THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 January 2011

Hari Ini Bersama Sebibirnya Mak Merah

Sejak dua menjak ni kan tengah trend lipstick merah menyala...cuba tengok ayu raudhah nikah...huiiii lawa...nanak juga aku mentry berbibir merah...huyooo...shining ko..dari jauh dah nampak....teringin nya pasal aku buang rasa malu...jadi tak tau malu berbibir merah....untuk percubaan tak payah la beli yang mahal mahal...kang jadi membazir pulak..macam la berani nak pakai selalu...hanya nak try try jadi aku beli MAC tipu harga RM10...tiruan pun tiruan la..untuk suka suka main main sajo...hihih...yang mahal tu kita simpan...pakai hagak hagak....

Pagi tadi aku gi keje....dengan semangat merah membara sehangat api...bersedondon ngan kasut dan baju...huihhhh ..tak hagak hagak ko kannn...yer laki mak dah sound malam tadi..sebab dia ternampak barang baru aku beli kann...Encik Awak memang gitu..dia nampak apa aku beli...ngan buat muka tak puas hati sure aku kena sound.. "SILA PAKAI YER....JANGAN MEMBAZIR" ...pastu pagi tadi tengah bersiap...dia sound lagi... "HA JANGAN LUPA GINCU MERAH MENYALA TU...PAKAI YER" ...ha yer la aku pakai la ...sudahnya memang orang jadi tumpuan pagi pagi la kat food court...wahh glamer mak jap....wakakka..auww


ini MAC tiruan...merah itu cinta...wahh tetiba


mari kita pakai merah semua........biar ramai terpukau


hari ini punya stail....siti situ sana sini MERAH



pakai merah kena buat muncung sket...


buat lagi muncung bagi sampai rasa makhluk tuhan paling seksi...auww


gara gara MERAH...baju , kasut pun merah...memang hangatttttt.....yang penting apa yang korang nampak dari kejauhan..bibir merah ku kannnnn....huyoo pasni pakai merah lagi la hari hari












Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

12 comments:

Kaseh said...

mak aiii merahnyaa makngahhh..muehehe..

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah merah tu...sy xberani nk pakai merah..xtau pun merah skrg trend...

cik xxx said...

mimy,
aku suke tgk ko senyum nampak gigi la. kalau ko senyum simpul mcm ko tak habis senyum.

Pape pun, kau sokong ko pki merah. sebab aku gila kat MERAH jgk. merah berani.

Hidup MERAH! yeay!

Myrilicious said...

ini klu mama cik riri tgk nie.. sure dia suka.. merah mak ngah!!

yo go gurls muazh

Ginger said...

merahnya mak ngah!!!!

Queen said...

merah yang ni sweet weehh..nampak merah cherry gitu...

ade satu lagi merah..kalo berani gune la..merah yang gelap sikit dari ni..ha...

mek cabar ni..hikhikhik

InaAchik said...

CANTIK!
cam nk try jugak jer nok...

dilaOHdila said...

salam mimie...
kak dod selalu suka baca celoteh mimie ni
best, x kering gusi
salam perkenalan

mimie1678 said...

merahnyer makngah... hehehe... me pun pernah try lipstick merah nie... dari jauh dah nampak... hehehe... btw, jemputla masuk masuk umah baru den yer... sudah pindah WP... klu letak url dlm bloglist kena delete dan add balik yer.... tqqq...

Nadine said...

u pakai merah cun lah! sesuai!

Deqna said...

merahnya mak ngah.. tapi merah ni kena ngan ko.. sokey lah..

NeenaAnuar said...

perrrgghhh!! memang malattooopss beb pakai merah camgitu.. aku mula2 kenal lipstick dulu memang berani lah pakai merah2 camgitu.. now nie memang tak lerr... tapi ko pakai serba merah tu.. sesuai lah aku tengok.. walaupun merah menyala... ganazzzzzzz & hottttttt gituuu! hehehe... :D

Google