THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 November 2011

Mimie Nak Ikut Pegi Keje Boleh??

Hari ni pagi pagi lagi Si Mimie dah duk mengejar nak ikut gi pegi keje...selalu pagi dia pandai buat hal sendiri....keluar berjalan awal pagi...petang balik keje muncul la dia....oh si Mimie ni tak leh kurung duk umah yer...dia buang najis kat luar...lagipun ini kucing orang key...belas ehsan tumpang manja bela je...tak leh nak kurung sangat...marah lak budak sebelah umah aku ni..hihihi..tapi gitu gini tetap la rumah aku pujaan si mimie ni duk datang hari hari....ada sekali tu ada orang datang teriak nama aku tetiba Mimie yang terkedek datang..haha kelakar...

Ala ala syiannn ....touching okeh nengok dia duk teriak ngiau ngiau...aku dan EA jalan ke kereta dia duk lari lari mengekor....kena la patah balik masuk rumah ...kang dia merayau jauh pulak....kang gaduh lagi aku lak meroyan menangis...crazy...dah hantar balik rumah pun still nak ikut jugak...sorry Mimie, cannot follow Mummy Daddy (dengan kucing kena panggil moden sikit...hihihi)  nak gi keje cari duit nanti boleh beli food Mimie....ok cayang muah muah...Mummy Daddy gi keje jangan merayau deh...jangan asik duk ingat nak ngorat betina jek...habis semua kucing betina kat situ dah jadi mangsa Mimie...hahaha dasar jantan rakus Mimie ni...



Mimie dah ready nak mengekor aku ke kete......haiyoooooooo....cannot la

Mimie kena warning...heppp takleh ikut...jangan mengada eh...babap nak..kerek giler muka ...

alololo touching giler ni ...aku snap dari dalam kete....panggil langsung tak pandang...protes marah la tu....shiannn..babai mummy daddy gi keje dulu ...jumpa balik nanti


TENGOK LA KUCING PUN PANDAI NAK IKUT GI KEJE...TETIBA TERPIKIR ADA ANAK NANTI...HUWAAA MELALAK NAK IKUT...PENGSANNNNNN







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

13 comments:

Qhaifa Nur said...

tak boleh ikut, jaga rumah yup...

ratusiput said...

sok kalau mummy dah ade mimie junior...jgn lupa kat mimie tau :)

POSH76 said...

kucing pun mcm baby....alahai cumilnyer Mimi ko...geram aku tengok...alaalaaa

SURIA AMANDA said...

kucing pun pandai dgr ckp..comel la dia sentap mcm tuh

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

alamakkk...su takut kucinggg..hihi

mimie1678 said...

apesal nama kucing ko sama nama aku... hahahaha...

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! (:

Blog yang sgt sesuai buat PENCINTA HANDBAGS!
(Byk handbags menarik & tips berguna)

Lawati kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

Suara Kalbu said...

Comelnya Mimie...

Liyana said...

kucing pun sensitif sbnr nye taw..

kucing putih sy yg ensem dulu, kena tgl kat rumah kejap 2 hari sbb kitorang p perak, mntk tlg jiran jage bg makan, kitorang blk je rumah, buat muka dia... xnak dh kena dukung, merajuk la tu, dh lame2 sikit baru ok... hehe comel je kucing merajuk :D

Ann Ishak said...

ko lupa nak pesan lagi satu dekat mimie tu wak, 'duk umah jangan jadi perogol bersiri pulak...nanti ada kes buang bayi' kihkihkih

NeenaAnuar said...

yaa ampunn.. memang chomel giler mimie ko nie beb.. kalau en.teman dpt nie.. confirm kene ngomol!

Bitt (double IS) said...

ahhahahahahhahahaahaha pitammmm

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah..memang pun nok...amani..klu kena time dia bangun awal..memang terbaik la melalak nak ikut aku pegi keja...nak naik keta...pitammmmmmmmmm

Google