THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 January 2011

Membesarkan Biji Mata Hitam

Halooooooo takut tak tengok mata mak kat bawah ni....renungan yang tajam menikam...ngeh ngeh....terfeeling nak mata bercolor color...asik hitam aje ...ni la dia orang gatal mata tak rabun ...nak jugak pakai contact lens...ngadee kann...memula aku ingat nak try color biru..asik pakai grey je...tak thrill la beb...dah baper kali aku asik nak try color lain..blue ke, pepel ke, hijau ke...tapi tak berani jugakkk..at last aku mesti beli grey...haiyooooooo...tak berani nya orang...nak try tapi...hmmmm maybe pasni la ek...sure biru mata hitam ku...peh....haloo terus look like mat salih celup...no no...oh yeahhhh...


Aku beli contact lens thru online je...dulu first beli time tunang..mata ku memukau auwwwww...pastu time kawen...tak sempat beli online beli brand Fresh Look jek...tapi tak baper memukau...rasa brand online lagi best...dan seterusnya untuk edisi mengedik nak membesarkan bijik mata aku beli online lagi.....kalau korang nak try beli online silakan ke sini FACEBOOK = GEO CONTACT LENS ....macam macam jenis ada....adoiii rambang bijik mata lagi....so kalau suka sila like..penghantaran pun pantas....aku terus berdouble like ...

aku beli yang ni CM901..alamak terbeli grey lagi...hadoii...dah pilih CM904 dah...at last grey jugakk......bosannnnn laaaaa ko ni

tetiba mata jadi galak......besar kan lagi mata ....mata grey ku tak baper nak nampak...

sila buat muka sehabis manis beserta mata yang dibundarkan...konon feeling lawa la tu...wajah kurus ku....cehhhh....tak kose...sure ramai nyampah ni...huuh










Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

10 comments:

Softtouch [Hanim] said...

xpernah pakai contact lens..takut...tp tgk org pakai cantik jer...

-aNida OtHmaN- said...

chantik.....

cam MATA pasak..ala-ala arabian....

akak nak mata BOOLat???meh Pnjam kat nida....nida nak SEPET plak...bosan dh asyik BOOlat jew..hehehehe

Kaseh said...

aku pun beli kat geo babe.. si amy yg belikan.. murah beli online nih.... aku ada 3 kaler dah so far..tapi aku suker grey jek..hehe

ratusiput said...

aku bli kale itam nok...amik ko beso gedabak bji mata...tp pape kale pun aku suke kale hazel/coklat.grey pun kurangla sbb tak nampak sgt kalau pakai...eheh..

Ginger said...

x berani nak pakai ctc lens sejak benda tu tlipat n pg naik atas mata.. tatutttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

scary aku nak pakai contact lens nie nok...

pearls.. said...

hahaha.. besar gilor mato ko... hahah...

NeenaAnuar said...

nice beb! aku dulu waktu kawin jerk sekali pakai lense warna pepel... fresh look brand.. aku rasa cam sesuai arr ngan aku... hari tu before raya cam ade lah tergedik2 nakk pakai balik just for funn.. tapi end up tak terbeli pon till now.. tapi nie dah tengok ko pakai.. cam dahh gedikssss balik dah nak pi beli! hehehehe....

Dira . said...

xbesar pon ;p

Ann Ishak said...

belum ada keberanian nak beli online lagi...still percaya pada freshkon

Google