THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 January 2011

Hadiah Lagi !! Kali Ni Uli Muka Pulak di KANEBO

Kami dapat hadiah kawin lagi !!...siapa kami?? kami the pengantins baru...aku dan bff ku Ann...hadiah ni allowed for ladies only...huhuhu...so laki laki kami sila la rela je bagi sang isteri kamu berhenjoy dengan hadiah yang telah di hadiah kan oleh Zcat Jeman...huhu..siapa dia?? jeng jeng....itu kena tanya Anis Eri Chan...so Anis mewakilkan diri bagi pihak memberi kami hadiah istimewa berbentuk Voucher dari KANEBO...kalau bab bab uli menguli muka, badan tu memang suka bebenor...ada 2 pilihan di beri ..satu facial muka...satu lagi body massage...oh ni lagi best..tapi syg nya tak valid dah..sebab lambat sgt confirm asik tak free je...so kami pilih FACIAL...ohh nice....kami suka sangat...terlalu suka....FREE beb sapa tak nak kan...

Pernah dengar produk KANEBO?? aku pernah dengar tapi takpernah langsung jejak ke kaunter produk ni...produk ni dari Japan..senegeri dengan SK11..tapi tak baper di komersial kan..iklan pun tak de...aku tau ni produk skin care..tapi sebenarnya ada makeup kit gak...ooo baru tau...jakun seketika...huhu...tapi time kat kaunter tak buat jakun la buat buat la tau...hahaha...kaunter pilihan treatment ada 2 tempat...Isetan dan Parkson..dua dua kat KLCC...kami pilih Parkson KLCC...appointment kul 10 pagi...amboi awal bebenor kan...datang pepagi gi KLCC pun kedai baru bukak...muka kami opcos la baru gn tido...huhu...tak payah mekap datang untuk serah diri muka untuk kena uli je...senang kannnnnnnn.....


kami di Suria KLCC..halooooo pepagi buta okeh....husband Ann tolong hantar...jimat parking ..sini parking giler...sila relakan diri ada driver untuk hantar...laki aku mana?? hmm hari tu pemalas tak nak hantar aku..nasib laki ann baik amik aku kat umah...opss tetiba marah laki citer sini...hahah


ini voucher sudah ada...huhuhuh..best tak korang tengok..ada yang rasa jeles tak....huhu tima kasih pemberi hadiah kawen kami...bagus gak ada hadiah sebegini...lepas kawen kan stress....elok la uli uli apa yang patut bagi fresh sket...kalau tak muka tensen jekkkkkkk

kami the pengantis barus ...barus kes...lama kes...huhus hus...tetiba kuar bahasa S...semapt kuar kamera snap snap kat kaunter Kanebo parkson KLCC...saksikan lah muka pepagi tanpa solekan...ini lah wajah baru bgn tido kami...huuhhu...naturalll okehh

agains....tapi ini last ...haha tetiba kena sound...tak leh snap daaaaaa....mencikkkkkk...saje je jeles kannn beautician tu...aku tengok selalu je org snap..tang aku je..takleh...apa hal lak kannn..tak suke...dah kena sound ni reti reti la simpan kamera...guna la alternatif lain..huhu apa lagi henpon kamera la

hehehe ..alternatif lain pakai henpon...are u ready to uli uli...yeahhhhhhh.....i'm ready...ini muka sebelum facial...sementara aku kena tukau baju..aku snap la..kang kena sound lagi ngan beautician no kamera...maluk lagiiikk

rupa bentuk facial kat kaunter kanebo parkson....standard macam tmpt facial lain gak...

produk produk kanebo...macam macam ada...

bahan bahan yang digunakan untuk menguli muka....peh banyak weh...sedap giler...memang complete dia facial muka..rasa nak extend je lagi masa...1 1/2 jam pun still rasa tak cukup...sebab best sgt facial nya...

Impress by Kanebo..produk baru yang cuba di promote untuk kami....

snap muka pakai cermin nak nampak kanebo...muka baru bangun tido selepas 1 1/2 jam...huhuh...sempat aku membuta...dek terlena kelembutan tangan beautician yang membelai...

ada beza ke?? taknampak?? hhuhu takpe yang pasti berbaloi baloi...muka freshh...aku syg nak mekap ...hahaha...biar nampak natural....time ni nak balik...dah tak kose nak window soping KLCC...bosan jewwwwwww.....tak mampu milik kannnnn...hehe ngaku ngaku..tujuan untuk facial bukan beli belah

chezzeerrrrrrrr kami ceria hepi bersama kanebo.....selesai sudah sesi uli muka...kami lapar mau makan....tunggu laki ann pickup...selamat duit parking kami...hehe

terima kasih Zcat Jeman &Anis Erichan.....tanpa voucher free korang takde la kami merasa facial free di kanebo...sungguh besttttt sekali bapak ibuk....ada lagi kami mauk mauk.....hehehe

Apa yang aku boleh rumus kan...sepanjang facial berlangsung...aku rasa ada dalam 7-8 bahan kot dia duk tarah sapu kat muka...macam macam cream la...anti tua...anti matahari...stim muka...masker sampai 2 kali pakai tau.......facial kanebo adalah superb....berbeza dari facial yang pernah aku pergi....yerlah before ni pun pergi facial tmpt biasa aje...ini kaunter kosmetik beb...tetiba rasa nak tukar kepada produk muka Kanebo...produk dia bagus...tapi tulah harga nya tak tahan mahal bebenor...tapi mahal elok takpe kan.....adehhh balik tanya Encik Awak citer la pasal produk ni okeh la...itulah best la...dengan harapan dapat la laki sponsor kan...tetiba laki aku cakap.."baik beli barang makan lagi puas hati perut kenyang"..cehhhhhhhhh itu aje dia ingat ...hihi



p.s : semalam aku ada update entry pasal MAC...tak tau la pasal pe tak appear update....so ssapa terlepas citer semalam sila reveal balik disini ..Mahal Membeli Menang Memakai Dengan MAC








Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

14 comments:

POSH76 said...

bessnyer kalu kena uli lagu tu..ungkapan en awak tu adalah ungkapan biasa untuk utk lelaki yang dah berkawen hehe

Shu Shinju said...

bestnye kena uli... free plak tu..hehe...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya p facial..free plak tu...xpernah buat facial....

Sharinginfoz said...

seronok dapat hadiah kan

liyana said...

seronot nye dpt hadiah p facial lg.. aww! :D

-aNida OtHmaN- said...

perghhh bertuah kakak aku sorg nieh...dh laa kena uLi pastu brgn berjenama lak tuh...fhewww

bestnyaaa.........

atoyis said...

seronoknyer nokk..nak jugak

Sekamar Rindu said...

salam..

singgah pagi follow ur blog..

**

Kaseh said...

bila da kena belek muka mmg besh babe.. apakata ko bawak en awak g wat spa n facial sama2.. laki bini masuk bilik yg sama..baru dia tahu betapa syoknya kena belek2 muka ni..heheh

Nadine said...

untungnya! tuah badan si pengantin baru :)

Iena said...

lamanya aku x berfacial begini...
biasa buat sendiri je kat umah...
ntah naper, rase kedek sket skrg...
laki mak suruh jer pegi tetiap bulan... aku lak yg kata, baik mkn nandos! hehhehee

Iena said...

ops lupa, kammo diTAG oke

mimie1678 said...

salam kenal..

seronoknya dpt facial...

btw... ai folo u... dan hapdet blog dlm bloglist...

thanks..

Mia-Ina said...

wah bestnya sesekali dpt manjakan diri kak mimy kat tempat gitue

Google