THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 November 2011

Salam Aidiladha 1432...

Salam semua ..esok seluruh umat islam menyambut Hari Raya AidilAdha...apa pengorbanan dalam hidup korang ?? dan buat pertama kali nya tak dapat nak sambut AidilAdha ngan husben tercinta dek kerana aku berkorban raya kat KL sajo...EA dah balik semalam...huhuhu sedih sob sob dalam hati.....uikss sampai hati EA tinggalkan isteri dia balik Tganu eh...owh bukan gitu...sebenarnya EA pun tumpang orang...naik lori ko...tak plan pun nak balik raya ni...tapi takpelah apa salah nya jenguk family sana kan...lama gak tak jenguk..since ayah mentua kami masuk hospital pun tak sempat balik...so bincang la kami somi isteri...EA tak bawa kete...so takkan aku nak tumpang naik lori kot....tak sesuai condition mengandung ni...so ada peluang kawan nak bagi tumpang balik Tganu...naik lori pun lori la....janji selamat sampai destinasi....aminnn....takpe la ku redhakan somi ku pulang sorang diri....baik baik sayang....itulah pengorbanan aidiladha untuk somi ku.....syahdu gak rasa hati tanpa somi di sisi pagi raya...ku tahan kan jua...malam tido bertemankan bantal je la untuk beberapa malam ni...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....


Semoga kalian semua dapat menjalani ibadah korban dengan sempurna...untuk semua pembaca blog ini...Salam Aidiladha...


Aishteru......Miss You so much ...Selamat pegi dan balik dalam perjalanan yer sayang...ingat kami ...dari Mama dan Baby...muahhhhhhhh




MAAF ZAHIR DAN BATIN  JUGA DARI KAMI SEKELUARGA...






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

mamyharraz said...

aminnn.moga EA selamat pergi&balik

salam aidil adha utk mimy :)

PinKy MoMMa said...

EA awok nak makan daging korban tu nox huhu..tak pe..tak pe..mama ada baby teman dalam poyot..

slm aidiladha beb..

NanieZara said...

amin...pengorbanan seorang ibu mengandung insyall.ah semua dia permudahkan olehNYA..amin

amal said...

selamat hari raya kak. jangan sedih sedih, kita sekapal, saya pun raya tanpa suami :)

radziah AR said...

selamat hari raya aidil adha. moga EA selamat pergi & pulang....apapun mama& baby ttp dlm hati EA kan...

Eri-chan said...

oh itu sebabnya. sila bersabar banyak2 ya

mekchu said...

betul bekorban tu naik lori :)

salam aidiladha utk mimy sekeluarga..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam aidiladha..

sabar ye.. awat tak ikut blk ghanu??
kat sini meriah tauuu..
heheh, btw sy pun org ghanu kite.. =)

ratusiput said...

tetiba aku pun teringat sgt2 kat cik kitol...uwaaaaaaaaaaaaa..

Pepel BoNda AmaNi said...

aku pun raya korban nie banyak dugaan nok..pengorbanan sangat...

Google