THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 November 2011

Pengaruh Iklan Double Zinger...Meluap Luap Nak 2 Biji Boleh?

Iklan makanan selalu memainkan peranan nak saiko tekak bagi kepingin je.......aku salah seorang yang kuat terpengaruh ngan kuasa iklan ...lebih lebih lagi kalau makanan...memang tak leh la....jam jam tu gak nak ...pastu mula la gelabah  merengek nak 2 biji terus...hah giler nafsu besar hahahaha...yer tengok body la pulak kan...apahal nak sebijik jek....ni kata kata tamak sebelum dapat yer....merengek siang malam asik la duk sebut nak Double Zinger..EA kata nanti malam sikit or esok lusa......ahh dia ni asik nanti jekkk...mana boleh...sekarang la....meluap luap ni air liur tak leh bendung....

Dan dengan kuasa bini merengek nak kena lempang sebijik...kebetulan teman EA gi game Bola..konon hadiah sebab teman support la...haktuii...dapat la aku menikmati Double Zinger ...opsss bukan 2 biji...sebiji saja sudah cukup...sebab EA trick pandai sebelum dapat Double Zinger dia bagi aku pekena makanan lain sampai kenyang terbongkang....pastu baru offer beli Double Zinger...nah hasil nya 1 biji sajo...eh 1 biji pun kenyang hokeh...itupun sekeping lagi paksa EA share bersama sebab sangat tak larat nak habis kan....moral nya jangan berangan nak 2 biji sedangkan 1 biji double pun tak habis....huhuhu....



baru baru dan hangat di pasaran....pengaruh iklan nak 2 biji double please...

Dah depan mata jejak KFC rembat sebijik je Double Zinger...apa kes

weehoo meluap luap ni tengok burger double zinger...isi dalam dah buat cair...sedapp giler...tapi 1 keping je la aku habis hihihi..1 keping lagi paksa EA makan...cehhh konon nak 2 biji double...



NEXT PENGARUH IKLAN ADALAH PIZZA HUT BARU ULTIMATE CHEEZY 7 BITES BARU.....PLEASEEEEEE NAKK





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

2???????????????? klu aku...mati kena marah ngan dedi..sebab kompom2 makan xabis punya...kekekkekeke..cayalah ko nok...aku skrang nie..tengah terpengaruh ngan mekdi yang baru tue..chicken bite ke apa namanya tue...

POSH76 said...

besau tu mesti tak larat nak ngabeh...tengok ko cuba mula aku pun gedik nak cuba...walaupun!!

Natasha Farina Arifin said...

huyoo..sedapnye..kita dah tgk kat tv tapi tak suka sebab ada nenas la pulak!!!! cis potong stim betol..kak meh usha maternity photoshot kita meh...hihihihihi...

daela said...

Dan dan aku pun titiba teringin gak nok...kejam ko...walaupun aku ni tengah sakit perut...adeh...tak pasal pasal blk kang kena pergi KFC..hahaha..tengok..kuasa iklan ko lah ni..heeee

Nurulhuda|Adlie said...

melampau!!!!! haha

Kella said...

beso giler.. aku dah la tengaoh lapo nih! huuuuuuuuuuuu

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

alooo..hasben tak bg makan ni...ermmmm

SURIA AMANDA said...

sib baik dah makan tadi...x jadi nak sentap walau td makan ayam kampung..

Liyana said...

sy plk skrg x teringin lgsg fast food, mcm meloya je tgk benda2 like ayam ni.
tekak teringin nak makan nasik, nasik n nasik! abis la gomok pasni, hadoi~

Ann Ishak said...

it's not just big. it's epic...ahhh ko dah berjaya membuatkan ku tewas huhuhuhu haruslah beli nampak gayanya

Bitt (double IS) said...

adehhhh silap2 esok EA cabut wayar tv jek gamaknya....hahahahhaa

Google