THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 November 2011

Cecite Laki Balik Kampung Tanam Jagung..Bini Gumbira Di Sini..Yerla Tu

Hujung minggu aku agak sesunyi sikit...hukhuk mood emo...gedikk ...lempang sebijik...baru plan nak cuti cuti Malaysia ngan husben tercinta...wahhh cinta la sgt...hikssss...yerla aii mood tengah anibesary...bunga dalam taman hari mekar la pulok...sekali Encik Awak nak balik kampung daaaaaaa....cancel plan semua...aku siap konon suprise booked Resort kat Fraser Hills...sekali hampehh daaa...batal plan hisap madu...hehehe..Encik Awak kata lain kali ek ayg...tapi takmo Fraser Hills ..tak best...ceh tak best dia kata...sentap aku...pepenat tau nak bersunyian...Encik Awak cakap tempat ni sunyi sangat la ayg...ehhhhhh terbalik pula....hamboi bang nak tak sunyi pulak yer....sila pilih sendiri la bang..

Eh aku bukan nak story bercuti nak ceciter EA balik kampung tanam jagung...eh tak la dia kerap balik mengapakah?? jeng jeng...dia balik kampung sebenarnya atas urusan wiring elektrik rumah..pasang paip...Encik Awak ni kan merangkap keje maintenance tak bergaji...umah mak sendiri kena...umah mak aku pun sama..ngeeeeeeeeee.....takpe dapat pahala yer bang...saboorrr ...keje tertangguh sejak sebelum puasa...tak siap siap...bini ada di sisi mana la nak siap ;)...yer la aku kat kg suka berjalan banda Tganu ...tu je la kejenyaaa....tu pasal tak siap siap...tu pasal EA kerap balik kampung...balik naik lori sajoo...jimat jimat weh tak lama lagi nak ada baby ..takpelah lori pun lori la...janji selamat balik dan pulang...

Masa Raya Aidiladha tu aku touching sikit la husben takde...tapi kali ni dah ok ok sajo..tak kisah sangat...asalkan leh calling sms-ing...takde hal je...gitulah perasaan org PJJ...depan mata tak nampak rinduan...EA takde aku jadi independent la...banyak agenda dah di dalam kepala otak...hehehe...laju aje kalau bab berjalan...tak hengat laki nun jauh di Tganu....masa adalah berjalan sakan ...kuar ngan sibling..kuar sorang cari makan...ada ajeee ...tak bosann laaaa...no hal ...ceh berlagakk giler...cuba try tido malam...menangis meroyan ko tido sorang...hehehe....yang pasti kini laki ku dah selamat pulang..pon pon pon  awan nano nano neno neno...ketibaan suami di hari isnin (semalam) jam 10 pagi memeranjatkan...sebab cepat dari jangkaann...mood chicken dance terus lalalala....laki ada apalagi kepit santai la...nak kuar umah pun malassssssss termasuk la si kucing Mimie dia pun sebok ajeeeeeee kepit jugak...hehehe....


owhh my roommatte bedmatte dah pulang cepat dari jangkaan ku..supriseee.....ponpon pon...lepaking santai di waktu petang...nak kuar pun malas...hahaha gilerrr..

Termasuk la si kucing comel Mimie...sebok gak bersantai kepit sesama...ada aje dia ni...tak bagi chance langsung...hehehe...tergeliat sana tergeliat sini...jentik telinga kang...

Dan kais mengais handbag terjumpa kudapan boleh disantap petang hari....ceria hari ku

PASNI NAK HAPDATE ENTRY BERDIKARI KELUAR SANA SINI BILA SUAMI BALIK KAMPUNG...HORREYY






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Liyana said...

hehe auww! sy ni lg la hujung mgu je blh jumpe. hee

mamyharraz said...

hujung minggu baru ni pun plan sy outt semua plan ke lautt..

kiutnya mimieee rasa nak lepuk-lepuk apasallah comeyyyy sgt!gebu pulak tu ;) hehe

Natasha Farina Arifin said...

ehem.ehem cekcinya abang akak tuh..kehkehkeh...

Eri-chan said...

weeee kudapan tu aku nak beli. tgh tgu special packaging sempena krismas.

ratusiput said...

bagus2.tak gitu ko mls nak independent lak nanti.tp sebenarnya kite bleh je kan saje nak manje2 ade laki...i like...takpe kite geng walau ko pjj jarak dekat.ehehe.

eLLy said...

mimie memang toooomeyyy ...
*tolong garu2 kan dagu mimie tu cikit.. grrrr*

Ann Ishak said...

mood ku makan choc memuncak sebulan dua nih

POSH76 said...

sehari bagaikan setahun...mmg tak leh nak pisah lama2

Bitt (double IS) said...

jup2 nak tanya mimy ada p saba tak isnin lepas????

Google