THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 January 2011

Ada Apa Di Kelab Komuniti Cyberjaya


Kali ni aku nak review pasal Kelab Komuniti Cyberjaya ni...camner la aku leh pegi tempat sejauh jauh hulu ni kan...Cyberjaya ni yang top MMU..Cyberview Lodge....tempat ni langsung aku tak pernah tau...camner leh tau pulak?? ha ni nak story mory...aku tau tempat ni sebab aku telah di arah kan oleh boss aku gi book tempat ni untuk meeting disini...bos aku kata cari tempat yang privacy....dan bersesuaian ngan budget......keje PA cam ni la...tempat meeting bos pun kena pikir....bos tau nak datang dan tempat tu best...tak ke pening ko nak memikir kan untuk orang...proposal mencari tempat di pilih oleh bos aku..suggest ini itu semua tak suke...last last dia jugak yang pilih disini Kelab Komuniti Cyberjaya...final !! sila meeting di sini...ngan aku aku sekali ke sini...nak make sure meeting berjalan ngan lancar.....

Pertama kali jejak ke sini rasa macam  cyberjaya ni panas..dah la sunyi ...tapi aku dah tersuka ngan keindahan sekeliling tempat ni.....macam macam aktiviti boleh di jalankan kat sini..patutla bos aku beria bersungguh nak gak tempat ni...memang jauh dari hiruk pikuk kesibukan...yer la celah hulu kan....kat sini sesuai kalau nak buat gathering beramai ramai...lagi best buat aktiviti yang macam aku buat ngan geng geng aku hari tu kan....macam macam ada......dan paling best yuran masuk sini tak mahal..ala ala mampu la...ini bukan kelab kelab super hebat...sekali ko main beratus..sini ratus pun tak sampai...biar lah gambar menceritakan segala...aku citer banyak pun korang nk tengok gambar je bukan nak baca aku citer kannnnnn...di simpul kan...tempat ini memang sesuai beriadah...sila la pergi....aku tak dpat diskaun pun promo free baekk punye ni...tempat menarik aku rekomen la kannnn



suasana persekitaran parking...jangan risau parking space berlambak...tak berebut nya...nampak pagar jaring tu...itu tempat main paintball...besar gile okehhh

pompuan penat mengarrange meeting...sini nak meeting pun sesuai.....suh la bos korang meeting sini...makan sedappppppp

hari meeting tersebut....huiii siap tarikh masa....

diorang meeting aku duk sini.....kelasss tak makkkkk......VIP gitu

gigih bekerja walaupun hakikat internet semata...hehe....WIFI free rugi ar tak guna kan

bergaya mutu keunggulan di depan lobi........


suasana deko cafe itu...amboi berenda renda...kemainnnnnnn

makan tu baca bismillah...kang setan makan sekali tu yang berganda badan...

lepas makan melepak jap depan pintu cafe...burpppp..konyang

ok mari lihat skrin harga sewa di sini ek...tak mahal pun...FUTSAL ..rujuk gambar


BADMINTON


SWIMMING


GYMNASIUN


SQUASH


BOLA KERANJANG  bukan telanjang


MEETING ROOM ...boleh juga sewa untuk WEDDING...sesuwaiii ..


















Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

7 comments:

liyana said...

wahh PA serba boleh la akak. tibe2 teringat cite the devil wears prada. heheh

Kaseh said...

gaya mutu keunggulan ko menjadi sumber inspirasiku... jom berenang!

Eri-chan said...

berenang murahla...
paint ball. ada berani?

mekchu said...

ehh.. toshiba Regza laa... hahaha... dalam byk2 gambar mimy post, gmbr tv tu jugak yg ngko pandang kan...

tak pernah sampai sana.. suka ngan tmpt yg belum sesak mcm tu... tenang kalo pi miting drive sendiri kan.. skang selalu jugak pi cyber semenjak JPA & MAMPU pindah sana...

Nadine said...

Hihi, kalau org luar suka la pegi tempat2 mcm ni kan tp kitaorg yg ofis kat Cyber ni mmg dh boring dh. Asal ade sports je kat sini. Takde tempat lain *sigh*

tp i suka makan kat sana skali skala..tukar mood :)

Ann Ishak said...

memang murah lah babe games dekat sana...boleh cuba try test ni

Muallif Shahrel said...

sgt menarik....cara penulis menceritakan suasana Kelab Komuniti sgt membantu dan penuh informasi....terima kasih!

Google