THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 November 2011

Real Steel Best Nyaaaaaaaaaaaa

Tiket free dari Nuffnang sudah ku guna...harus la kan...tak kan buat kepam....rugii...lama rasa tak tengok wayang...hehehe..yes memang lama...paling last fast n furious 5...Encik Awak pun tak mengajak ajak nak nengok wayang....kami ni tengok wayang tak fanatik sangat....tak tengok pun takpe..huhuhu..kecuali kalau free tak kan tak pegi...lalalala....now tengah hot sana sini filem REAL STEEL....yesza feedback postif dari orang ramai kata citer ni best...tiket free kan ada apa lagi...jom tengok...

Kami somi isteri hari jumaat malam terjah TGV Wangsa Walk...sebab tiket free nuffnang boleh di tebus memana TGV...paling dekat Wangsa Walk kan....situ je la pot nya...lagi pulak takde makna la nak nengok kesiangan hari...tak sah kalau midnight....Encik Awak kalau boleh tayangan  akhir tu dia nak tengok...jarang la kami nengok kesiangan...bagus gak tgk midnight ni...tak yah mekap bagai...pakai baju tido sudah..hehehe..sempoi...

Tayangan hari jumaat terakhir untuk Real Steel pukul 11.40 malam..owhh cantekkk..ingatkan tak ramai orang...wooooooo orang ramai hokeh...2 panggung di buka semata citer hot box office ni...aku lak rasa selebet berbaju tido suar tido bunga bunga...lalalala...nasib ada sweater bagi cover...nengok diri selebet nauuu tak jadi nak posing posing ...masuk wayang duk diam diam layan movie sudehhhhhh....memula Real Steel ni bosan...pastu lelama ada lah best superb..sangat layan....tak membosankan...happening la citer ni...serius citer ni awesome terbaek....rasa tak puas nak negok lagi....aku rasa confirm ada sekuel no.2 ni..citer adalah tergantung...standard ar kan..tp takpe..aku nak tengok lagi...kisah robot tinju ...gila tengok..best wehhhhhhhh..dah la ada si budak cute Max..


check time movie kat TGV Wangsa Walk....yeszza its friday midnight 11.40pm

Real Steel in da house...superb bestt....

antara adegan perlawanan Real Steel ...Atom si Robot Tinju

suka part ni Max dan Atom bergabung dance...lalalala...cute giler

si bapak dan anak yang buat citer ni touching....owh hugh jackman...tough

Max si budak cute....comel nya auwwwwwwww..



ADA 2 KEPING LAGI TIKET FREE BELUM TEBUS....CITER APA EK BEST HOT ....IN TIME OK TAK??





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

PinKy MoMMa said...

dah lama tak tengok wayang nox..meh sini tlg jaga anak aku huhu..

leh gi berjimba di mesra mall sinunn ;p

Liyana said...

ramai yg ckp best, entah bile nk p tgk xtau la...

Jen Jen said...

kak mimmy mmg best pun.. jen jen da g tgk.. huhuhu.. touching kan kan.. have a moral value...

yana : mmg best.. huhuhu.. ajak cik asben g tgk..

mamyharraz said...

EA mimy oklah jugak mahu temankan..abg askar sy huh! nyampasss T.T

POSH76 said...

aduhhh hero dai hencem hokey...i likee!!!

atoyis said...

mi blh la tgk 2 kali ek sebab dpt 4 pas

NeenaAnuar said...

seriously citer nie memang gorjess and awesome gilerrrrrrrr!!! aku nak kasi tangan & kaki thumbs up sekali guss! ahahaha... tak puas rasa nak gak pegi tengok lagi sekali kat wayang kalau boleh! :D

Dalila Hamid said...

lama x tgok wayang.. last sekali karatekit!! .. :)

Mrs. Norrie said...

laki aku ader beli cd nih tapi tak tgk lagi...best sgt ker?? kene tgklah balik nnti

Kella said...

giler best ye citer ni?? aku nak tengok tapi b aku kata cam tak best je! huhuh.. lama giler kami bdua tak layan muvi weh.. feeling nak romatik la pulop... hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

dah lama aku xdate ngan dedi amani tgk wayang...huhu sian kitorang kan...tolong jagakan amani jap bleh nok..aku nak g dating...

Google