THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 November 2011

Kisah Cuti Pendek Ke ILham PD - Last Citer Kita Gambar Dulu dan Chow Back KL


Ok ok ini entry last...aku pun dah jemu ni duk citer pasal Ilham aje...hahahaha...eh sendiri tulis sendiri nyampah....bukan apa banyak benor gambar ni.....huh lega ini entry last....entry cuti cuti kena masuk gak dalam blog...bukan apa akan datang rasa nak pegi leh baca semula buat review...kenang kenangan ni...nak ulang semula tak dapek kan...

Hari tu check out kul 2 ptg...patutnya kul 12 tghari tapi sebab masa check in pun masuk lambat tak berkemas minta excuse dapat la extend time...tu pasal aku sempat peposing sakan dalam rumah before babai...then dah kena call oleh abg awie...kunci dah serah ...so checkout la...kononnya nak posing kat lobi...tapi biasalah orang laki kan...banyak alasan...pastu alasan memasing termasuk abah, abg awie, encik awak, zufar jugakkk adalah lapar...budak budak lak excite nak naik menara Ilham...eh ada menara ke kat situ...yer ada...macam menara KL la gak ala ala tapi ini leh nampak view kawasan Ilham Resort...rumah api tak sempat pegi yer...lagipun kena menapak tonggek bukit...ahh sori kirim salam...tak kose aku...okla layan gambar je la...nak habis ni mood nak citer dah kering air liur....biar gambar cerita segalanya ewahhhhhhh..


memasing dah park kete memasing....konon nak ke lobi la bergambar...cehh nan ado..tengok tu mak aku dah excited ajak bergambar..jom jom semua

ini la dia menara tinjau Ilham...aku konon nak join gak budak budak tu naik pastu lif sampai tingkat 4 je then naik tangga,....hmmm tak jadi terus..tengok dari bawah je

eh eh budak berdua ni...sempat jugak dating di puncak...lalalaa...aku report kat mak gambar ni kang....eh kawen cepat la silaaaaaaaaaa

the gedik girl posing memang hover...apa pesen la ko ni rambut camtu...

view dari menara tinjau Ilham yang diorang snap

pemandangan laut di tengahari..subhanallah....cantikk nya laut...tengah surut tu...

dapat jugak tengok kolam dari atas...waktu tengahari nan ado la orang nak mandi....giler sunburn nanti woii

ok masa untuk beramai ramai ....cer cari laki aku...celah bedah mana nyorok...zufar tukang snap

main tukar tukar lak sapa snap...zufar masuk ...Encik Awak pulak kena snap...harap orang pompuan nak snap...minta maap la...semua hantu gambo..

dah dah bagi laki bini ni pulak nak peposing...gambo yang lebih kurang je gaya nya...

tetiba lak laki aku jadi sengal....tak tahan nak gelak beb...giler tul encik awak ni...datang angin kus kus la tu...


jom balik KL...bestnya bila balik dah naik kete berduaan...dah tak sentap...kannn..

Bye PD ...Welcome back Kuala Lumpur...dan petang tu jugakk Encik Awak ada tournament bola...haishhh tak reti penat ke dia ni...bola bola bola...



 SELAMAT PULANG KE KL JAM 4 PETANG DAN SEMPAT SINGGAH MAKAN MASAKAN NOGORI KAT LEHA WORLD...ORANG NOGORI TAU KOT....TERBAEKKK.... APAPUN AKU GAK SAMPAI KUL 7 PTG ...APALAGI BOLA BOLA BOLA



Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

SURIA AMANDA said...

what?posing ala2 mat patah..haiyyo....

ratusiput said...

ehehe..mood ngah baik la EA tu.cam best je kan gi ilham resort ni..

Nadine said...

Gambar u n EA tu tak boleh blah sungguh LOL! :))

Akhirnya khatam gak I cerita Ilham resort ni. Nice la this place babe. Tapi rate dia rm700++ tu, oh my tak mampu kot :P

mia-ina said...

aduhai bestnya tgk....ble baca entry gini rs sedih lak PJJ dgn suami...byk ms x dpt dihabiskan mcm akak & suami..cuti je jumpa..huhu...cntiknya pemnadangan pantai tu

Mrs. Norrie said...

aku dah lama tak bergambar berdua-duan dgn laki aku...baru nak posing ader jer yg menyelit.....hahahahah!!!! adatlah dah ader anak nih!!!

mamyharraz said...

cantik sgt pemandangan laut tu kan..

comel je EA bergambar mesra dgn isteri dia ;)

POSH76 said...

sukala nengok gambo ko dgn EA...komedi romantik bley...

Ann Ishak said...

happy korang...hihihi suka

Softtouch [Hanim] said...

cntiknya pemandangan dr menara tinjau tu....laut dia sgt cntiklah mimy...

klakar EA tu...mat lawak jgk dia yer...sporting!

Bitt (double IS) said...

senang i nak carikk....

hahahahhaha cool baru nampak encik awak tu banyak berpossing dgn isteri dia...hehehe

owhhh bola mereka memang tak boleh dipisahkannnnn....dulu time iskandar keluar time world cup sampai nak tergolek iskandar papanya susukan masa pantang dulu sampai tengok bola...akakkakka nasib baik tak di lambungyer masa gol! grerrrr

Google