THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 November 2011

Menayang Zinger Lagi Sebijik

Hari tu bersamaan minggu lepas kot dah tayang burger double zinger nak 2 biji tapi dapat 1 biji jek...itupun dikongsi bersama laki  atas sebab sudah kenyang...salahkan Encik Awak trick baek bagi kenyang ....huhuhu ...nyesal giler rasa dapat sebijik je...maka dengan itu sementara di bawah pengaruh iklan yang berleluasa tengah bersiaran hot tu...baiklah dapatkan rasa sebijik lagi di dalam keadaan yang sememangnya lapar tahap tak leh kontrol...

Dengan rasa kelaparan sangat...aku ke Mid Valley di tengahari bersama geng geng....aku mau rembat sebijik lagi double zinger...lepas geram nya pasal hari tu sebijik saja...mesti nak 2 bijik...baru perasaan puas hati...hahahah giler tamak.....pengaruh aku sama je ngan iklan...dengan diorang terjebak beli double zinger memasing sebijik tapau bawak balik makan opis...yeayyy acara makan lunch di tahap kelaparan memasing bersama double zinger...best best...suka dapat menterjebak kan geng geng...mari sesama ternak lemak yer...baham jangan tak baham....aummmmm..makan time tengah lapar sangat lah di alukan...terasa rasa sampai tahap tagline KFC...hingga menjilat jari dan bibir.....


Mari mulakan memakan Double Zinger time lapar...memang sangat sangat di alu alukann...

Aum aum...bila makan kena masukkan penuh satu mulut baru la kena ngan tagline hingga menjilat jari bibir...tak muat pun buat buat la muat...tengah lapar boleh ajeeeeeee

Nah Double Zinger sudah dapat 2 biji...lalalala..sememangnya puas hati...nah tayang bagi korang pun nak sebijik jugak...




 AKU MEMANG FEBERET BURGER KFC ZINGER DARI DULU KINI DAN SELAMANYA......DAH LA ISI AYAM RANGUP ..DOUBLE LAK TU....MAKAN KRUP KRAP...SOS BANYAK..CHEESE LELEH.....PEHHH TEMPTING...






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

mamyharraz said...

woahhh zinger mmg best ever&forever ;)

best dpt mkn apa yg teringin..rasa nyaman je :D

POSH76 said...

ko ni saja taw buat aku tergoda...rosak diet mak taw!!!!

PUAN SUE said...

aloooo...nk jugak..xtau la hasben bg ke tak ni

Natasha Farina Arifin said...

hohohohoho...tayang lagik tuh..udah le kaka org dah terliur nih..slurrppppppp! dap nye!

Queen said...

zinger sedap kaan...pergh..meleleh tengok

mrs.ecam said...

nsb bek kfc dpn opis ni jek...hiksssss

Eri-chan said...

yeah..aku pun peminat zinger bureger selamanya...cuma skrg rasa kecik..sedey

ratusiput said...

aku pun mmg peberet zinger ni cume lom try yg double ni sbb tggu kiriman wang dulu smpai.ehehe..

my.mastura said...

huh!! ko mkn 2 bijik skali ke??

ariana8733 said...

mmg best, semalam pon ana ajak husband g mkn, tp ayam nye dh x rangup.agak patah selera r..nasib baik ngah lapo, habis gak burger tu...hehehehe...

daela said...

pasal ko lah...mak terjebak jugak...tp betullah nok..sedap!!!x boleh disangkal lagik..

hana said...

kejam kejam tau ..huhu..nak jugakkkkkkk...

Bitt (double IS) said...

perghhhh mimy ber zing zing dah nehhhh akekkeke

Ann Ishak said...

oleh kerana my tag u pakai - dulu kini selamanya - haruslah aku pun pe membeli satu

Google