THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 November 2011

Tahniah Harimau Muda !!!!!!! Ngaummmmmmm

Sana sini tengah duk hangat pasal bola sukan sea semalam..yer aku pun dah puas mengomel kat FB malam tadi.....dah tak kose nak bebel kat blog ni...hahaha...giler la FB malam tadi meriah giler oii....rasanya setiap saat minit aku mengomel....geram lol.....aku tak la baper minat bola...kadang bosan ngan bola ni...tetiap minggu la duk tengok laki aku main bola...kadang jemu...tapi game malam tadi tak boleh tak tengok...memang game fighting...pehh giler hectic...awas sakit jantung, darah tinggi jangan tengok....bahaya...permainan dan aksi yang luar biasa la bagi aku...aku kat umah tergolek depan tv pun berdebar je...aduhai adrenalin berdetar...

Saat last tu aku sampai mengantuk terbabas sebab boring giler tul gol tak masuk masuk.....sudahnya aku say babai la...sebab frust....tapi tak leh tido gak tu....mata duk jeling tv...ehh tetiba dah penalti....fuyooooooo mesti tengok....serius gentar macam kat medan perang...huhuhu.....walaupun si fakri oo fakri....lupakan lah dia....yang penting...menang wehhh....akhirnya berkat doa rakyat Malaysia...kemenangan berpihak pada kita rakyat Malaysia...syukur...!! Tahniah Malaysia !!!


Pingat Emas Sukan Sea menjadi milik Malaysia

Malaysia vs Indonesia...pehhh sangat mendebarkan betul....finally babai indon yang sombong bongkak....kalah jua kamukkk


Saat kemenangan pasukan Bolasepak Malaysia...kagumm!!!!!!..sanggup aku mamai tido tak jadi ..berjaga balik...


Khairul Fahmi Che Mat ...tangan ada magnet.....semalam anda komited....terus kagum...ahhhhhhh terus lupa pasal kisah peribadi...sudah tak kisah.....minat balik semula

dan tak lupa hidangan kudapan kepok lekor dan apam balik ....penting ni....




 JANGAN LUPA MALAYSIA VS SYRIA LOL....TETIBA DAH SUKA TENGOK BOLA LAK...WALAUPUN TETIAP MINGGU DAH MEMANG RUTIN SI EA TU






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

Natasha Farina Arifin said...

aummm..aum...harimau muda..semuanya anak ikan yang main muda2 yu ols!! i like.....

POSH76 said...

walupun nyampess dgn skandall dia lupa terus bila tengok dia main power!!!

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

kak mimiy...nak tahu tak su mengidam apam balik nipis tu dah seminggu..tak dapat2 lagi..kat sini semua yang tebal je....Ya Allah.....tak tahan dah rasenye...

eLLy said...

aum aum aummmmmm :ppp Grrrrr

Cik Rose Cute said...

cerita pasal bola jer hihihi

Cik Rose Cute said...

follow sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Ann Ishak said...

best kalau tengok bola ni...masa paling mendebarkan, jantung tu tak berhenti mengepam biar selari dengan nafas turun naik....haiiiii la bola

Kella said...

whoaaa.. memang kan..
aku n b aku berteriak berpeluk kegembiraan atas kemenagan itu weh!! terharu.. syukur... =D

Pepel BoNda AmaNi said...

aku layan kejap jerk..pastue aku layan mata..kekekekkeke..

Liyana said...

tengok bola kt rumah mentua, x sangka FIL melompat bile gol, hahahha x boleh blah..

tp pdn muke indon kan, berlagak sgt, amekaw!

Bitt (double IS) said...

yeayyyyy congratulations malaysiaaaa

Google