THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 November 2011

Cekak Berkait Lagi....

Aku membeli lagi cekak berkait dari Moon...tak cukup hari tu dah beli 5 kan..cer tengok sini....bila Moon war war ada lagi cekak baru...harus la cecepat gatal tangan nak jugakkk kan....nak beli cekak kait Moon kena pantas...cepat sold out.....kali ni hasil rembatan pilih color yang takde dalam koleksi...so pilih nya pilih ala dapat 2 sajo..hukhuk jadi la..dari tak dapat langsung...kali ni dapat color Merah Maroon dan Kuning...huyoo hamboiii....harus la nak melaram ngan baju secolor nanti....hover mak .....baju kuning cekak kuning...baju merah cekak pun merah....nak gak feeling seshomel walaupunn....nan ado...btw, tengkiu Moon sebab reserve untuk ku cekak ni...pasni target color Oren, Grey, Putih, Shocking Pink, Turqoise, Hitam, Hijau Daun....wahhhhhhhhh banyak nya target ko kan.......sapa lambat tak dapat...ngeee...pantasssssssssss



posto moon dah sampai....aku dah hagak apa isi dalamm..ngeeeeeeee

hasil rembatan dapat rebut 2 cekak je...:((..sedeyyyyy

Jadi la nak tayang ni...Merah Maroon dan Kuning....yeayyyyyyyyyy koleksi dah tambah 2+5 =7

sessi laram melaram...kuning kepala ku....dari jauh tak nampak...memang la tak patut

Merah menawan auwwwwwwwww....ni tak sabar nak pakai baju merah esok....huii semangat

dan sedehhnya cekak kuning patah ....tak leh nak blame...pos laju gitu la yer dak...tapi takpe...aku nak cari cekak hitam nak ganti ...boleh aje dong...



BABY TUMMY IS BOBOY...HMMMM CAMNER MAMA NAK TURUN TEMURUN....HUHUHU TAPI TAK TAU LAGI KAN....TUNGGU LIHAT JEKKK..YANG PENTING KASI MELARAM DULU CEKAK BERCOLOR NI






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

SURIA AMANDA said...

boboy ke?mana tau keajaiban berlaku..masa lahir jadi baby gurl..haaa..mcm kes along..scan memang boboi..keluar2 gegurl..5-6 kali tanya doc..betul ke x..xper..nanti turunkan ke Dania...arrr...larik....

PinKy MoMMa said...

nox..boboiboy leh ler geng ngan aku nanti hahaha..bagus sbb nanti dia leh jadi ketua dan imam dalam keluarga kan ;)

insyaAllah..

kite ngidam gegirl sesama ler nanti k..ahaks..

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

ala-ala..comeynye..baby tak jeles ke tu..hehe

POSH76 said...

Comei beb...tapi kalau aku pakai mesti cam laen jer aku rasa hehe

mekchu said...

ko tak pening ke nok pakai cekak.. mekchu nih tahan setengah jam je bercekak.. selebihnya peninnnn...

Riri Yoorin said...

hihik tgh syok2 bace tetiba patah cekak .. sabar jerlah..

mamyharraz said...

comeynya cekak tu..

oo boboy ya mimy..takpe nnt boleh pakaikan baju kot like princes ;)

Nadine said...

takpe2, turunkan kat d twins pun boleh aunty mimy...hihihi :D

Natasha Farina Arifin said...

comei cekak...ley pinjam kak? hihihihi

Kella said...

boboy ya.... =) alhamdulillah... moga selamat ya fren... =) comel pulak dah aku tengok si cekak tu!

Pepel BoNda AmaNi said...

wah tanjat boboy la nie.....

Miss Moon said...

mimiy ai dah ganti kan cekak baru utk u ....hope u like it ....

ai pun duk felik nih amacam ley patah ...org tew kepak kepak kan ke ...

tak pa sebab u adalah my regular customer ai gantikan foc ya lalink

Google