUAN SUE said...

aloh2..makin berseri2 la akak ni..

Kella said...

cantik la mimy...
ko ni makin berseri sejak perut dah makin besar ni kan...
aku doakan kemudahan untuk kau ya mimy... =)

Mommy_Cha said...

lawa nye dia....seri ibu2 nih...i dah tak seri..seri muka jer ade..hiks!

aTy _faRed~ said...

saye suker pakai cekak2 fancy2 kaler2 n corak2 macam ni..tapi..eerr.kat umah jer ar.. nak pakai atas tudung gi keje kang peling sangat lak nampak ruper nyer..:)

Liyana said...

comel la kak mimy, berseri2 gitew.. sy beli pun pakai kt rumah jela, kang kena gelak guling2 kat hasben, ekeke

Qhaifa Nur said...

sesekali melawa tak salah...
naik balik fesyen cekak ni...
teringin pulak..

Cho Zila said...

memang suka melawa masa mengandung anak nanti gituler kalau girl melawajer.. kalau boy menghensemkan dirijer...

mamyharraz said...

cantiklah cekak tu..mmg padan dgn baju yg mimy pakai.

seri ibu mengandung..mmg cantik :)

Nailah Azman said...

Assalamualaikum.

Kak Mimy nampak kuruslah. Why?

Eri-chan said...

cute plak aku tgk ko pakai....

Bitt (double IS) said...

sesuai la nokkk....cantek...i nak share sikit dengan u dear...masa i badan berisi dulu ada kakak butik bgtahu i..."adek, time badan besar nehhh bagus pakai accesories yg besar2...sebab kalau accessories kecik lagi nampak kite badan besar"..pasal makeup pon ada...tapi dah lupa... :)

since u preggy nehhh u nampak slim sedikit lohhh ;)

Ann Ishak said...

ada jugak yang gelak kew?!!peliks tuh

SURIA AMANDA said...

pakai jer la mie oi..cantik jer pun,....

Deqna said...

nampak ko kurus jer ko dalam gambar nie.... nampak perut yg mencumel jer....

Google